icon

Otehotnenie po kyretáži

15. feb 2026

Baby, je tu niektora ktora otehotnela hned prvy cyklus po kyretazi- teda este pred tym ako dostala menstruaciu?viem ze sa to neodporuca- ale poznam par pripadov kedy sa to stalo a bolo to v poriadku. Po pripade kolko ste cakali a podarilo sa? Dalsie tehotenstvo uz bolo v poriadku?
Ps pre mudrlantky- pytam sa iba na skusenosti

anonym_d2f1de
15. feb 2026

Tu sa pripnem. Sice som po spontannom potrate (prebiehajuci), no tiez ma zaujima, kedy mozeme ist dalej a hlavne, ci sa niekomu aj hned podarilo v dalsom cykle otehotniet a vsetko dobre dopadlo. Hladam svetlo na konci tunela, lebo tieto dni su narocne :(

anonym_b73ab1
15. feb 2026

Po kyretáži a dodržaní 600 nedelia, prišla 1 ms. Ďalšia už nedorazila, len špinenie. Aj, keď následne tehotenstvo bolo rizikové dopadlo dobre. Ale to s tým nemálo súvis, do 3 mesiaca som počas ms špinila. Mám zdravú dcérku. Držím palce. Chceli sme počkať 3 mesiace, no zadarilo sa. A môj gyn mi len povedal, že hlavne počkať na prvú ms. Dovtedy mať celibát.😊
Lekár v nemocnici tiež povedal, že je to v poriadku. Bola som tam na pohotovosti, nakoľko som bola v tom, že som zase potratila. A, že po potrate je telo akoby stimulované. Kamarátky, ktoré čakali 3-6 mesiacov a potratili v čase, keď aj ja, tak žiaľ ešte deti nemajú. 😥A to ja mám už 1 ročné. Držím palce.

zabka79
15. feb 2026

@anonym_autor ano ja, prva menstruacia a potom som znova otehotnela umyselne. Syn bol zdravy a donoseny ale tehotelstvo bolo polovicu v nemocnici. Neodporucam...druhy krat by som pockala. Furt som sa otvarala, krvacala, urobili serklaz atd...

anonym_23cad3
15. feb 2026

je dobre keby prebehol aspon jeden cyklus, ja som mala jednu menstruacia a otehotnela

autor
15. feb 2026
@anonym_d2f1de

Tu sa pripnem. Sice som po spontannom potrate (prebiehajuci), no tiez ma zaujima, kedy mozeme ist dalej a hlavne, ci sa niekomu aj hned podarilo v dalsom cykle otehotniet a vsetko dobre dopadlo. Hladam svetlo na konci tunela, lebo tieto dni su narocne :(

@anonym_d2f1de ano je to velmi narocne😏 ja som mala kyretaz ale vy ked sa cistite sama tak podla mna nemusite cakat vobec🙂

maskpure
Autor odpoveď zmazal
anonym_146741
15. feb 2026

Ešte pred prvou MS? To by som asi neriskovala, radšej počkať, kým nabehne cyklus. Myslíš, že už budeš mať aj ovuláciu?Ja som otehotnela pól roka po kyrete a nedopadlo to zase dobre

autor
15. feb 2026
@anonym_146741

Ešte pred prvou MS? To by som asi neriskovala, radšej počkať, kým nabehne cyklus. Myslíš, že už budeš mať aj ovuláciu?Ja som otehotnela pól roka po kyrete a nedopadlo to zase dobre

@anonym_146741 ja tiez pockam na prvu ms ale chcela som pocut aj ine pribehy.. ovulacia vraj po kyrete byva tak 2-3 tyzdne po

barka1
15. feb 2026
@anonym_d2f1de

@anonym_d2f1de po spontánnom potrate v 11+0 tt som otehotnela po prvej MS. Namiesto maja som rodila v auguste. Tehotenstvo bez problémov.

anonym_d2f1de
15. feb 2026
@barka1

@anonym_d2f1de po spontánnom potrate v 11+0 tt som otehotnela po prvej MS. Namiesto maja som rodila v auguste. Tehotenstvo bez problémov.

@barka1 kiežby to bol aj náš prípad. Strašne som zlomená, aj keď som bola len 8tt a dieťa som ani nevidela. Citim, ze sa potrebujem rozpravat, no ked na to pride, neviem, co povedat

anonym_4d113e
15. feb 2026

Ja som bola na kyretáži nie pre tehotenstvo, ale z iných zdravotných dôvodov - po prišla prvá menštruácia a ďalšia už nie. 🙂

anonym_fe2ef5
Včera o 18:24

@anonym_autor Ja som otehotnela 2 mesiace po čistení, podarilo sa, nebolo to zámerne. Museli ma čistiť kvôli krvácaniu a prázdnemu plodovému vaku. Ale som sa veľmi bála, aby to nedopadlo rovnako okolo toho jedenásteho týždňa. Chvalabohu, bolo to už ok.

anonym_fe2ef5
Včera o 18:27
@anonym_d2f1de

@barka1 kiežby to bol aj náš prípad. Strašne som zlomená, aj keď som bola len 8tt a dieťa som ani nevidela. Citim, ze sa potrebujem rozpravat, no ked na to pride, neviem, co povedat

@anonym_d2f1de No určite radšej počkaj pár mesiacov, daj sa do poriadku.

maskpure
Včera o 19:44
@anonym_fe2ef5

@anonym_d2f1de No určite radšej počkaj pár mesiacov, daj sa do poriadku.

@anonym_fe2ef5 ja už mám po, hcg po týždni od začiatku krvácania bolo len 15, cize nemusime cakat. No povedali sme si, ze to nebudeme silit. Nesledujem ani ovu. Uz ako bude.