icon

Otehotnenie cez Covid alebo tesne po

19. sep 2022

Ahojte, otehotneli ste tu niektora pocas toho ako ste boli chore na covid? Resp. v ten isty mesiac? Ak ano, ako to dopadlo? Ide o to, ze sme sa s muzom konecne odhodlali na dalsie dieta, chceli sme ist uz tento cyklus na to, lenze nas oboch chytil Covid... Este stale nie sme uplne fit a plodne dni zacinaju o par dni a ja neviem co robit. Citala som tu vela pribehov zien co takto potratili ale je mozne ze to bola len nahoda...dakujem

veronika3110
•
19. sep 2022

nemyslím si, že má vírusové ochorenie dýchacích ciest niečo spoločné s rozmnožovaním, resp. s tými orgánmi... podľa mňa sa nemáš čoho báť

petricka22
•
19. sep 2022

Ja som zapadla v prvej vlne kovidovej (pocas lockdownu 😀) asi v 5.-6. mesiaci som mala kovid. Mam zdrave a sikovne dieta.
Nikdy nemozes vediet, ci sa pocas celeho tehu nieco nestane. Vobec by som sa toho nebala a isla do toho…

semper888
•
19. sep 2022

Od 1.1.2022 do 24.1.2022 som mala covid a podľa testov som bola vysoko infekčná. 1.2.2022 som otehotnela a momentálne som v 36 tt 🙂

nevenka
•
19. sep 2022

Ja som otehotnela neplanovane tesne po covide, kaslala som ako tuberak asi 2 mesiace, uzivala som dokonca lieky na tlak a tyreostatika, kontraindikovane v tehotenstve. Tie mi potom vysadili. Aktualne som v 23tt., vsetko vyzera byt ok. Covid som mala potom este raz na prelome prveho a druheho trimestra a to bol masaker, ale tiez sme to dali, potom crevnu chripku, ze som grcala prvu ligu a teraz mam zase daku virozu, ledva zijem. Davam si Paralen a snazim sa v ramci moznosti sa postarat aj o seba aj 3 deti a stvrte v bruchu.
Ono je to bud alebo. Ci mas covid alebo nie, od lekara viem, ze covid tehotenstvo nijak neovplyvnuje, hlavne tieto varianty, jediny provlem mozu byt vysoke teploty.

simca35
•
19. sep 2022

Ja som dostala covid prvý deň cyklu, partner na druhy deň po mne, 10 dni sme boli K.O. potom už dobre. V to cykle som aj otehotnela. A to sme sa snažili 1,5roka bezvysledne. Žiaľ nedopadlo to dobre. Ale teraz sa vytesujeme už z dvojmesačnej princeznej😉

autor
•
19. sep 2022

@simca35 je mi luto ze to nedopadlo dobre. Ale presne toto ma trapi - citala som viacero ptibehov ze zeny s covidom otehotneli a hned nato potratili...

sszuzu8
•
20. sep 2022

Mňa len zarazilo - sex počas covidu? Aj keď obaja mate vírus mali by ste byť od seba skôr. Neviem príde mi hnusne keď som chorá a niekto je na mne nalepeny alebo opačne ak by som sa ja mala lepiť na chorého a to aj za podmienky ze sme obaja chori 🤮

bambulka814
•
20. sep 2022

Otehu som hneď po covide a narodila sa mi po bezproblémovom tehu krásna zdravá dcérka. Gynekologička mi vravela, že majú plnú ambulanciu tehotných po covide 🙂. Sedí to, toto leto sa narodilo rekordne veľa detí.

tajly
•
3. okt 2022

5.4. Ms, 6.4. covid a 4.5. pozitivny tehotensky test, aktualne som 26tt a vsetko je v poriadku 😊

sweetdreams1
•
3. okt 2022

@sszuzu8 zaujímavý postreh, ale tak hádam nebudu sexovať keď majú teplotu 39.2...