Otehotneli ste i napriek očkovaniu?
Ahojte, prosim Vas najde sa tu mamicka ktora ohotnela aj napriek ockovaniu? (Staci ak ste mali 1.davku a otehotneli ste neskor aj tak) ďakujem za kazdu odozvu. Prosim, negativne skusenosti mi skuste nepisat🙏🏻Psychicky by mi to nepomohlo. Ďakujem krasne.
otehotnieť i napriek očkovaniu ? Je nejaké očkovanie proti otehotneniu ? Tak som to pochopila.
Áno v maji 2 dávka pfizer, v júli som otehotnela 🙂 klop klop zatiaľ vsetko v poriadku som vo 8tt. 🙂
Ano ja
Co ma ockovanie s tehotenstvom? 🤔
To niekto zas šíri na Facebooku na internete že ženy budú neplodne 🤦
Pani asi použila nesprávne slovné spojenie /aj napriek/. Pravdepodobne myslela, že neplánovane otehotnela po očkovaní proti Covid -19 a chce sa uistiť, že to nemohlo ovplyvniť dieťa. Len pochybujem, či jej tu na MK dokáže dať niekto ,,záruku''.Lebo tú nedáva nikto. Ani WHO pokiaľ viem. Autorke prajem všetko dobré.
@zafir ja sa obavam že sa pýta práveže presne na to, či sa niekomu podarilo otehotnieť aj ked sa dal očkovať. Neverili by ste kolko žien si myslí že budu sterilné, jedna mi dokonca na margo mojho očkovania povedala, že veď ty už si aj tak neplánovala mať deti, tak to je v pohode - vyslovene tým myslela že očkovanie proti covidu sa rovná sterilita.
Napriek?Napriek?
@sarinka2012 nj, budu neplodne az do tretieho pokolenia som citala 😁
@sarinka2012 tak snáď sa autorka ešte zapojí do svojej diskusie a vysvetlí nám, ako to myslela.
Ja som ockovana oboma davkami a otehotnela som planovane hned na prvy cyklus bez problemov.nevidim dovod,prdco by mal byt problem
@mamusa34
@sarinka2012
Neviem či poznáte AlexWortex, ale ta dokonca šírila, že stačí ak je žena v styku s očkovaným človekom a má buď veľmi silný menzes, alebo žiadny, alebo ak je tehotná potratí, alebo ak je roky v menopauze sa jej menzes vráti a podobné bludy. Riešila ju aj polícia a odvtedy sa na instagrame odmlčala. Ale ona celý čas šírila strašné somariny, napr. o tom, ako v Maďarsku neboli žiadne opatrenia, pričom mi tam žije kopec kamarátov, aj rodina a vedela som z prvej ruky, že mali úplne tvrdý lockdown, všetko zatvorené a pod..
kde sa prosim mozem dat ockovat proti otehotneniu?
dakujem za odpoved a posuniem aj dalej. myslim, ze milionom zien by tato info pomohla
@kisskiss ano to som čitala 🙈🙉🙊 podľa nej stačí že sa stretnete s očkovaným a može vám uplne vynechať cyklus 😀 ja neviem, ale niečo je fakt zle s niektorými ľudmi, ja naozaj nie som konfliktná, nikomu netlačím moj názor, ale keď mi niekto začne rozprávať ako mám teraz 90% šancu dosťať rakovinu, lebo som sa dala očkovať....na to nie som ozaj schopná diplomaticky reagovať
@taskataska ze aka super sprava, ked niekto vymyslel takuto antiku, sak to je na Nobelovku 😀
@kisskiss
W
T
F
🙈🙈🙈🙈
@sarinka2012 inak mna sa obvodná doktorka opýtala že keď už som sa dala zaočkovať,či už neplánujem dieťa.ja som normálne nechápala. Opýtala som sa jej že prečo a ona, ze to by už bola opovazlivost snazit sa o dieťa po očkovaní 🤦 mala som čo robiť aby som jej nepovedala niečo čo by ma mohlo neskôr mrzieť. V tej chvíli som si mala chuť vziať kartu a odísť od nej, ale najskôr si musím niekoho nájsť.
@zuzka1117 no na tvojom mieste by som jej nieco povedala... a asi ju aj vymenila hned :D
@zuzka1117 mozes povedat obvodnej,ze po detskych ockovaniach su horsie nasledky a tiez sa nadalej ockuje rad radom..ja som 2mesiace po ockovani a ako 35 r som otehotnela na prvy sup 😃
@simona92101 no mala som čo robiť aby som si zahryzla do jazyka. A to ona sa počas korony zamkla v ordinácii a ordinovala len cez telefón, normálne ľudia stáli za dverami ordinácie a nahlas opisovali svoje symptómy a sestrička im potom podala recept na lieky 🤦 a to nehovorím o jej postave, je morbídne obézna , taktiež s vysokým vekom, čiže keby koronu dostala, tak neviem ako by to zvladla.
No skvele, tak to sa da proti tomu ockovat? A ja truba uzivam HAK 🤷♀️
Neviem či som dobre pochopila ako to myslíš.. ale mne napríklad vyše 2 roky hovorili, že deti budem mať možno a aj to len neprirodzenou cestou kvôli zrastom ..
Chvíľu po druhej dávke Pfizera som zistila, že som v 8 týždni, a teda nech rátam ako rátam, to je proste zázračné počatie 😅.. samozrejme netvrdím že vďaka vakcíne, možné je všeličo, ale tak neplodnosť zrejme nespôsobuje.. aspoň u mňa nie. 😅
@sarinka2012 ja keby stretnem Alex wortex tak mi as tiež vynechá cyklus
V júli som mala druhú dávku moderny a som tehotná

Napíš mi súkromne, poviem ti