Otehotneli ste hneď po vysadení antikoncepcie?
Baby otehotneli ste niektora hned po vysadeni antikoncepcie?
ja s prvym dietatom druhy cyklus po vysadeni hak, ktoru som brala predtym vkuse 5 rokov.
@renatka1985
@uznetusim dievcata a vsetko v poriadku? ja som teraz otehotnela druhy cyklus a brala som 3 roky.
@liena21 uplne vsetko v poriadku, toto spolu nijako nesuvisi
@renatka1985 super, upokojila si ma
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niektorá z vás nemá skúsenosť s mojou situáciou. Približne 2 roky užívam HAK pravidelne. Minulý mesiac som však akosi pozabudla užiť 2 tabletky za sebou a s priateľom sme mali nechránený styk práve v období, kedy mi začínali plodné dni. Tabletky som síce vzala neskôr, ale až po uplynutí 12 hod. Následne mi po cca týždni prišla MS (teda o 10 dní skôr). V čase, kedy mi mala pôvodná MS dôjsť som si pre istotu urobila tehotenský test, ktorý vyšiel negatívny, no neskôr (po viac ako 5 minútach) bol pozitívny, so slabou čiaročkou. Test som zopakovala o 4 dni a rovnako negatívny výsledok. Preto by som sa chcela informovať, či nemôžem byť tehotná aj napriek tomu, že mi test ukazuje negatívny výsledok. Pýtam sa to preto, lebo sa mi nikdy pri užívaní HAK nestalo, aby mi MS došla takto priskoro a naozaj neviem, čo to môže znamenať. Príznaky tehotenstva nepociťuje, avšak mám také divné pocity v podbrušku. Za odpovede vopred ďakujem.
@emakul Ahoj, mne sa toto už tiež stalo. Šla som na vyšetrenie k dr. lebo som sa zľakla a chcela som mať istotu. Vysvetlila mi, že HAK môže byť slabá, preto menštruácia príde skôr (teda tak, ako by prišla bez nej) pokiaľ by sa to opakovalo, treba zmeniť HAK. Myslím, že pokiaľ ti vyjde aj test po 2t. negatívny od nechraneneho pohlavného styku, môžeš byť pokojná. Samozrejme, návšteva dr. je najväčšia istota.

Pripojím sa, ak to nebude vadiť. Aj mňa to zaujíma a tiež, koľko rokov ste antikoncepciu užívali? Ďakujem.😇