• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010

22. novembra 2009 
cipis sak este sme tu :wink:
23. apr 2009 o 22:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely..ze 'haji' :grinning: :grinning: :grinning: ten moj,kebyze sa otocim ja chrbtom,tak ma hned otravuje :grinning:

zuzi..pekne sny prajem..a neboj..posnazime sa prilis nepisat..len obcas :slight_smile:

cipsi..som v uk..a co vy?
23. apr 2009 o 22:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lea, tak ja mozem aj neviem co robit hehe, on stal len to svoje " eeeeee"..." HAJIIIIII"
to akoze daj mi pokoj chcem spat..hehe, nedajboze ze by som sa ho niekde dotkla, juuj by mi ruky dolamal :grinning:
23. apr 2009 o 22:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no tak sa nejdem vzdelavat ste ma prehovorili aj tak idu nejaki policajti co chytaju zlodejov v anglicku,drahy je zaraty :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
23. apr 2009 o 22:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak vidis, xixi, este chvilku ostan...aj ja este papam :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 22:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely,ze ruky dolamal si bohovska ved kto by mu varil :sweat_smile: :sweat_smile: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

lea my sme v Dubline,mozem ti pisat len lea lebo tvoj nick vzdy skomolim,je pre mna tazky teraz o takejto hodine :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
23. apr 2009 o 22:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no tak sla som po pitie a prisla som s jedlom, dobra som...teraz som si to len uvedomila :grinning:
23. apr 2009 o 22:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely no ja by som asi celu noc nespala keby som teraz jedla by ma roztrhlo :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
23. apr 2009 o 22:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
kolko bab cca tu asi chodi do tejto temy by som si ju precitala ale 17 stran je velaaaaaaaa :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
23. apr 2009 o 22:51  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi ale to je vazne vytrhnute zo zivota..
¨raz si pametam ze som ho takto otravovala tak mi tak chytil ruku a odhodil ze som myslela ze mi ju fakt zlomi, ako nebolelo to ale urobil to tak brutalne ze ma to samu prekvapilo ako velmi ho to otravuje,..
on ked mi povie ze sa mu nechce, tak sa opytam ci sa pipovi chce a on ze ani jemu sa nechce a ja ze nech ma necha ze ja sa s pipom dohodnem sama..a vzdy ked mi dovoli sa s nim porozpravat tak sa odrazu pipovi chce :grinning: :grinning: :grinning:
len to je malokedy ze sa s nim mozem porozpravat, ten je viac strazeny jak prezident Obama :frowning2:
23. apr 2009 o 22:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipis co si pametam poslednu dobu, ja, zuzka, lea, charlize a evitka...a teraz ty..co si ja pametam ze su tu najcastejsie :wink:
23. apr 2009 o 22:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no ja som mala chut tak som sa musela najest aj ked som si pvedala ze uz tak pozde jest nebudem lebo potom sa mi snivaju chujoviny..
dneska vecer nas pre zmenu vykradli, ale ukradli nam len postele a skrine..u nas doma pri mojich rodicoch.. :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 22:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ako ze sa mi to snivalo nie naozaj ze sa to stalo :grinning:
23. apr 2009 o 22:55  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no super tak tri uz poznam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ,no tak si mu mala aj ty trhnut rukov alebo mu tresnut po zadku :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: ,neviem preco tvoj chlap rozhoduje za inych :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 22:57  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi on rozhoduje len za pipa...chudak, tak mi ho je niekedy luto, vies on by aj chcel ale MM mu nedovoli.. :confused: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 22:58  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
joooj som citala so zatajenym dychom o tej kradezi esteze si napisala,ze to bol len sen :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: .No,ja takto vecer nejem nikdy ale drahy ked pozera telku tak si vzdy nieco podobkava a potom s strhava v posteli a ja,ze co je a on prave som si privrzol palec a zacneme sa rehotat :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 22:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi..kludne..ja som v zapadnom londyne :slight_smile:

nely..ze pipo..tak sa vola nasa korela :grinning: :grinning: :grinning: ale taku straz ako ma on,to by sa mi nepacilo..ved nielen ty ako manzelka si mas plnit svoje manzelske povinnosti,ale aj on nie :fearful:

ja si davam jogurtik..nech mam dostatok bakterii,kedze mi veelmi chybaju..to obcas kvoli tomu mame pohotovost..mam nejake zdravotne problemy,takze je to casto dovod absencie :fearful: a najlepsi bol byvaly,ked mi hovoril,ze on dieta nechce,lebo by sa bal,ze by som pri porode umrela :pensive:
23. apr 2009 o 22:59  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi kym len palec je dobre :wink: :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 23:00  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no ved som myslela na PIPA,ze za neho rozhoduje :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: Normalne mam vycitky,ze neprispievam do snaziliek ale tu :confused: :confused: :confused: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
23. apr 2009 o 23:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
lea to hej, ale ta vies, ked nechce nedonuti ho nic, on proste musi chciet..a ja mu tu chut naozaj nevyrobim, a skusala som uz naozaj kazdu jednu moznost co napadla mna a setkych okolo..proste ked nechce, tak sa tam nedostanem ani ked pandorinu skrinku otvorim a najdem tam viagru..ja silno pochynujem ze by mu aj ta zabrala :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 23:02  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely no zatial len palec ale ma viacero takychto prihod pri zaspavani,alebo pada z budovy a tak podobne :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: Minule mi hovoril,ze penve dufam,ze nas chlapov tu nerozoberaaaate a ja,ze nieeeeeeeeeeeeeee,my mame ine temy :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: .

