Oplatí sa počúvať vešticu o tehotenstve?
Ahojte. Bola som u jednej veštici (nechodím k vesticiam, šla som prvýkrát na základe toho, že k nej chodí známa a je spokojná, šla som kvôli otazkam ohľadom práce) no a ona okrem toho, že mi povedala ako vidí veci v oblasti tej ktorej práce, pre ktorú sa rozhodnem, tak mi povedala že ak chcem dieťa tak teraz ho mám mať, že potom môže byť problém...a toto mi viackrát zopakovala počas toho sedenia... nechcela konkretizovať čo presne vidí aký problém.... mám 28, staleho priateľa a chcem dieťa v budúcnosti,no teraz sa na to nejako necítim keďže akurát ešte staviame dom a nechcem byť v strese... ale nedá mi to vypustiť to z hlavy.... Vy by ste sa ako rozhodli na mojom mieste? Prosím o slušné komentáre... Nešlo o veštenie z kariet, asi skôr nunerologiu kedze mala len dátumy narodenia a len tak rozprávala čo vidí...ale trafila veci z minulosti, tak nebola nejako mimo...
Nie urcite by som nemala dieta teraz, lebo vestkyna povedala, ze treba 🙂 ak by mi to iste povedal gynekolog, tak by som sa aspon zamyslela.
A oni vzdy trafia, lebo podla nasich reakcii rozvijaju dalej "dej" - povie ti vidim tu rodicov a ty sa nejako zatvaris a ona uz vie akou cestou sa vydat.
existuje aj moznost zmrazit vajicka pre istotu. a existuju aj vysetrenia kde ti gynekolog povie kolko sa ti tvori kolko este mas a ake su zdrave. takze nie nemusis mat dieta hned teraz existuju moznosti ako to vsak uz teraz riesit aby bolo v buducnosti vsetko v klude
@petamich 😅 ja som s jednou volala. Nevidela mi tvár. Síce sa v tom čase nesplnilo vooooobec nič, aj keď prítomnosť odhadla (minulosť sme neriešili). Našla som minule starú nahrávku v mobile 😅🙈 a ono to sedí ale s dosť dlhým odstupom času. Takže môžu trafiť 🤣 ale časovo to nesadne.
Keď Ťa zneistí veštica, ergo klamár za peniaze, radšej tie deti vôbec nemaj. 🤦♀️
Inak ako sa prejavuje spokojnost s vesticou? Kedy clovek povie ze "som spokojny/a s vesticou?
Bože baby tieto vaše rýpacie komentáre, len s cieľom si furt do niekoho kopnúť 🤷 beriem, že je to taká téma, ktorej sa ľudia smejú, sama ľutujem, že som tam šla, ale pýtala som sa normálne, tak ak nemáte čo k veci dať, tak preskočte diskusiu
Ostatným ďakujem za normálne odpovede.. vŕta mi to v hlave, tak ma zaujíma, či by tomu niekto iný prikladal váhu alebo nie
Ahoj, raz som chodila s chalanom, ktorého mama bola veštica. Po 2-3 mesiacoch som prišla na to, že je to totálny magor a keď som sa s ním rozišla, vykrikoval mi, že dobre, lebo jeho mama mu povedala, že ja nikdy nebudem môcť mať deti a on by deti chcel. Po pár rokoch, ani som sa nemusela nejak snažiť, som dvojnásobná mama. Kľudne porieš všetky dôležité veci a keď budeš Ty chcieť, vtedy maj bábätko.
@ika02 ďakujem pekne
Ja som raz bola u vestici v case najvacsieho zufalstva a povedala som si nikdy viac. Tiez mi kadeco povedala. Najviac ma dozralo,ked zacala hovorit,ze mam opustit priatela,ze to nie je pre mna spravny clovek. Pritom navsteva vestice vobec nesuvisela s priatelom,ale s inymi udalostami,ktore sa mi diali. Vtedy som vytriezvela a povedala si nikdy viac. Som presvedcena,ze oni maju naucene nejake formulky,ktore opakuju tak ako v mojom pripade. Vacsina zien jej tam asi chodi vyplakavat kvoli chlapom,tak mi ponukla svoju naucenu formulku. Je uz na tebe,ci jej uveris. Az po rokoch si mozes povedat,ci mala pravdu alebo nie. V mojom pripade sa velmi zmylila. Ja som si lepsieho muza ani nemohla najst a opustit by ho bola moja najvacsia zivotna chyba.
