Otehotneli ste počas dojčenia bez menštruácie?
Otehotneli ste ( chcené, nie náhodne) keď ste kojili a nemali ešte menzes ?
Ak áno, ako ? Nejaké rady
Diky 🙂)))
No ina rada ako odsledovat si prvu ovulaciu, nie je. Bez nej neotehotnies 😃 a akonahle ovulujes, uz mas rozbehnuty cyklus takze zacnes nasledne normalne menstruovat. 🤷
@di1234 ha ha ha vážne ?
@colsami čiže bez menzesu sa nedá hej
Ešte raz, nemyslela som to nijak ironicky, preto som to aj rovno napísala. Nie je dôvod sa hneď urážať 🙂
Aj u ženy plne dojčiacej bez menštruácie môže dôjsť k ovulácii a otehotneniu. https://www.nutriklub.sk/vsetky-clanky/clanok/o...
Najprv je ovulacia az potom prichadza menzes. Takze ak sa zadari pocas prvej ovulacii, tak menzes ani nepride. Je vysoko individualne, kedy nabehne cyklus pocas dojcenia. Niekomu po 2 mesiacoch, niekomu az ked sa dojcenie uplne zrusi.
Prvá je ovulácia takže áno dá sa bez menzesu ten už potom nepríde.
Áno, otehotnela som tak s dcérou
Bez ovulácie to nejde. Nie bez menzesu. Prvú nezistíš
@martinka13 Da sa aj prva ovulacia odsledovat podla priznakov.
Áno 🙂 treba si sledovať plodný hlien a ostatné ovu príznaky. Vtedy je možnosť otehotnieť.
@zuzanaete no asi tak ako podľa vešteckej gule 😀
@martinka13 Vedela som to aj bez vesteckej gule. Proste zacal byt pritomny hlien, tak som vedela, ze ovulacia pride. A aj prisla a o 2 tyzdne prvy menzes.

No…jediná účinná rada ako otehotnieť je asi mať pravidelný sex. Nemyslím to ironicky, ale neviem si predstaviť aké iné rady si predstavuješ.