Odporúčané doplnky výživy pre plodnosť mužov a žien
Dámy, viete odporučiť nejaké doplnky výživy pri snahe otehotnieť? Či už pre zenu alebo aj muža. Kyselinu listovú beriem
Ja ti poviem takto, dlhe roky ani tuk, nasledne tazky covid same antibiotika muz, ja silny katar hornych dych ciest dalsie antibiotika, do toho tribulus muz a ja inofolic
A zrazu z nicoho nic aa podarilo
Môj muž bral Folandrol (na spomalené spermie) a ja Pregnafolin (kyselina listová).
Nám pomohol folandrol a( lejdyvita 1.chcem byť mama)sa to volá...a počas plodných dní sme mali sex každý druhý deň🙂 a vyšlo to po pol roku od mmt.
Držím palce🙂 nevzdávajte to🙂
Ak by ste žienky potrebovali mne ostala celá krabička folandrolu,cena 15€

Namiesto kyseliny listovej (čo je chemikália, ktorá sa v prírode skoro vôbec nenachádza), začni brať foláty (napríklad Femibion obsahuje foláty)... ale to nie je až také podstatné. Najpodstatnejšie je, aby si partner prestal dávať mobil do vrecka na nohaviciach a pre teba 4 g myo-inozitolu denne (nie D-chiro-inozitolu). Keďže dozrievanie tvojich vajíčok aj spermií trvá skoro tri mesiace... tak po troch mesiacoch to začne účinkovať. Samozrejme, všetko skonzultuj so svojím lekárom 😉 Veľa šťastia.