Otehotnenie po očkovaní na covid
Ahojte prosím vás sú tu zeny čo sa im podarilo otehotnieť aj po očkovaní ...Lebo počúvam reči že keď že som očkovania nepodarí sa mi otehotnieť čo je na to pravdy ..Ďakujem
Prvé dieťa pred očkovaním sme sa snažili viac ako tri roky. Po očkovaní som ostala tehotná ani neviem ako, bol to sok… toto je absolútny nezmysel.
@barbado totálna blbosť, pred očkovaním nebolí choroby ani problémy s otehotnením či ako ?
@andrea2323
@vikisisi šak práve ...A dosť mi to lezie na nervy že to sú reči...No bolo mi smutno lebo sa snažíme z manželom o 4 dieťa a nedarí sa
@andrea2323
@vikisisi šak práve ...A dosť mi to lezie na nervy že to sú reči...No bolo mi smutno lebo sa snažíme z manželom o 4 dieťa a nedarí sa
@barbado ak ti to hovorí okolie tak kašli na to 🙂 ak sa tým trápiš ty s manželom, pobehaj lekárov, my tu nevieme tvoj manželov zdravotný stav 🙂 každopádne takými rečmi sa nenechaj znechutiť, a už vôbec seba nejak nepodceňuj/neobviňuj, že si sa očkovala a teraz sa nedarí.. nebude v tom žiadna spojitosť
Však máte 3 deti... nestačí? Inak hej aj to som počula že sa znížil plodnosť. Dokonca ktoré dostali očkovanie počas tehotenstva, prestal plod vyvíjať, mali choroby. Aj v mojom okolí sa množili choroby po očkovaní... no neviem či náhoda ale divné celé
Koľko detí chceš mat?
😅 okej, tak uz som o ockovani citala vsetko. Idem oznamit chlapovi, ze dieta nie je moje.
@barbado to musím vysvetliť všetkým tým ženám v mojom okolí, že tie ich deti vlastne nemali po očkovaní mať... niektoré zvrtli aj druhé už. Mne dokonca konečne vyšlo IVF - otehotnela som dokonca dvakrát.
Ja vôbec nezávidím tým doktorom, pediatrom a všeobecným lekárom...."boj" a argumentácia medzi vyštudovaným lekárom a niekým,čo sa rozprával so susedom z poza plota ... 🙄. (ironick).
Ja vôbec nezávidím tým doktorom, pediatrom a všeobecným lekárom...."boj" a argumentácia medzi vyštudovaným lekárom a niekým,čo sa rozprával so susedom z poza plota ... 🙄. (ironick).
@zuzanita1609 u nás nedávno zomrel mladý chalan, švagrov otec mi oznámil, že to z očkovania dostal rakovinu...a ten chalan bol antivaxer, zdieľal Kotlebu a podobné veci na Facebooku, isto ockovany nebol...ale to už nikoho nezaujíma, príčinu si našli.
Koľko detí chceš mat?
A co prekonanie covidu, vsak aj o tom sa hovorilo, ze to narusa cyklus, no ano, mne narusil tak, ze som dostala ovulaciu ovela skor a to stvrte dieta prislo totalne neplanovane, este som sa zotavovala z covidu. No ako na koho to vplyva. Ja ockovana nie som, ale manzel ano, ma aj Astru, aj Pfizer a to dieta prislo ako blesk z jasneho neba, tesne pred 40-kou. Je to individualne a s ockovanim to podla mna nesuvisi absolutne.
@sisska96 tak asi nestaci, ked sa snazia o stvrte...🙃
@stellarstar toto je nemiestna otazka podla mna, sorry.
A viete, preco? Lebo ked tu napise zena, co nechce deti vobec, tak sa vsetci maju starat o seba a je normalne nechciet deti, co koho do toho a ked napise zena, co ma 3 deti, ze este tuzia po stvrtom a nedari sa im, tak zrazu opacne, ze naco dalsie, vsak uz mas dost...preco Vas trapi ten pocet? 0 je ok, preco 4 nie je ok? Kolko je vlastne tak "akurat"? Len sa zamyslam.
A co prekonanie covidu, vsak aj o tom sa hovorilo, ze to narusa cyklus, no ano, mne narusil tak, ze som dostala ovulaciu ovela skor a to stvrte dieta prislo totalne neplanovane, este som sa zotavovala z covidu. No ako na koho to vplyva. Ja ockovana nie som, ale manzel ano, ma aj Astru, aj Pfizer a to dieta prislo ako blesk z jasneho neba, tesne pred 40-kou. Je to individualne a s ockovanim to podla mna nesuvisi absolutne.
