icon

Otehotnela niektorá po prvom cykle užívania Clostilbegyt ?

jaruska_12
4. feb 2020

Ahojte chcem sa informovať mate niekto skúsenosti s týmto liekom otehotnela niektorá hneď v prvom cykle? Ďakujem

jaruska_12
autor
4. feb 2020

@kleopatra114 ja mam menštruáciu nepravidelnu a ani netuším ci vôbec ovulácia nastáva, a podarilo sa? 🙂

jaruska_12
autor
4. feb 2020

@ericka_123 no tak dúfam ze spraví ultrazvuk keď sa do toho už púšťame tak nech je všetko ako ma byt, gratulujem snáď to aj my stíhame ešte tento rok ♥️♥️💕 a všetko ti zabralo hneď ci to trvalo dlhšie?

kleopatra114
5. feb 2020

@jaruska_12 som v 30 tt, tak snáď šťastlivo donosim

lusyc
5. feb 2020

@jaruska_12 mne asi pomohlo, ze som ho mala doma, dve balenia. Ale užívať som ho nestihla, uz som bola tehu, skoro po troch rokoch snaženia. A to som chodila na folikulometriu a ziadne foliky tam neboli, určite. Doktor sam povedal, ze zázrak. Tiež mam pco, nepravidelnú ms. Pri druhom tehu mi pomohlo merať si bazalnu teplotu. Teplomer na dve desatinne čiarky, appka fertilityfriend a do dvoch mesiacov som bola tehu. A to som sa dusovala, ze bazalnu teplotu merat nikdy nebudem, prislo mi to zložité. Nie je. Stačilo v ustach. A teraz po roku od sekcie meriam zas, aby som lepsie poznala ten moj cyklus "a la nikdy neviem kedy príde".

ewca0611
5. feb 2020

Ahoj jaruska, ja som užívala minulý rok 3x clostilbegit, najprv jednu tabletku denne - žiadna reakcia, potom 2 tabletky denne a narástol mi 18 mm folik, ale nazadarilo sa :(
Potom som na tretí krát užívala tiež 2 tabletky denne ale nemala som žiadnu reakciu, tak nás dr. poslala do centra, teraz chodím do Gyn-fiv v BA
Mám PCO, bez ovulácie a ešte mi zistili inzulínovú rezistenciu
Ale moja sestra tiež mala PCO a hneď na prvý krát jej zabrali nejaké lieky na ovuláciu (presne mi nevie povedať aké) ale hádam že to bol clostilbegit a teraz má 12násťročného syna 🙂

wejuska7910
5. feb 2020

@jaruska_12 tiez mam pcos. S clostylom sa sli uz styri cykly a nic

jaruska_12
autor
6. feb 2020

@wejuska7910 och to mi je ľúto nenavrhli ti nejaké iné riešenie? Máš už nejaké detičky?

wejuska7910
6. feb 2020

@jaruska_12 3x sme mali IUI a nic.mame dcerku prirodzene,bez problemov a teraz ideme na umele 🙈

jaruska_12
autor
6. feb 2020

@wejuska7910 ach to je ale príroda, niekto má aj 10 deti bez problémov a niekto chce 1 alebo 2 ma problém smutné 😪 clostilbegyt vie predpísať len gynekológ?

wejuska7910
6. feb 2020

@jaruska_12 veru no 😔on a v car

eli75
6. feb 2020

@ericka_123
Ahoj. Nezostalo Ti prosím nejaké balenie Clostilbegytu naviac ? Rada ho od Teba odkúpim. Prípadne aj od inej kočky, ktorej zostal po liečbe...
Mne ho gynekologička predpísala na dva mesiace a viac už mi nechce a oba pokusy bohužial nevyšli, aj keď mi dorástli aj 3 folikuly do veľkosti 20 mm a ešte bol podaný aj Pregnyl a potom Duphaston...
Vopred Vám veľmi ďakujem za pomoc.
Nemám sa ako inak dostať k tomuto lieku a ešte by sme chceli bábätko, bez liekov neovulujem...

