icon

Otehotneli ste hneď po vysadení antikoncepcie?

liena21
25. nov 2020

Baby otehotneli ste niektora hned po vysadeni antikoncepcie?

ibulienka
25. nov 2020

Pripojím sa, ak to nebude vadiť. Aj mňa to zaujíma a tiež, koľko rokov ste antikoncepciu užívali? Ďakujem.😇

renatka1985
25. nov 2020

ja s prvym dietatom druhy cyklus po vysadeni hak, ktoru som brala predtym vkuse 5 rokov.

uznetusim
25. nov 2020

@liena21 vysadila som po 12 rokoch a otehotnela hneď po prvom menzese ❤️

liena21
autor
25. nov 2020

@renatka1985
@uznetusim dievcata a vsetko v poriadku? ja som teraz otehotnela druhy cyklus a brala som 3 roky.

liena21
autor
25. nov 2020

@ibulienka ahoj, nevadi, ze si sa pripojila. 😉

uznetusim
25. nov 2020

@liena21 zatial v poriadku. 🙏🙂. Teraz som 19tt.

liena21
autor
25. nov 2020

@uznetusim jaj ja ze uz mas babo. ale kazdopadne drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. 😉

liena21
autor
25. nov 2020

@uznetusim neviem preco mam z toho strach, pri prvom som otehotnela az po roku po vysadeni. a teraz to tak naraz prislo 🙈

uznetusim
25. nov 2020

@liena21 ja mam dvoch chalanov. Ti maju 13 a 16 rokov. Potom 12 rokov antikoncepcia A teraz čakám dievčatko. 🙂

liena21
autor
25. nov 2020

@uznetusim Super. Vsetko dobre prajem. ❤

renatka1985
26. nov 2020

@liena21 uplne vsetko v poriadku, toto spolu nijako nesuvisi

liena21
autor
26. nov 2020

@renatka1985 super, upokojila si ma

emakul
8. dec 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niektorá z vás nemá skúsenosť s mojou situáciou. Približne 2 roky užívam HAK pravidelne. Minulý mesiac som však akosi pozabudla užiť 2 tabletky za sebou a s priateľom sme mali nechránený styk práve v období, kedy mi začínali plodné dni. Tabletky som síce vzala neskôr, ale až po uplynutí 12 hod. Následne mi po cca týždni prišla MS (teda o 10 dní skôr). V čase, kedy mi mala pôvodná MS dôjsť som si pre istotu urobila tehotenský test, ktorý vyšiel negatívny, no neskôr (po viac ako 5 minútach) bol pozitívny, so slabou čiaročkou. Test som zopakovala o 4 dni a rovnako negatívny výsledok. Preto by som sa chcela informovať, či nemôžem byť tehotná aj napriek tomu, že mi test ukazuje negatívny výsledok. Pýtam sa to preto, lebo sa mi nikdy pri užívaní HAK nestalo, aby mi MS došla takto priskoro a naozaj neviem, čo to môže znamenať. Príznaky tehotenstva nepociťuje, avšak mám také divné pocity v podbrušku. Za odpovede vopred ďakujem.

ibulienka
11. dec 2020

@emakul Ahoj, mne sa toto už tiež stalo. Šla som na vyšetrenie k dr. lebo som sa zľakla a chcela som mať istotu. Vysvetlila mi, že HAK môže byť slabá, preto menštruácia príde skôr (teda tak, ako by prišla bez nej) pokiaľ by sa to opakovalo, treba zmeniť HAK. Myslím, že pokiaľ ti vyjde aj test po 2t. negatívny od nechraneneho pohlavného styku, môžeš byť pokojná. Samozrejme, návšteva dr. je najväčšia istota.