Otehotnenie po HyFoSy: Zvýšená šanca na úspech?
Dobrý deň dnes som absolvovala tento zákrok.
Viem, že je to len zákrok na kontrolu priechodnosti vajcovodov, ale aj tak by ma zaujimalo či niektorá z vás po tomto otehotnela. Dr. v CAR povedal, že štatisticky niektoré ženy po tomto zákroku otehotnejú, aj keď to je len kontrola priechodnosti vajcovodov. Povedal mi aj, že najvyššia šanca bude najbližšie 2-3 mesiace..
Ľavý mám úplne priechodný bez problémov, len v pravom sa kontrasna latka zastavila tak v polovici, po zvýšenom tlaku ale kontrasná látka prešla.. uzavrel to tak, že mohol byť kľudne aj zlepený a podarilo sa ho spriechodniť.
Má niektorá z vás skúsenosť po tomto zákroku?
Nám keď sa najbližšie mesiace nepodarí, pôjdeme už aj tak kolobeh IUI, IVF..
@anonym_autor absolvované v špecializovanom centre fetálnej a gynekologické diagnostiky KE-Myslava a o 2 mesiace bum pozitívny tehuľ test a krásne tehotenstvo. Za mňa určite HyFoSy či skôr HyCoSy 😀
@launy ahoj môžem sa spýtať robil ti to p. Juhás? Mali ste tam aj iné diagnostiky? nebolo potrebné po HyCosy čakať kým bude ok sa znova snažiť?
Ďakujem a Gratulujem 🙂

@anonym_autor absolvované v špecializovanom centre fetálnej a gynekologické diagnostiky KE-Myslava a o 2 mesiace bum pozitívny tehuľ test a krásne tehotenstvo. Za mňa určite HyFoSy či skôr HyCoSy 😀