icon

Otehotnenie napriek poruchám menštruačného cyklu?

19. feb 2024

Ahojte dievčence som v šoku dosť mi zblbol cyklus dnes som 4dc špinim. 2 dní intenzívne krvácanie dosť veľké. Dnes akoby akoby uťal už len špinenie dosť bolesť akoby na ovuláciu zaznamenala som aj hlien urobila test a teda čiarka už silnie čiže ovu by mala prebehnúť zajtra plus mínus pozajtra. Snažíme sa o babetko zase jeden cyklus v.... Keďže ovulácia y bola na ten 6deň teoreticky ? To nieje šanca otehu, ako snažíme sa no celý ten proces okolo uhniezdenia resp. ešte pred dozretie vajíčka. Beriem inofolic minulý cyklus všetko ukážkovo teraz takto. Mali ste niekto podobnú skúsenosť a napriek tomu ste otehotneli? Ďakujem

autor
•
19. feb 2024

Test je takýto zatiaľ

zuza265
•
19. feb 2024

Mozno ti ciarka este zosvetlie. Telo sa niekedy len pokusa o ovulaciu, ale neprebehne. A prebehne aj neskor. Znova dostanes priznaky - hlien, bolesti, test… 🙂

autor
•
19. feb 2024

@zuza265 no myslím si, že nie ja už si telo poznám, ale bodaj by ste mali pravdu no ja mám vždy od sledovaný hlien úplne ukážkovo každý cyklus. A myslíte, že je problém tak skoro ovulovat?

zuza265
•
19. feb 2024

V podstate aj toto teraz je vykyv a to si mavala vsetko ukazkovo a vidis, ze cyklus je uplne iny🙂cely cas som mavala menstruaciu a cyklus rovnaky. Roky rokuce. A zrazu bum. Uplne inak. To len davam ako moznost

sense
•
19. feb 2024

Keď som brala inofolic tak sa mi akurát tak skrátil cyklus keďže ovulácia bola 9dc. Ak by si mala aj ovuláciu na 6 DC tak potom aj ms príde skôr. Alebo nepríde sk sa zadari
A takisto ak by si mala pozitívny test na 6dc tak ovulácia môže nastať do 12-48hod

autor
•
19. feb 2024

@zuza265 jasné rozumiem no uvidíme

autor
•
19. feb 2024

@sense jasné ďakujem

autor
•
20. feb 2024

Takže dnes takto tak neviem budeme skúšať, ale nedávam tomu veľmi šancu keďže tak skoro

sense
•
20. feb 2024

A prečo tomu nedávam šancu.... Každý styk počas plodných dní je šanca, a to nevadí ci je ovulácia 8, 14 alebo 20 dc

autor
•
20. feb 2024

@sense myslíš? Ja len či stihne vajíčko dozrieť atď. Ale tak ďakujem dalo mi to nádej v každom prípade.

sense
•
20. feb 2024

Vajíčko začína rast už skôr nie až po MS.... Minule som bola na kontrole a na 4dc som mala už dva folikul jeden mal 11 a druhy 13mm. Kvalitu vajíčka ci nikto negarantuje len veľkosť a aj veľky resp dozrety folikul nemusi znamenať ze je oplodnenia schopný alebo ze bude z neho prosperujuce tehotenstvo.
Určite by som to neriešila takto do podrobná.... Pretože aj psychika a stres robí veľa. Nekoncentrujte sa s mužom "na produkciu", milujte sa lebo máte chuť a nielen preto ze je "správny čas".
Držím palce...

autor
•
20. feb 2024

@sense ďakujem veľmi pekne si zlatá