icon

Otehotneli ste prirodzene s 1% morfológiou partnera?

14. máj 2021

Ahojte, podarilo sa vam prirodzene otehotniet s 1% morfologou partnera ak ste vy boli uplne v poriadku? Ci ma zmysel sa snazit alebo zvazovat CAR. Dakujem 🙂

Strana
z2
milka1988
15. máj 2021

@poopsie no super tak to co ma pit manzel potom? :( vo vodovode tiez odpad v plastovych flasiach tiez odpad...

miska992
15. máj 2021

@milka1988 tak ci tak, najzdravsia je cista voda, nestoji rok v plaatovej flasi. Zeleninu ovocie poriadne umyvat. Ja ked nakupujem tak vsetko citam neda sa inak. Drzim palce!

milka1988
15. máj 2021

@miska992 ako my doma vodu z vodovodu prevarame nepouzivame flase nastastie ale sem tam si kupi ale to vynimocne, na ovocie a zeleninu mame pripravok.dakujeme 🙂 aj vam drzim palce

bebotka
15. máj 2021

@milka1988 tak určite v tom hrá rolu aj psychika, len nepochopím doteraz, že sme sa snažili 11 rokov, z toho tie prvé roky fakt sme skúšali všetko od folikulometrie, iui, ivf a proste nič, síce aj ja mám pco takže aj u mňa to nebolo bez problému, ale ten jeho spermiogram sa počas tých rokov nemenil vždy bol cca takýto bez nejakých extra odchýlok

pietrula
3. mar 2023

@milka1988 pomohol pycnogenol a dalsie doplnky na zlepsenie morfologie alebo samotne otehotnenie?

pietrula
3. mar 2023

@bebotka zmenil muz zivotny styl, stravu, pracu, ked sa mu (zjavne) zlepsila morfologia? Mali ste vtedy davno len to jedno meranie?

milka1988
4. mar 2023

@pietrula pomohlo ale tam.bolo zlepsienie morfologie z 0,5 na 0,8 🤷🏻‍♀️ asi to treba brat fakt dlho ale nam na prvý raz pomohlp iui a malý ma už rok 🙂

melaninka96
12. aug 2024

@milka1988 ahoj, odkiaľ si prosím objednavala ten pycnogenol a v akých dávkach ho partner užíval?

milka1988
12. aug 2024

@melaninka96 fuha nonto už vôbec nepamätám. :( Viem ze naraz to bolo aj viac tabletiek aj to stalo veľa ale tak čo človek neurobí kvôli dieťaťu
Pycnogenol som kupovala od jamienson alebo swanson taká zelená fľaška

Strana
z2