Októbrové snažilky
Ahojte tak ideme sa zas snazit 🙂snad nam to uz vide a az do konca to potiahneme bez problemov 🙂ak vam to v septembri nevyslo alebo idete sa teraz snazit tak vam drzum moc palceky,a ak mate aj niake rady bola by som rada ak by ste sa podelili🙂mi teraz ideme skusit ovu testy este cakam kedy mi dojdu :D ale snad nam pomozu 🙂 🙂 🙂
Mima207 tak ja som si zatial kupila alchemilkovy cajik tak zacnem stym 🙂
Tak slecny uz je za nami skoro polka oktobra,ako sa drzite v snazilkovani ? 🙂
@lead16
@1martinka12
@myskacici
@alenka1609
@rosannar
@bb111
@domda123
ahojte tak mi sa zo snubencom snazime od konca jula, zatial vsak nic a este minuly mesiac mi dr. nasiel malu cystu ktora ale praskla sama a dostala som potom svoje dni. lenze teraz mi uz meskaju 2 tyzdne, robila som si sice test minuly tyzden ked meskali 7 dni ale nebolo to z ranneho mocu a test bol neg. tak skusim zajtra rano...veeelmi by sme sa tesili 2 ciarkam
@efka82 ahoj.ono uz terajsie testy nemusia sa robis z ranneho mocu ja som si robila v vecer a vysiel pozitivny..ale v kadzom pripade drzim palce a moze byt ze ti meska aj koli tej ciste ja som mala 2komorovu viac ako 20cm ale musela ist operacne ale strasne mi rozhadzaka ciklus :/
Ahojte! No my sa poctivo snazime, buduci mesiac uvidime ci to vyslo. Inofolic beriem 1x denne, myslime optimisticky... nechame to na osud.... :D
tak test vysiel neg...uvidime co povie zajtra dr. ☹
Duchuju mamatesty? Som 28 Dc.
ja tam vidim // zretelne ciarky
@zuzka337 nie v deň mrchy ale dva dní pred ňou. A ani by ma to nenapadlo ho robiť bo som mala stavy že už už príde len bola som s mamou a tá sa ma pýtala či som náhodou neni tehotna, že mám leskle oči. Tak som posledný test urobila dnes ráno a nakoniec asi budem.
Bolelo ma podbrusko, a prsia tak som si myslela, že mrcha bude. Nestrácaj nádej 🙂
Chcem ísť až keď budem aspoň 7tt. Uvidím aké testy budú do nedele a zavolám jej v pondelok a objednávam sa niekedy okolo 10novembra. Podľa toho ako bude mať voľne. Skôr nechcem ísť nech nepotrebujem. Chcem aby bolo vidieť aj srdiečko všetko. Tak ti držím palce. Ja som užívala teraz od 1DC nosifola desať dní píla alchemilkovy čaj. Možno aj to zabralo. Akurát mi ostalo 18 sackov a neviem či to dobrat alebo nie.
@zuzka337
Caute koceny... no my sa snažíme, teda asi ale neviem, začala som piť kyselinu listovu, no snad neviem, ja mam zajtra plodne dni, tak uvidime... a snad vám to vijde 😵
@lead16 jej teda gratulujem, len sa drz, tak teda poodarilo saaaa 😉
Asi sa už môžem začať tešit 🙂 kocky každej jednej vám prajem tie dve čiarocky. .. pravidelne vás budem kukat ci sa zadarilo 🙂
gratulujem 😀 😀 😀
@lead16 ahoj tak ako to vidíš máš aj nejaké príznaky že by si mohla byť tehu? Mala si aj špinenie?
No ako pozerám tak gratulujem 😋

@1martinka12 no ja som brala inofolic a ten mi tak kvalitne rozhadzal cyklus ze mi meskali presne 41 dni a nakoniec nic s toho..uz sa nan nedam nahovorit...