Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cucuska 31. ci 32. mam v tom sama zmatok. Neviem ci mi konik neukazuje aj 33 🙂 nejak to neriesim. Ale brucho mam naozaj take, ako som s malou rodila uz. Vseobecne toto druhe tehotenstvo mi pride tazsie a brucho o dost vacsie. Termin podla utz az 10.3. ale dnes som si zbadala striu. Hehe puberta 🙂 moja ma obcas "obdobie vzdoru" ked je vsetko NIE 🙂 je mi to vtipne- zatial 🙂))
Damy, evidujete, ze by sme mali mat epidural a aj partnera pri porode bez poplatku? 🙂 cucuska ty ides prva daj vediet ;)
Je to hlupost podla mna 🙂 ved skutocne, preco by to platilo od zaciatku roka (teda presnejsie 1.2.) ...ved to nedava logiku. To mozu napisat len spolahlive media typu "topky" :D
No u nás je len súkromná nemocnica tak asi mi to bude na nič. Tam sa platí tak či tak. Ale inak je to super, konečne že to dali bez poplatku ako v iných krajinách sveta.
Pri malej som nemala nic...tuto v NR nedavaju nic...ani za poplatok...ani za uplatok :D ani ked im v bolestiach otvorena na 9 odprisahavas, ze ked ti nieco pichnu tak im prepises auto, byt- vsetko :D zvazujem ist do Topolcian preto. Aj ked ma tam mala asi nepride pozriet, lebo je to dalej, ale ked to mozem mat ja s epiduralom tak preco nie. Neviem sa rozhodnut :/
No tu ani novorodenca na brucho ti nedaju... ako nestazujem sa, dobry personal, spokojna som bola...len na krajsku nemocnicu je to chabe si myslim.
@mishicca hello no malo by to platiť od 1.2. Tak uvidíme čo sa bude diať. Nechoď do TO ton skôr do PE prístup ku pacientke sa nedá porovnať. Prvé som rodila V TO a teraz som lezala V PE aje sa tam chystám rodiť A prístup sa nedal porovnať. Ja epidural nechcem nemala som ani pri Emke a dá sa to a hneď som bola potom ready.
PE mam este dalej 🙂 ja mam aj streptokoka a potrebujem antb pichnut predtym...neviem sama kam mam ist "vrhnut"... si napustim bazen doma a mam po probleme...
@matka295 ja som tiez doma od nejakeho 20 tyzdna na PNke 🙂 ale veru nenudim sa pri malej. Minule ma o 4.00 rano zobudila, ze chce ranajky. To bol nacvik nocneho dojcenia :D teraz chora..2 dni po Vianociach v skolke. Sqmozrejme, ze uz priedusky bolia aj mna :/ chripkova vlna ide, dajte si pozor koceny ;)
Ahojte ženy ako vikendujete?
@cucuska ahoj drahá dnes trochu nudne, navarila som obed nech mám aj na zajtra a len polihujem akosi ma bolelo bruško na ľavej strane, tak len vykladam nohy. Včera som bola trošku so sestrou na nákupoch a tak som sa asi trošku viac pomáhala. V pondelok začínam 29tt a poobede mám poradňu tak podám hlásenie ako som dopadla 😘 a ty ako?
@matka295 ja som včera myslela že už idem. Bolelo má podbrušku. Najprv od 15:00 do 17:00 potom tO preslO A O 20:00 sa to ešte na hodinku vrátilo. Dnes mi je fajn nič ma neboli aj sme boli u svokrovcov . Úplne super mi je.ja mám poradňu ráno V pondelok tak som veľmi zvedavá čo povie c
Či sa to pohlo A otvorilo viac. Ja na budúci tt začínam 38 tt. Juuuj ale to letiiiiiiiu😂😂

@matka295 potom chceme foto kočíka ☺☺☺