Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@matka295 jaaaaj tak ja si už s nimi pripadám ako v inej dimenzii. Zmenila som gyndu, tá ma poslala na hematku aby mi tam nasadili lieky, tam zas nie je termín, až v januári a dovtedy sa mám objednať ešte na syndróm lepivých doštičiek kde nikto neberie telefón...No čisto katastrofa
A ty ako inak?
Ahojte dievcata 🙂 sem tam sem nakuknem a potesim sa, ze sa mate fajn. Drzim palce, aj galactic 🙂
My sme navstivili car a mame prve vysetrenia za sebou, v januari pokracujeme v car, tak dufam, ze sa to podari.
Dakujem baby, uvidime ci to vobec pojde. Vek sa neda zastavit a to ma desi a mrzi, vzdy mi bolo luto zienok, ktore tlacili biologicke hodiny a teraz som ja v tej situacii 😢 aj ked jedno ditko velke uz doma mam.
@cucuska @matka295 uz mate urcite pekne bruska, tak tychlo to leti! Fandim vam 😀 ❤
@galactic boli sme v RF v Brne, zatial len raz. Koli vysetreniam a praci muzovej sa to posuva na januar a mozno az februar 😢 moc si nefandim, tie statistiky su neuprosne... ale vam to vyjde, uvidis, drzim palce 😉
Ahojte baby moje. My sa mame celkom dobre. Pomaličky chystáme so sestrou vecičku pre môjho malého preberáme tie najmenšie až som mala slzičky v očiach ❤️ dojatá som bola. Ešte prichystáme kočík a ste pár veci kúpim 😊. Na Vianoce mám už napečené a veľmi sa teším budem zdobiť stromček dnes a pomaličky upratovať 😊. A vy sa ako máte kočky?
Aj U nás je už napečené. Aj stromček už svieti. Ja sa gulam do kúpila som posledné veci do pôrodnice A už len cakat. Predtým dispozícii ešte užijeme super Vianoce ☺☺☺
Dnes je teda nedeľa. Ani neviem ako sa mate a čo máte nového. My už rastieme do max gulatosti A pomaly si uvedomujem že už sa to blizi že už to ide ☺aj teším sa. Strach zatiaľ neprichádza.
Ahoj 🙂 ja sa tiez citim, ze vacsie to brucho uz ani nemoze byt. A ono este bude... ja si tiez zacinam uz uvedomovat, ze porod sa blizi. Moja mala bude mat o mesiac 4 roky, neuveritelne mi pomaha a tesi sa. Ona musi vsetko vyberat sama :D minule sa napajedila, ze som nekupila zelenu osusku aku chcela ona pre babatko, ale modru 🙂 mam za sebou stahovanie z bytu do domu. Este treba vymalovat, to ma stresuje trochu. Ale Jezisko mi priniesol sijaci stroj, tak som sa dnea realizovala 🙂

@linda81 chápem, ťahá sa to hrozne..
@cucuska ďakujem veľmi pekne za podporu 🙂
@matka295 na MD sa ide 6-8 týždňov pred termínom, no pamätaj že MD trvá 40 týždňov, takže keď na ňu nastúpiš skôr, o toľko skôr vlastne potom nastupiješ na RD, dúfam že som sa dobre vyjadrila :D