Ryýpacie komentáre?Ty veríš klamárke a my rýpeme? Sa niekto z vás zamyslel, prečo každá veštica žije v chudobe a musí si od vás brat prachy?Veď tá by si mala vedieť vyveštiť top život a prachy. Takže áno, si sprostá. Kebyže Ti 10 gynekológov a genetikov povie, že buď teraz alebo nikdy, pochopím. Ale veštica? A som zhrozená, koľko žien s občianskym to považujú za normálne.🤦♀️
@enmery vôbec ma nepoznáš a nazveš ma sprostou a ideš mi písať ako nemám mat žiadne deti? O tvojom vzdelaní a iq už mám predstavu a nemám záujem sa baviť s ľuďmi tvojho typu. Zamysli sa nad svojimi reakciami, nikdy nevieš čím si iný človek prechádza a vždy sa dajú veci povedať slušne... Mimochodom táto peniaze nebrala.. ja len verím, že je aj niečo medzi nebom a zemou a myslím si, že tu je oveľa hlúpejších diskusií ako táto... Slušne som sa pýtala na názor iných a prosila o slušné komentáre
A ešte som si spomenula na jedného známeho, ktorý vyvolával často na tie audiotexové čísla jednej veštici z telky a stále sa riadil jej radami. Nemalo to efekt, akurát platil strašné sumy za telefón. Potom ochorel na rakovinu a volal jej, aby mu povedala, či sa vylieči. No ja som ho presvedčila, aby jej nepovedal presnú diagnózu, len, že sa zle cíti. Ona mu sväto-sväte tvrdila, že si má o nejakej presnej hodine zapáliť sviečku a neviem, čo ešte a ona mu pomôže a bude zdravý. Všetko robil podľa jej inšrukcií a ... o 2-3 mesiace zomrel.
Autorka, určite nie si sprostá! Veď niekto ide k veštici zo zvedavosti, niekto pre srandu, niekto je zúfalý (a topiaci sa aj slamky chytá). Nič si nerob z negatívnych komentárov. Prajem všetko dobré!
Bola som s kamoskou u velmi znamej veštice na odporucanie kopec ludi, meno nepamatam lebo 10 rokov dozadu. Ale sranda bola, ze kamoska bola po potrate a tiez riesila dieta. A ta pani jej hovorila, ze musi jest zensen, doliecit potrat a tak potom tak za dva roky. Tak kamoska nakupila zensen, hned ako sme isli od nej. Isli sme na vylet do BB , to bolo den po vestici alebo mozno aj v ten den neviem. A tam sme isli, za jednou pani, ktora robi s bylinkami na bradavice, lubovnikovy olej a tak. A tam ako sa bavili o bylinkach, sa jej kamoska spytala, ze co hovori na zensen na plodnosť. A ona jej na to povedala, ze zensen nesmie brat ked je tehotna. Kamoska povedala, ze ona nie je tehotna, ze je po potrate. Ta pani sa nu tak divne pozrela ale nechala to tak. Ale kamoske to nedalo a kym si nasadila ten zensen, tak si spravila tehu test. A bola tehotna. Akoze preslávená vestica nic a nejaka pani bylinkarka, co sa stretla s nami na 10 min, to vedela z jedneho pohladu. Prosim ta, vazne neries ziadnu vesticu. Rob podla seba.
Jasné, je dosť pravdepodobné že sa mohla do veštby trafiť, nakoľko v dnešnej dobe má problém s otehotnením snáď aj každá druhá žena. 🤷 Daj sa vyšetriť ak ti to vŕta v hlave a nie hneď brať za slovo nejakú vešticu. 😏
Ahoj🙂ak islo o vestenie na zaklade datumu narodenia..tak ano,ma pravdu tak 50/50..cim starsia,tym tazsie to ide. A po 30(ako komu) to ide tazsie..a z vlastnej skusenosti viem,ze z nedarenia sa o dieta je riadny stres😇😇 hlavne aby ste vy vedeli,kedy sa na dietatko citite😊🤗
Nie je dobre pocuvat vesticu v akomkolvek ohlade a v akejkolvek zivotnej otazke.Az ma udivuje kolko ludi k tymto osobam stale chodi po radu.
Neoplatí sa počúvať žiadnu vesticu.
Čudujem sa ze v roku 2025 na takéto veci vôbec ešte niekto verí.
Ani náhodou. Od tohto preč naďaleko

Dieťa by som mala kedy chcem ja nie veštica.