icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
8. jan 2018

@matka295 potom chceme foto kočíka ☺☺☺

matka295
8. jan 2018

@cucuska jasné moja dnes posielala zajtra čakám kuriéra 👍. No tak to má dosť skoro pubertu 😂 už to začína? Och nezávidím ti ale nezabudni mamka aj ty si raz bola v jej veku a v puberte 😉

mishicca
8. jan 2018

@cucuska 31. ci 32. mam v tom sama zmatok. Neviem ci mi konik neukazuje aj 33 🙂 nejak to neriesim. Ale brucho mam naozaj take, ako som s malou rodila uz. Vseobecne toto druhe tehotenstvo mi pride tazsie a brucho o dost vacsie. Termin podla utz az 10.3. ale dnes som si zbadala striu. Hehe puberta 🙂 moja ma obcas "obdobie vzdoru" ked je vsetko NIE 🙂 je mi to vtipne- zatial 🙂))

mishicca
14. jan 2018

Damy, evidujete, ze by sme mali mat epidural a aj partnera pri porode bez poplatku? 🙂 cucuska ty ides prva daj vediet ;)

lenakiss
14. jan 2018

@mishicca ak to nebude platiť len pre ženy ktoré otehotneju v roku 2018 ....ako sa niekde písalo...

mishicca
14. jan 2018

Je to hlupost podla mna 🙂 ved skutocne, preco by to platilo od zaciatku roka (teda presnejsie 1.2.) ...ved to nedava logiku. To mozu napisat len spolahlive media typu "topky" :D

matka295
14. jan 2018

No u nás je len súkromná nemocnica tak asi mi to bude na nič. Tam sa platí tak či tak. Ale inak je to super, konečne že to dali bez poplatku ako v iných krajinách sveta.

matka295
14. jan 2018

@mishicca ty si budeš dávať epidural? Ja určite áno ako poistku aspoň...

mishicca
14. jan 2018

Pri malej som nemala nic...tuto v NR nedavaju nic...ani za poplatok...ani za uplatok :D ani ked im v bolestiach otvorena na 9 odprisahavas, ze ked ti nieco pichnu tak im prepises auto, byt- vsetko :D zvazujem ist do Topolcian preto. Aj ked ma tam mala asi nepride pozriet, lebo je to dalej, ale ked to mozem mat ja s epiduralom tak preco nie. Neviem sa rozhodnut :/

matka295
14. jan 2018

@mishicca ja sa musím priznať že nezvládam dobre bolesť takže ja aj kvôli tomu si chcem dať epidural. Prečo to nevyužiť keď sa dá. No jemine to čo za nemocnica.

mishicca
14. jan 2018

No tu ani novorodenca na brucho ti nedaju... ako nestazujem sa, dobry personal, spokojna som bola...len na krajsku nemocnicu je to chabe si myslim.

matka295
14. jan 2018

@mishicca možno sa to už troškou zmenilo či?

cucuska
autor
14. jan 2018

@mishicca hello no malo by to platiť od 1.2. Tak uvidíme čo sa bude diať. Nechoď do TO ton skôr do PE prístup ku pacientke sa nedá porovnať. Prvé som rodila V TO a teraz som lezala V PE aje sa tam chystám rodiť A prístup sa nedal porovnať. Ja epidural nechcem nemala som ani pri Emke a dá sa to a hneď som bola potom ready.

cucuska
autor
14. jan 2018

@matka295 na NR som nepočula chvalu. Neviem nemám skúsenosti len za počutia

mishicca
14. jan 2018

PE mam este dalej 🙂 ja mam aj streptokoka a potrebujem antb pichnut predtym...neviem sama kam mam ist "vrhnut"... si napustim bazen doma a mam po probleme...

cucuska
autor
14. jan 2018

@mishicca ved je to na tebe. Ja idem do PE. Zajtra ráno poradňa som zvedavá ako sa zpôrodnieva ☺☺☺☺☺

matka295
14. jan 2018

@mishicca to ti poviem že to je ruadna dilema 😱 ja tiež nie som ešte na 100 percent rozhodnutá. Ale tak uvidíme čo ešte čas prinesie. Kedy máš termín moja? Akosi nie som v obraze 😲
@cucuska tak tebe sa to už riadne kráti 😘 o chvíľku to máš za sebou 👍

mishicca
14. jan 2018

@cucuska drzim palce... teba to uz vlastne moze chytit hocikedy 🙂

mishicca
14. jan 2018

@matka295 10.3.mam termin... teraz mam poradnu 23.1. uz mi vypisuje matersku

cucuska
autor
15. jan 2018

@mishicca no ved to. Ved vám. Dnes napíšem čo mi múdreho mi povedali 😀😀😀😀

matka295
15. jan 2018

@cucuska drž sa moja 😘

matka295
15. jan 2018

@cucuska ja idem 22.1 na poradňu. Ja chcem ísť na materskú v 32tt aj tak som doma na PN a je jedno či budem dva týždne skôr alebo neskôr.

mishicca
15. jan 2018

@matka295 ja som tiez doma od nejakeho 20 tyzdna na PNke 🙂 ale veru nenudim sa pri malej. Minule ma o 4.00 rano zobudila, ze chce ranajky. To bol nacvik nocneho dojcenia :D teraz chora..2 dni po Vianociach v skolke. Sqmozrejme, ze uz priedusky bolia aj mna :/ chripkova vlna ide, dajte si pozor koceny ;)

matka295
15. jan 2018

@mishicca aj ja som sa dnes zobudila s bolesťou hrdla. A to som sa ešte chcela k zubárovi objednať 😕. No teraz neviem či môžem keď ma to hrdlo bolí 😒

cucuska
autor
15. jan 2018

@mishicca no aj ja som mala malu týždeň doma. Aké od zajtra ide do školy. Poradňa dopadla dobre. Od dnes už nemám užívať magnezium A som na špičku prsta. Takže uvidíme dámy ☺☺☺☺dávajte si pozor na seba choroby fuc

cucuska
autor
20. jan 2018

Ahojte ženy ako vikendujete?

matka295
20. jan 2018

@cucuska ahoj drahá dnes trochu nudne, navarila som obed nech mám aj na zajtra a len polihujem akosi ma bolelo bruško na ľavej strane, tak len vykladam nohy. Včera som bola trošku so sestrou na nákupoch a tak som sa asi trošku viac pomáhala. V pondelok začínam 29tt a poobede mám poradňu tak podám hlásenie ako som dopadla 😘 a ty ako?

cucuska
autor
20. jan 2018

@matka295 ja som včera myslela že už idem. Bolelo má podbrušku. Najprv od 15:00 do 17:00 potom tO preslO A O 20:00 sa to ešte na hodinku vrátilo. Dnes mi je fajn nič ma neboli aj sme boli u svokrovcov . Úplne super mi je.ja mám poradňu ráno V pondelok tak som veľmi zvedavá čo povie c
Či sa to pohlo A otvorilo viac. Ja na budúci tt začínam 38 tt. Juuuj ale to letiiiiiiiu😂😂

matka295
21. jan 2018

@cucuska tak to isto boli poslíčkovia. Jemine ale to naozaj letí 😉 daj vedieť ráno ako si dopadla 😘. To už môžeš kľudne hocikedy ísť. Ja teraz momentálne samozrejme ako každú noc o takomto čase bojujem so zahou 😲

cucuska
autor
21. jan 2018

@matka295 určite boli. Aj ja Aj mňa páli A riadne. Keď náhodou jeden večer nie mám normálne Vianoce ☺☺☺☺. Ja zas mám večný boj so zapchou. Uvidíme čo povie lekár na poradni.