icon

Otehotnenie po HyFoSy: Zvýšená šanca na úspech?

3. dec 2024

Dobrý deň dnes som absolvovala tento zákrok.
Viem, že je to len zákrok na kontrolu priechodnosti vajcovodov, ale aj tak by ma zaujimalo či niektorá z vás po tomto otehotnela. Dr. v CAR povedal, že štatisticky niektoré ženy po tomto zákroku otehotnejú, aj keď to je len kontrola priechodnosti vajcovodov. Povedal mi aj, že najvyššia šanca bude najbližšie 2-3 mesiace..
Ľavý mám úplne priechodný bez problémov, len v pravom sa kontrasna latka zastavila tak v polovici, po zvýšenom tlaku ale kontrasná látka prešla.. uzavrel to tak, že mohol byť kľudne aj zlepený a podarilo sa ho spriechodniť.
Má niektorá z vás skúsenosť po tomto zákroku?
Nám keď sa najbližšie mesiace nepodarí, pôjdeme už aj tak kolobeh IUI, IVF..

Strana
z2
launy
3. sep 2025

@anonym_autor absolvované v špecializovanom centre fetálnej a gynekologické diagnostiky KE-Myslava a o 2 mesiace bum pozitívny tehuľ test a krásne tehotenstvo. Za mňa určite HyFoSy či skôr HyCoSy 😀

patriciaa_
29. sep 2025
@launy

@anonym_autor absolvované v špecializovanom centre fetálnej a gynekologické diagnostiky KE-Myslava a o 2 mesiace bum pozitívny tehuľ test a krásne tehotenstvo. Za mňa určite HyFoSy či skôr HyCoSy 😀

@launy ahoj môžem sa spýtať robil ti to p. Juhás? Mali ste tam aj iné diagnostiky? nebolo potrebné po HyCosy čakať kým bude ok sa znova snažiť?
Ďakujem a Gratulujem 🙂

Strana
z2