Lea a pracujes??? :slight_smile: :slight_smile:
23. apr 2009 o 23:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipis to som mala aj ja zozaciatku, ale ti poviem, co si si uz mozno vsimla, ja utekam z tem ktore sa zvrhnu na meranie bazalky, neusale sledovanie, a taketo podobne veci...irtuje ma to a strasne..
som rada ked niekto otehotnejsie, ale nenavidim ked zacne neboj sa to pride, a necakala som to a podla grafu som to videla, a skus brat take a ake vitaminy mne pomohli..proste vsetko len nahoda nikde..
ako niekto dava stale najavo ze je tehu a len aby sa okolo neho setko tocilo a o normalnych temach sa bavit uz nedokaze..
pri nasich babach ako krasulka, misha, dici, krpcek, evitka...nase tehulky, vies, pri nich som to ani pri jednej az tak necitila..mozno troska ano, ale nie tak okato ako v niektorych inych temach...nemam to rada :grinning: :grinning:
vsetko s mierou :slight_smile:
23. apr 2009 o 23:04  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipisssiii ty klamarka, ved chlapi su tu najlepsia tema hned po sexe :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 23:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely chapacka :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ,mne to akosi nevadi,ked mi tema lezie na nervy tak ju zmenim,ze ake je pocasie a hotojo :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: Neviem asi to tak neprezivam ved nemam dovod :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: .


Dufam,ze som sa mohla pridat,ze tu uz nemate nejaku uzavretu spolocnost,ze by som Vam ju narusala :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
23. apr 2009 o 23:08  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsiii jansan ze nemame....tema je otovorena pre vsetky :wink: :wink:
som rada ze si sa pridala :grinning: :grinning:

tak ako nevadi mi to do istej miery, to zase nie, ale uz ked to niekto fakt velmi prehana, ze ho len pichne a uz robi halo ze potraca a neviem co..vies, take tie prehnane veci pre nic... :angry:
23. apr 2009 o 23:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nely no hanbiiim sa,ze mu klamem :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: ale ja to vzdy poviem s takymto vyrazom,ze nieeeeeeeeeeeee :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: tak on chapacka,ze jasne,ze kecame o nich.Ved ked sme prisli s tym sakom z mesta ved vies o com hovorim :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ,tak som tukala do PC ako diva a on pises o mne???? :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: A ja,ze nooooo,ze aky si fesak v tom obleku :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: a on,jooooj vy zeny :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :astonished: :astonished: :astonished: :astonished: :astonished: :astonished:
23. apr 2009 o 23:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi..a s takymi fuuny vecami :grinning: a ty?

nely..no nevadi..kup mu aspon tanga ako pas cudnosti a ked si ich da,tak budes vediet,ze ni nebude :grinning: :grinning: :grinning:

troska zaostavam..meram teplotu a cumim este spravy a rozhodujem sa,ci vezmem lieky alebo nie :confused:

inac..ja tym grafom absolutne nerozumiem..takze u nas to bude len nahoda,ked otehotneme..aj sestra to mala bez akychkolvek pomoci..dokonca ani neviem,ci brala nejake vitaminy :confused:
23. apr 2009 o 23:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
hej chapanda, to aj ja tak ze neeeeeeeeeeeeeeeeeeee..ked je to jasne ze hej :grinning: :grinning:

inak boli sme sa pytat na ten bazen, klasika laminatovi do zeme, tak 4m dlzka 3m sirka, len cisto nadoba cca 29 000kc, plus ked ti treba kopat jamu, plus veci co do toho chces, aku filtraciu, tie konvektory a take tie blbosti okolo toho..tak mame cennik aj orientacny keby sme chceli robit, tak som si na teba pomyslela, ze sa poinformujem :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 23:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
cipsi..ten tvoj je slovak?
23. apr 2009 o 23:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Nely jasne viem o com hovoris :wink: :wink: :wink: :wink: ,dufam,ze ja nebudem taka hysterka ale ako sa poznaaaaaaaaaaam :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: ,no neviem,neviem :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: a hlavne drahy ten bude prehnane starostlivy a ked len ochknem,ze ako sa mi nic nechce tak uz bude zachranku volat :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
23. apr 2009 o 23:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok