icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
27. nov 2017

@linda81 chápem, ťahá sa to hrozne..
@cucuska ďakujem veľmi pekne za podporu 🙂
@matka295 na MD sa ide 6-8 týždňov pred termínom, no pamätaj že MD trvá 40 týždňov, takže keď na ňu nastúpiš skôr, o toľko skôr vlastne potom nastupiješ na RD, dúfam že som sa dobre vyjadrila :D

matka295
27. nov 2017

@galaktic ďakujem moja za pomoc 😍 tak tuším že aj moja gynda mi dá papierik na sociálnu poisťovňu však? Tak uvidím kedy ona povie ako to zváži 😜 myslím že klasických 8 týždnov pred termínom mi postačí.

matka295
27. nov 2017

@galaktic pardon 6 týždňov tam malo byť 😜

galaktic
27. nov 2017

@matka295 nemáš začo 🙂 tak tak, ako vravíš, to už dr. ti všetky papiere dá, ona už vie čo s tým 🙂

matka295
27. nov 2017

@galaktic a ty si ako pochodila u lekárov moja? Prišli na niečo?

galaktic
27. nov 2017

@matka295 jaaaaj tak ja si už s nimi pripadám ako v inej dimenzii. Zmenila som gyndu, tá ma poslala na hematku aby mi tam nasadili lieky, tam zas nie je termín, až v januári a dovtedy sa mám objednať ešte na syndróm lepivých doštičiek kde nikto neberie telefón...No čisto katastrofa
A ty ako inak?

matka295
27. nov 2017

@galaktic fakt si zmenila? A u koho si teraz? No na hematologii sú strašne čakačky. Ja celkom dobre ide to pomaličky 😊. Štvrtok mám morfo tak som zvedavá na malú ako rastie a či nám dr potvrdí pohlavie.

cucuska
autor
1. dec 2017

Ahojte no ake novinky ? My uz sme na magiclkej 30tke

galaktic
1. dec 2017

@matka295 momentálne u MUDr. Zambovej.
Ako si pochodila včera u dr.?

matka295
1. dec 2017

@galaktic drahá moja 😘 si predstav že máme pindurik 😂 inak je všetko v poriadku. 13.12 idem na 3D do Košíc tak uvidím či mi to potvrdí primár 🤔

cucuska
autor
1. dec 2017

@matka295 juchuuuu chlop ako hora

matka295
2. dec 2017

@cucuska pinďurik náš 👶

galaktic
4. dec 2017

@matka295 no vidíš budeš ešte v napätí chvíľu 😊

matka295
4. dec 2017

@galaktic bolo to očividné 😜 pánska výbava bola bohatá a nedala sa prehliadnuť 😂 takže určite je to chlapček 😊 moju gyndu o opaku nikto nepresvečí 😂

santine
4. dec 2017

Ahojte dievcata 🙂 sem tam sem nakuknem a potesim sa, ze sa mate fajn. Drzim palce, aj galactic 🙂
My sme navstivili car a mame prve vysetrenia za sebou, v januari pokracujeme v car, tak dufam, ze sa to podari.

cucuska
autor
5. dec 2017

@santine ahoj jeej to je super moc moc drzim palce a verim ze sa to urcite podari

galaktic
7. dec 2017

@matka295 tak to je super, blahoželám 🙂 môžeš začať ladiť do modra 🙂
@santine ahoj, držím palce 🙂 kam chodíte do car?

matka295
7. dec 2017

@santine ahoj tak to sa teším a držím palce 🙏 nech sa čím skôr podarí ❤️

matka295
7. dec 2017

@galaktic áno moja môžme pomaličky začať prípravy 💞💚

santine
7. dec 2017

Dakujem baby, uvidime ci to vobec pojde. Vek sa neda zastavit a to ma desi a mrzi, vzdy mi bolo luto zienok, ktore tlacili biologicke hodiny a teraz som ja v tej situacii 😢 aj ked jedno ditko velke uz doma mam.
@cucuska @matka295 uz mate urcite pekne bruska, tak tychlo to leti! Fandim vam 😀 ❤
@galactic boli sme v RF v Brne, zatial len raz. Koli vysetreniam a praci muzovej sa to posuva na januar a mozno az februar 😢 moc si nefandim, tie statistiky su neuprosne... ale vam to vyjde, uvidis, drzim palce 😉

cucuska
autor
21. dec 2017

Ahojte. Kde ste?Ako sa chystate na Vianoce? Čo mate nové

matka295
21. dec 2017

Ahojte baby moje. My sa mame celkom dobre. Pomaličky chystáme so sestrou vecičku pre môjho malého preberáme tie najmenšie až som mala slzičky v očiach ❤️ dojatá som bola. Ešte prichystáme kočík a ste pár veci kúpim 😊. Na Vianoce mám už napečené a veľmi sa teším budem zdobiť stromček dnes a pomaličky upratovať 😊. A vy sa ako máte kočky?

cucuska
autor
21. dec 2017

Aj U nás je už napečené. Aj stromček už svieti. Ja sa gulam do kúpila som posledné veci do pôrodnice A už len cakat. Predtým dispozícii ešte užijeme super Vianoce ☺☺☺

matka295
21. dec 2017

@cucuska tak tebe sa to už kráti drahá a už budeš mať princezničku pri sebe 😍 veru ešte si uži Vianoce moja 😘

cucuska
autor
22. dec 2017

@matka295 užijem veľmi sa na ne tešíme

cucuska
autor
6. jan 2018

Ahojte. Tu je ale ticho. Babule kde ste?

cucuska
autor
7. jan 2018

Dnes je teda nedeľa. Ani neviem ako sa mate a čo máte nového. My už rastieme do max gulatosti A pomaly si uvedomujem že už sa to blizi že už to ide ☺aj teším sa. Strach zatiaľ neprichádza.

mishicca
7. jan 2018

Ahoj 🙂 ja sa tiez citim, ze vacsie to brucho uz ani nemoze byt. A ono este bude... ja si tiez zacinam uz uvedomovat, ze porod sa blizi. Moja mala bude mat o mesiac 4 roky, neuveritelne mi pomaha a tesi sa. Ona musi vsetko vyberat sama :D minule sa napajedila, ze som nekupila zelenu osusku aku chcela ona pre babatko, ale modru 🙂 mam za sebou stahovanie z bytu do domu. Este treba vymalovat, to ma stresuje trochu. Ale Jezisko mi priniesol sijaci stroj, tak som sa dnea realizovala 🙂

matka295
7. jan 2018

Ahojte bambule aj my sa mame dobre mama za sebou glukozovy test ešte idem na diabetologiu k doktorke ale už teraz viem E výsledky mám ok. Tie sa začínam guľatiť, drobček je aktívny a stále kopká chvalabohu 🤗 pomaličky chystáme vecičky preňho zajtra by mal doraziť kočík tak som natešená.

cucuska
autor
8. jan 2018

@mishicca jeej je nádherná. Kolky tt si uz?moja Emka má O týždeň 10 rokov . Puberta je úžasná vec práve to zistujem☺☺