icon

Otehotneli ste prirodzene ako 42-ročná?

marina09
13. feb 2024

Ahojte, stalo sa niektorej že otehotnela normálne vo veku 42 a predtým bolo umele oplodnenie ...

cookie29
13. feb 2024

Tak prirodzene ci IVF? 🙂

kiki68
13. feb 2024

Tam zalezi ci je to prve tehu, vela zien ma druhe, tretie dieta v takom veku a prirodzene. Pokial zena nema problemy, tak moze ostat tehu v 42 uplne bez problemov. Toto je loteria z mojho pohladu. Vacsina ludi na IVF neskonci skrz vek, ale skrz ine problemy a to, ze stratili velmi vela casu cakanim na nejaky zazrak, pripadne dalsie kroky v liecbe.

vanilka3
13. feb 2024

Ja som prirodzene otehotnela v 39 rokovh. Niekolko rokov predtym som bola po IVF, ktore neboli uspesne.
Mala som nepriechodne vajcovody, tak som necakala, ze sa zadari prirodzene. Lekari vraveli, ze po tuch hormonoch pri IVF sa akoby zresetoval organizmus a preto sa niekedy zadari aj prirodzene.

diewcatqoo
13. feb 2024

Moja babka otehotnela prirodzene v 42 rokoch, myslela si, ze prechod. Aj jej dcera (moja teta) bola v tom case prave tehotna. Moja sesternica sa narodila o par mesiacov skor, nez moj stryko.
Dnes uz nie je nic nezvycajne, ak zeny mavaju deti po 40tke.

sofia1979
13. feb 2024

@marina09 otehu som prirodzene v 40tke a 44, bohužiaľ v 44 už to nedopadlo ok. No stále bojujem. Predtým v 36,37 neúspešne ivf