icon

Októbrové snažilky

zuzka337
29. sep 2014

Ahojte tak ideme sa zas snazit 🙂snad nam to uz vide a az do konca to potiahneme bez problemov 🙂ak vam to v septembri nevyslo alebo idete sa teraz snazit tak vam drzum moc palceky,a ak mate aj niake rady bola by som rada ak by ste sa podelili🙂mi teraz ideme skusit ovu testy este cakam kedy mi dojdu :D ale snad nam pomozu 🙂 🙂 🙂

Strana
z4
alenka1609
19. okt 2014

Ja ešte čakám na mrchu, ovu som mala 16. a to som dosla zo šestnástky, takže unava a ešte pracovať aj doma he 😀 no uvidim...co bude

zuzka337
autor
19. okt 2014

@zuzana9411 gratulujem 🙂prajem vam velmi vela stasticka,zdravicka a vsetko po com tuzite 🙂

zuzka337
autor
19. okt 2014

@lead16 dakujem 🙂 co ty ako inak ? 🙂 uz zacali aj niake silnejsie priznaky ? 🙂

lead16
19. okt 2014

@zuzka337 tak zhruba tri dní mávam nevoľnosti, pobolieva ma podbrusko, napäté prsia, vadia mi pachy, kríze má bolia a mám biely výtok. Všetko čo som pri prvom tehu nemala. Ale ak to ma byť daň za zdravé dieťatko tak to zvládnem s radosťou celých 9 mesiacov. Akurát mám veľký strach ani sa s toho neviem tešiť nejako po mojej skúsenosti. K doktorovi by som rada išla tak za dva týždne. Každý deň sa modlíme len aby bolo všetko v poriadku.

lead16
19. okt 2014

@zuzana9411 gratulujem. 🙂 🙂 🙂 prajem hlavne veľa zdravicka a príjemné tehulkovanie 🙂

mimina00
19. okt 2014

@lead16 to mas presne ako ja v pvom tehu 🙂

zuzka337
autor
19. okt 2014

@lead16 ja ti verim,ale treba mysliet pozitivne a nie na tie zle veci 🙂 ja by som na urcite isla k lekarke aj ked estenebude fazulku vidiet,ale je to lepsie ked zd uz si mala komplilacie :( hlavne drzim palce nech vsetko je v poriadku cely cas 🙂

88martina88
20. okt 2014

Ahoj. Som 27 DC a ms má dorazit v piatok mam ale taký divný tlak v podbrušku. O uzlík sa snažíme už rok a stále nič :( tak snad to teraz výde. Mám sylné predmenstruačné bolesti teda napetie v prsiach a tento mesiac nič. Nastává to vždy tak týžden pred nástupom ms a tentoraz nic. Včera mi to nedalo a skúsila som test ale samozrejme snehobielo. Ale žiadne nechut, alebo divná pachut v puse. nič iba mam tlak v podbrušku to je všetko. Tento mesiac už sme rozbehli aj asistovanú rep. takže pomaličky sa to dáva do pohybu ale bola by som rada ak by to vyšlo prirodzene.

julypetkova
20. okt 2014

@zuzana9411 gratulujem ,ja cakam ovu este tento mesiac a idemem tiez na to 😉

alenka1609
25. okt 2014

9dní po..... čakááááám, ale bolia ma prsia takže neviem... 😉

rosannar
27. okt 2014

ahojte, ja som dneska 5 DPO, teplota sa už tri dni drží na 37 C, chcela som testovať v sobotu ale nie sme doma takže až v nedelu sa dozviem verdikt ak dovtedy nejdojde mrcha alebo neklesne teplota...držte palce 🙂 a aj ja vám držím palce 😉

alenka1609
27. okt 2014

tak ja nič ako ste dopadli vy??? 😒

rosannar
29. okt 2014

ahojtee, teplota vyskočila na 37,1 C dneska som 7 DPO a už som taká nedočkavá, asi skúsim testnúť v piatok ráno aby som vedela ako sme na tom...a ked tak potom ešte v nedelu...mam trošku obavy, aby som zase nebola sklamaná kedže som sa teraz dosť namotala kvôli tej dobrej teplote, dúfam, že nesklame...

domda123
30. okt 2014

Caute baby. Neviete mi niektora poradit? Minuly mesiac som vysadila antikoncepciu, normalne som dostala mrchu, zacala som brat Inofolic. Po 2 tyzdnoch zas prisla mrcha, som si myslela ze po vysadeni sa to stava ale dnes som zase dostala kramy..... Takto som si snazilkovanie nepredstavovala :D Zazili ste niektora nieco podobne???

kolegina26
30. okt 2014

Ahoj domda123, ja ked som vysadila som mala tie iste problemy mrchu kazde 2 tyzdne, lekar mi nasadil duphaston, ktory uzivam do teraz...

Strana
z4