icon

Oplodnenie v dobe ovulácie a alkohol

28. nov 2020

Ahoj mám taký zvláštny dotaz 🙂

K možnému oplodneniu mohlo dôjsť (+- v deň ovulácie) kde sme s priateľom mali nechránený styk -25.11 v stredu.

Ale včera v piatok 27.11. sme mali menšiu oslavu a pili sme. Aká je moja otázka? No, z ničoho nič som začala mať výčitky pritom ani neviem či som tehotná, ale mám blbý pocit, že som nemala piť ( což mál alkohol iba 12% ) . Ale zase je pravda , že to telo ešte nerieši alkohol do 8tt? A keď sme to trafili na ovulaciu , myslíte že sa udrží i keď dva dni po možnom oplodnení bol ten alkohol?

Menštruáciu mám mať za 11 dní.Y tak test až potom.

viikkki
•
28. nov 2020

Potencionálne bábätko ešte nieje ani uhniezdene v maternici a ani nieje napojené na tvoj krvny obeh neboj sa nič mu nebude a nijak to neovplyvní to ci otehotnies ak ta to ukludni my sme s manzelom pili víno v deň kedy sme počali dieťa 🙏

pininka1
•
28. nov 2020

Neboj sa, nebola by si prva ani posledna. Ked uz vies ze teoreticky to moze byt tak nepi kym si nebudes ista.

lucilaines
•
28. nov 2020

Ja som otehotnela na dovolenke na svadobnej ceste. Nesnazili sme sa, neriesila som to a pili sme vkuse celu dovolenku, drinky na plazi, dobre vecere. Vsetko uplne v poriadku.

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
evamea
•
28. nov 2020

Môj dovolenkový suvenír zvládol zopár vínnych strikov na večernom pozorovaní vĺn mora, keď som ani netušila, že som otehotnela a niekde sa mi chce niečo uhniezďovať. No stress. 🙂

prihlassa
•
28. nov 2020

Môj najmenší štvormesačný zázrak vznikol vo vani s dvoma fľaskami talianskeho jahodového šampanského 🤪🤪