@sisska96 tak asi nestaci, ked sa snazia o stvrte...🙃
@stellarstar toto je nemiestna otazka podla mna, sorry.
A viete, preco? Lebo ked tu napise zena, co nechce deti vobec, tak sa vsetci maju starat o seba a je normalne nechciet deti, co koho do toho a ked napise zena, co ma 3 deti, ze este tuzia po stvrtom a nedari sa im, tak zrazu opacne, ze naco dalsie, vsak uz mas dost...preco Vas trapi ten pocet? 0 je ok, preco 4 nie je ok? Kolko je vlastne tak "akurat"? Len sa zamyslam.
@nevenka presne tak, poznám takých, ktorí majú 13, ďalších, ktorí naju 8, ďalších, ktorí chcú 7. A tiež nechápem, čo koho do toho.
Ha! Ja som pred ockovanim potratila, po ockovani ( a aj boostre som si dala) vynosila 2 zdrave a uplne dokonale deti a cakam dalsie. Esteze som nepocuvala reci.
Sproste reci od sprostych ludi nepocuvaj...ja sa uz necudujem, len sa snazia cim vacsiu blbost ohladom ockovania vypustit...ja a moja sestra sme otehotneli po ockovani...ja ani neviem kedy, lebo o babo sme sa nesnazili, mala som 36r
@barbado Ale prosím ťa nepočúvaj blbosti a susedov, ale lekárov. Mám kopec kamarátke, ktoré sú očkované a deti majú a ja takisto. Som očkovania a máme dieťa ... Vaša neplodnosť pri štvrtom dieťati môže mať X dôvodov - vek, zápal, štítna žľaza, genetické vady plodu.... Takže ak chcete zistiť, z čoho by to mohlo byť choďte za lekárom.
@zuzanita1609 O škodlivosti očkovania, vravia aj odborníci, nie len susedia spoza plota.
Tiež som to počul, tak som si pozrel pár krajín s rôznymi pokrytiami očkovania, porovnal ich s pôrodnosťou a nevidel som tam žiadnu závislosť. Som si preto istý, že je to blbosť... Lebo som vtedy nenašiel ani žiadnu peer-reviewed štúdiu, ktorá by to potvrdzovala.
nikdy nezabudnem,čo povedal Krčméry o očkovaní....a ako o pár dní úplne otočil....
Však máte 3 deti... nestačí? Inak hej aj to som počula že sa znížil plodnosť. Dokonca ktoré dostali očkovanie počas tehotenstva, prestal plod vyvíjať, mali choroby. Aj v mojom okolí sa množili choroby po očkovaní... no neviem či náhoda ale divné celé
@sisska96 uplna nahoda. Ja som ockovana, ockovane kamosky v tehotenstve a uplne zdrave deticky mame😉
Začiatkom roka 2022 som aj s mužom bola na 3. dávke očkovania, v lete som otehotnela na prvý šup (bezproblémové tehotenstvo, dnes už nádherný šikovný 2.r synček). Takže asi toľko k tomu :D
Samozrejme, ze su, preboha 🤦🏻♀️ toto este neskoncilo?
Hmmm vieš o tom ze v rokoch 2020-22 sa narodilo najviac deti za posledné desaťročia?? Tu niečo nesedí.... 🤔😂🤪
Hmmm vieš o tom ze v rokoch 2020-22 sa narodilo najviac deti za posledné desaťročia?? Tu niečo nesedí.... 🤔😂🤪
@bu1bu keby si netrepala blbosti....pozri si ten pokles! Od 2019 to veľmi prudko klesá
https://slovak.statistics.sk/wps/portal/ext/pro...
@bu1bu keby si netrepala blbosti....pozri si ten pokles! Od 2019 to veľmi prudko klesá
@rozculena celkovo na svete sa narodilo najviac deti za posledne desatrocia v rokoch 2020-2022😉 Nie na Slovensku.... tu ludia sa nevedia o seba postarat, tak tu to moze klesat😉 Tak pozor na to, kto tu rozprava hluposti😃
@rozculena vôbec nie je to náhoda

Myslíš si, že od očkovania sa žiadne deti nenarodili? 😀