icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

myskahryzka
1. dec 2016

Zdravim vsetkych vospolok. Mam taku otazocku na tie, co boli na kyrete (alebo o tom nieco vedia) .. Uz som styri mesiace po tom, mohli by sme sa uz aj snazit..no menzes mam taky nejaky divoky. Ide o to, ze sa mi cyklus skratil na 25 dni a menzes trva 4 dni. Predtym to bolo 29/7. No neviem co si o tom mysliet.. Myslite, ze sa uz mozme do toho aj napriek tomu pustit? Vdaka za kazdu odpoved 🙂

vanda12345
1. dec 2016

@myskahryzka moja ja som sice po kyrete a este len cakam na mrchu po 2 si uz nebudem nejak davat pozor a po 3 uz na plne gule a moje cykli boli bezne 24-25dni takze preco nie vraj sa meni po tom cyklus ale ja dufam ze mne sa take moje kratke vratia😉 aspon clovek nemusi tak dlho cakat na vysledok

myskahryzka
1. dec 2016

@vanda12345 Vidis, to ma nenapadlo..tato vyhoda casteho menzesu.. 😀 no ja som mala este aj komplikacie, nejaku alergicku reakciu po kyrete.. Asi tam bol plod moc dlho...nezivy.., alebo proste len reakcia na cokolvek v narkoze.. takze som skoncila opat v nemocnici na prednisone. Preto uz ani neviem co so sebou, bojim sa.. mam predpisany Clostil, no dalsie hormony sa mi nechce jest. Juj.. no neviem. Asi som ostala paranoidna.

vanda12345
1. dec 2016

@myskahryzka moja a v ktorom som si bola tt ja cca 6tt nik mi nic nepovedal a stalo sa to pred navstevo mojho ale podla ms tak by to malobyt ano ma to svoje vyhody a co ti teda odporucil tvoj lekar a jasne obavy budu ale ja som si ich zakzala proste blba nahoda a teraz bude vsetko naj naj🙂

myskahryzka
1. dec 2016

@vanda12345 v 10. ci 11. no na kyret som sla skoro 2t po potrate. Dufali sme, ze sa to vycisti samo.

vanda12345
1. dec 2016

@myskahryzka o moja zlata vidis obcas lutujeme ci musel byt kyret ale asi radsej skor ako takto je mi to luto ale uvidis bude dobre a ak sa na to citis skus ja si myslim ze ked je telo pripravene tak sa to stane drzim prsty

myskahryzka
1. dec 2016

@vanda12345 Ved to.. ze sme chceli predist tej "pokyretovej" pauze a prd z toho. Ale asi mas pravdu. Ak je telo pripravene, tak otehotnie. Len este by sa mohla dostavit aj chut na patricnu cinnost 😀😀😀 Dakujem.. podobne aj ja prajem skore a uspesne tehotenstvo.

misdan
1. dec 2016

@kakatulik hehe, moj este nevie povedat fuj 🙂 iba ham na vsetko, to je jeho 🙂 no uvidime, som zvedava aka bude rano BT, s malou dusickou budem dufat..troska mi je neprijemne kojenie, ale mozno psychika...

ejuska2586
2. dec 2016

Vyzera to tak, ze je vsetko na dobrej ceste....

smejko18
2. dec 2016

👏😍😉

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka ano moja presne obcas aj ta chut chyba aj ked ja teraz absentujem takze nejaka by sa nasla a neboj vsetko bude tak ako ma byt my to proste dame🙂

ejuska2586
2. dec 2016

@smejko18 Dakujem moja. Velmi sa z toho tesim.

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka ahoj moja este by som rada vediet kedy ti prisla prva ms a kedy 2 a kedy sa ti tak znormalizovala dik 😉

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 Ahoj. Takto ti to napisem, aby sme sa lahsie pochopili. ☺

smejko18
2. dec 2016

@ejuska2586 to ti verím 😉 a ešte to prišlo v takom zasnezenom čase pred Vianocami,takže dokonalý darček😉.dúfam ze nás budeš priebežne informovať čo a ako a aj keď je pre teba príprave na uz ďalšia skupina,nezabudnes na nás v tejto skupine;) názov skupiny si si ozaj vzala k srdcu;) od leta do vianoc 🙂 a kedy ideš k doktorke?

