Otehotneli ste po ukončení tehotenstva v 20. týždni?
Ahojte. Prosím koľko ste krvácali po UPT? Vo vyššom štádiu, v 20TT, prebehlo ukončenie tehotenstva zo zdravotných dôvodov dieťaťa... Pôrod bol vyvolávany od štvrtka liekmi na zapijanie ale aj užívaním zo spodu. V sobotu zvolená iná metóda, po dvoch dňoch neúspechoch, a to - zavedenie tyčinky zospodu na roztiahnutie krčka + dvakrát ( iná) tabletka na zapitie. Pôrod po pár hodinách rozbehnutý ale kvôli psychickému zrúteniu , má radšej uspali a ,, ušetrili " klasického pôrodu tlačením....
Prosím, otehotneli ste ešte po UPT v takto vysokom štádiu tehotenstva?
V 18 tt som tiez potratila. Ano otehotnela som potom
@ivik4 a keď sa smiem spýtať, všetko bolo v poriadku bez komplikácií? Užívali ste nejaké vitamíny po ,, zákroku " ? Prípadne aký čas po , ste sa začali snažiť?.
jasne, ja mam kamosku co rodila v 22tt, a do pol roka bola zas tehotna, neboj sa nic 🙂 drzim palce
@ivik4 a keď sa smiem spýtať, všetko bolo v poriadku bez komplikácií? Užívali ste nejaké vitamíny po ,, zákroku " ? Prípadne aký čas po , ste sa začali snažiť?.
@16veronika01 nie nebolo nic v poriadku ale to je ozaj na dlho. Vitaminy som nebrala ziadne . Snazila som sa az po roku ale skrz ine dovody

V 18 tt som tiez potratila. Ano otehotnela som potom