icon

Odporučte vitamíny, ktoré zvýšia šancu otehotnieť

susedka1000
14. apr 2020

Ahojte baby, mam 27 r. A Snazime sa o babo.. Užívam 2. Mesiace kyselinu listovú, od včera som začala pot ženský čaj z tiande (niekto si ho chváli)... mam si robiť aj ovulacne testy? Poraďte mi ako sa vám podarilo, keď ste očakávali // a stále nič.... Momentálne mi to mešká 8 dní, ale robila som 3 testy a nič..... Stres nemám, tak neviem prečo mešká. Ďakujem za každú radu 🙂

smajluska
•
14. apr 2020

Urcite tu kys.listovu 1000 pred otehotnenim. V tehotenstve staci 400. A zdravo sa stravovat a hlavne nemysliet na to. Niekedy to pride aj necakane 🙂 Je dobre pit caj z alchemilky. Prajem Vam aby sa Vam cim skor podarilo babatko

susedka1000
autor
•
14. apr 2020

@smajluska ahoj.. Tu kyselinu 1000 myslíš toto napr. 🙂

sofinka1301
•
14. apr 2020

@susedka1000 stále nevieš na com si? Ani u Dr si nebola?

susedka1000
autor
•
14. apr 2020

@sofinka1301 neviem vôbec 😑 piatok sa chystám, lebo robí pondelok streda piatok.. Tak zajtra si budem volať ze ci môžem prísť keď je korona.

krisbar
•
14. apr 2020

Nic som nebrala. Este si pripadne dopln vitamin D, ten vela ludi chyba. Ak sa vam po roku nepodari, treba ist k lekarom.

smajluska
•
14. apr 2020

@susedka1000 Ano presne tuto som zacala brat aj ja ako mi poradil moj gynekolog a asi do 3 mes som otehotnela. A uz mam doma krasneho zdraveho 7 tyzdnoveho synceka 🥰

susedka1000
autor
•
14. apr 2020

@smajluska gratulujem 🙂 veľa zdravíčka 🙂

smajluska
•
14. apr 2020

@susedka1000 Netreba to prehanat s vitaminmi. Radsej pestru stravu, vela ovocia a zeleniny, vlakninu, atd. Vsetko co treba ;) co telo potrebuje

smajluska
•
14. apr 2020

@susedka1000 Dakujem pekne, aj Vam prajem vela zdravicka a budem sa tesit, ked napisete, ze uz cakate babatko. Ale asi by som radsej isla k dr. On uz vie ako dalej postupovat. Spravi Vam hormonalny profil, budete chodit k nemu kazdy mesiac na meranie folikul (vajicok), taktiez vysetrenie partnera je potrebne. Nebojte, urcite sa to podari len sa zbytocne nestresujte.

susedka1000
autor
•
14. apr 2020

@smajluska chystám sa piatok, len musím Zajtra zavolať ze ci môžem prísť keď ta korona hlúpa.... Tak ďakujem, dúfam ze všetko bude ok. Pekný večer 🙂

susedka1000
autor
•
16. apr 2020

@sofinka1301 no tak teraz nejdem ani k Dr, včera mi došiel menzes 😑😑 A mala som nočnú, skoro som umrela mi tak bolo zle a brucho ma bolelo

misa11111
•
17. apr 2020

Ja som dnes bola u lekára všetko je ok, ešte mi bral krv tak uvidíme, odporučil mi nejake vítaminy. Tak počkáme na výsledky s krvy.
Potom začnem riešiť manžela 🥴.

smeja1981
•
29. apr 2020

odporucam Inofolic, kys. listovu, koenzin Q10 a ked sa dlho nebude darit tak dat zmerat testosteron a pouzivat Dhea