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka moja tak to ti super nabehlo ja 4ho bude mesiac a nemam snad sa jej uraci moja ty ked si tolko mala a citis sa na to chod do toho je fajn ze si to vies aj odledovat ja chcem po 2 ale to bude asi len tak light nebudem sa mat coho drzat ale po 3 sup sup tak verim ze nam to vyjde tuj tuj tuj

kotatko1232
2. dec 2016

@vanda12345 mne prisla az do 2 mesiacov

ejuska2586
2. dec 2016

@smejko18 Samozrejme, že Vás budem informovať a zostanem s Vami v kontakte. Veď ste mi vždy pomohli a podržali ma. A hej - u mňa to vyšlo zaujímavo: V auguste sme si prestali dávať pozor a v decembri mi lekár potvrdí tehotenstvo (ak pôjde všetko, ako má). Chystám sa k nemu 16.12. - na Sofinkine 8. narodeniny. Vtedy mám dovolenku, lebo chystám malej oslavu, tak to spojím dokopy 🙂

vanda12345
2. dec 2016

@kotatko1232 dik moja ale si ma nepotesila a co potom ta dalsia a uz sa snazilkujes

kotatko1232
2. dec 2016

@vanda12345 ja som to mala v auguste... a potom sa podarilo zase ale neudrzalo sa len to som netusila ze som a vtedy som bola u rodicou a oni prerabali tak som im pomahala aa do 3 dni som krvacala... ☹

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 preco? Rataj menzes od potratu, nie od kyretu. Aspon tak som to pochopila, co mi dr vravel. Zdalo sa mi ze 4 dni po krvacani z kyretu je skoro na ms. Ale vraj to mam pocitat od samotneho potratu. A to boli necele 4 tyzdne, co aj pasuje. No a este sa nesnazime, aj ked dr povedal ze mozme po 3. menzese. Ze kedysi sa odporucalo 6 mes, ale on z vlastnych skusenosti vravi, ze 3 mes stacia. No ako som spominala.. bojim sa.

vanda12345
2. dec 2016

@kotatko1232 o moja zlata to mi je luto a tak teraz este nesnazilkujete?? A to sa ti podarilo pred 1 ci po??hrozne ze sa take staca ja mam doma 2 deti ani neviem ako ako bolo to uz davno 13 a 11 r mam doma a to tretie planocane nam odislo ale asi to tak malo byt a pride este😉

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka moja tak ja toho 4 ratam aj ja kedze do nem som prisla 1 2 kontrolovali vyzeralo ze bude ok a kontrola 4 ako to vyzera a ze asi odumrelo tak to vsetko 4 noja neboj bude vsetko ok

kotatko1232
2. dec 2016

@vanda12345 NO to bolo potom...a hned po mesiaci sa podarilo co som ani netusila..a teraz zatial sa nesnazime lebo mame vela prace atd...

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 No a ty zatial este nemas ms?

vanda12345
2. dec 2016

@kotatko1232 tak aspon budes total zregenerovana a pripravena prijat ten najvacsi dar ja dufam ze coskoro zaplnim tu dietu v srdci nic mi nevynahradi to male aspon budem sa mat opat preco tesit mam 2 uzasne deti ale uz su dost velke preto som si vydupala benjaminka rodiny a verim ze bude vsetko presn tak ako ma byt Voh vie preco robi to co robi aj ked my tomu nerozumieme ale isto nam tu vsetkym ktore tyzime po tom vonavom uzlizku pozehna🙂

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka ee cakam ako na spasu no uz par dni ma poboluju vajecniky hlavne poobede a vecer ale tak cakam a cakam ono to pridu muz na nervy zi mna trochen ale co uz on to nechape

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 12. nov si prisla o babatko, alebo 12. ste na to prisli?

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka 4.11 sme na to prisli sory 1 do nemocnice kontrola 2 tam sa to javilo celkom ok tak 4 dalsia jontrola a uz bolo klesnute hcg a pripar vravel plod odumrel tak hned 4 mi robili kyret sorry ze som to tak nezrozumitelne napisala

kakatulik
2. dec 2016

@ejuska2586 tak toto je veru riadny skok. Myslim ze mozes byt kludna.