Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
ja som asi tri tyzdne dozadu bola behat ale to mam svoje tempo ale takto s inou osobou no neviem neviem 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a musim ist lebo dnes cvicit nejdem lebo je sviatok 😒 😒 😒 😒 😒 😒
ahojte..tak aj ja hlasim doobedny prichod..kedze aj my mame volno 🙂
cipsi..no to mas dobre,ze ma dvojnasobok..moj makal na velky piatok a velkonocnu nedelu a figu dostal 😠 😠 😠 vsetko si zobrala agentura 😠 😠 😠
nam tiez ostala kuracia polievka a kolacik..a prave som doranajkovala..ved nie je sa kam ponahlat..
tak mal to aj moj otec ked siel na sviatok do prace..
a tu je to normalne beznne, ale musis to mat v kolektivnej zmluve zahrnute...
tak si zacvic doma 😀
lea tie agenturi su svine 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 moje zlato je nastastie zamestnany priamo cez firmu,cize nic nestraca 😵 😵 😵 😵
nely ja som na SVK nikdy nic na vyse nedostavla 😠 😠 😠 ,ale co sa da cakat od takeho obchodu kde som robila oni co bolo v zakone dane veeeelkym oblukom obchadzali 😠 😠 😠 😠 😠 na nich len kontrolu zavolat 😒 😒 😒 😒
tak ako kamaratkiyna kolegina...nepacilo sa jej ako robia, ze to je protizakonne a zavolala inspekciu na nich hehe 😀
aj ja som asi mala,museli sme dret ako kone a plat o nicom 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 a este ani prestavky sme nemavali 😠 😠 😠 😠 ,ale uz na tie hrozne casy radsej ani nespominam,ale zas nasla som si tam plno kamaratov a znamych z radu zakaznikov 😵 😵 😵 😵 😵
no je to nefer..takto okradat ludi 😠
zamestnavatel si mysli,ze moze cokolvek..
tak, na to vymysleli obchodne inspekcie 😀
cipsi ja vitam teba, neviem ci som tu nahodou nebola skor ako ty 😅
evit 😅 😅 😅 😅 😅
nely to sa lahko povie,ze na to su inspekcie a potom by ma vyhodili a mohla by som si fukat praskovy cukor do zadku,radsej som bola ticho a mala pracu aj ked na pi.u ale mala 😉 😉 😉
tak vsetko ma svoje za a svoje proti..
no lae co viem,tak tu sa vie dopredu,ked ma prist nejaka kontrola..ved este aj do obchodov ohlasia prichod a zrazu im tam vsetko funguje a poriadok nenormalny 😕 tak si viem predstavit inspekcie kvoli pracovnym podmienkam..
cipsi ale sak nevadi, mozno budeme spolu tehulkovat 😉
Hlasim prichod z obeda 😀
my sme mali vzdy kontrolu necakane,ale to sa zameriavali na technicke veci a veci co sa tyka datumu spotreby tovarov 😉 😉 😉 😉 😉
no ja sa radsej k svojej praci nevyjadrujem, tiez nic moc a prave preto som dala aj vypoved hned ako som zistila, ze som tehu a zatial ani nad pracou neuvazujem, mam doma nieco rozrobene a je mi tak dobre
evitkamalicka: ahoj chcela by som sa niečo opýtať, čítam, že si dqala výpoved hned ako si zistila, že si tehu... 😀 a teraz pracuješ doma
uplatnovala si si niečo, pracuješ doma oficiálne alebo si na rizikovom???
dakujem za odpoved
poseidonka mas IP 😉
no my mame akurat desiatu..kolacik s kavou 😀
dobre baby idem od vas,idem si spravit ranajky a spravit zo seba cloveka pa
leatea ze desiatu? tak dobru chut
tak ja som si dala na ranajky slahacku s grankom 😀
Nely, takze konecne mas ranajky za sebou 😀
nely fajne ranajky, zavidim...ja som uz mesiac bez sladkosti
uz ano 😀 😀
idem este po kakavko a idem si pozriet nejaky filmik asi..dneska je tu hnusne uprsane tak budem len vylehavat a oddychovat,, 😀 😀
Nely a to uz ake zahnivanie 😀 😀 😀 Aj ja som mala dneska kakavko. V robotke na ranajky 😀
No tu to pocasie tiez nie je buhvico, zamracene, ale za to celkom teplo 😕
tak ja le take bez mliecka nemam chut s mlieckom, len cisty prasok taky fanjny s cukrom..
a co budem? sak vonku sa nic neda robit a dnuka ma nebavi nic upratovat bleeee..
sice by trebalo kupelku konecne vypratat od haraburd a kuchynu trosku dat dokopy... 😀

no ja ked som robila na SVK tak som to tak nemala 😠 😠 😠 😠 😠 a aj keby co som ja zarobila normalne za mesiac dnes to ma skoro drahy za dnesny den 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