ericka_123
7. feb 2020

@jaruska_12 zo začiatku to trvalo asi 2 cykly nič a na tretí sa podarilo, ale bol z toho MA. Potom mi pre istotu spravili priechodnosť a nasadili Clostyl, pichli vyvolávačku ovulácie a podarilo sa. 😊 Držím ✊🏻✊🏻✊🏻

ericka_123
7. feb 2020

@eli75 mám 5 kusov a Duphaston 20 ks. Nechápem prečo Ti nedá gyn lieky vraj 3 mesiace sa môže. Neskúšali ste CAR? My sme chodili tam a pomohli nám. Držím ✊🏻✊🏻✊🏻

eli75
8. feb 2020

@ericka_123
Ahoj.
Prosím Ťa a bola by si ochotná mi tie balenia odpredať ?
Bola by som Ti veľmi vďačná za Tvoju pomoc.
Neviem, či som správne pochopila, máš 5 balení Clostilbegytu alebo len 5 tabletiek...? V balení by malo byť 10 tabletiek...
Ale to nevadí, odkúpila by som to aj tak.
Ako sa s Tebou skontaktujem prosím ?

jaruska_12
autor
8. feb 2020

@ericka_123 clostilbegyt by si mi nepredala? 🙂

ericka_123
9. feb 2020

@eli75 mám iba 5tabletiek, keďže tých zvyšných 5 čo boli v balení som už použila a úspešne. 😊

ericka_123
9. feb 2020

@eli75
@jaruska_12
nechcem ani jednej z Vás ukrivdiť a keďže obidve máte záujem tak vyhrá tá z Vás, ktorá mi napíše ako prvá. Myslím, že je to takto fér voči Vám obom.

jaruska_12
autor
9. feb 2020

@ericka_123 písala som IP ♥️

ericka_123
9. feb 2020

@eli75 mrzí ma to, ale vyhrala jaruska_12
@ jaruska_12 je to vaše, pošlem IP.

angelika0000
Autor odpoveď zmazal
eli75
9. feb 2020

@ericka_123
Je mi to ľúto, ale dnes poobede som bohužial bola mimo domu na jednej akcii a nedalo sa mi prihlásiť na Modrého koníka... ☹.
Tak dúfam, že lieky pomôžu jaruske_12 k vytúženému babatku, prajem jej to zo srdca

eli75
9. feb 2020

@ericka_123
Ak by si mala k dispozícii ešte ten Duphaston, odkúpim ho.
Ďakujem

jaruska_12
autor
10. feb 2020

@eli75 ďakujem, ta ti zas viem predať duohaston6ak by si mala záujem

ingelika78
10. feb 2020

@jaruska_12 Ja hned na2. pokus, avsak netrvalo to dlho. ☹

jaruska_12
autor
10. feb 2020

@ingelika78 och to mi je ľúto co sa stalo? 😪Chodila si aj na folikulometriu? Aké sú mala dávkovanie?

ericka_123
10. feb 2020

@eli75 viem Ti ho predať nie je problém. Možno by pomohlo ak by si mi napísala IP a priblížila presne aký je problém, možno by som Ti vedela pomôcť aj niečím iným.

eli75
Autor odpoveď zmazal
natalka1985
13. feb 2020

Ja mám dcerku clostylbegyt vtedy zabral na 3 cyklus.... a tersz sa snažíme skoro vyše roka o babo 4 cykly clostylbegyt.... teraz 4 ty mi zrobil cystu 7x7 cm zakrvavenu...., že vsetko je tam už vystimulovane až až aj vaječník zväčšený.... ešte môžem skončiť aj v nemocnici.... tak uvidime ... pred týždňom keď som bola na gynde tak už nerástla cysta a vo vnútri bola riedsie... tak dúfam že zmizne....

angelika0000
Autor odpoveď zmazal
alica54321
16. feb 2020

Ahojte ☺️ja som ho užívala pol roka nepomohol mi absolútne 😕