icon

Otehotnenie pri liečbe na cukor a štítnu žľazu

anazuz20
26. dec 2022

Ahojte žienky písala som diskusný príspevok že syn prišiel ku mne a sadol si na moje nohy a začal na bruško že Emka Emka a robila som si dneska test ráno a neviem či je to kanalik alebo čiarka druhá,ms by som mala zajtra dostať tak neviem 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️manzel prišiel 17.12 domov a odvtedy ideme nonstop ,snažíme sa o bábo 2.5roka,beriem duphaston,beriem euthyrox a aj tabletky na cukor plus kys.listova ,je nejaká šanca aby to vyšlo alebo že to vyšlo ? A za ako dlho ste pri liečbe otehotneli ? Dneska by som mala dostať ms a zatiaľ nič ,predvčerom som mala pobolieva je až kŕče slabé ,včera som mala také pichanie a dneska ma bolelo pri rane po cisárskom ..

Otehotnenie pri liečbe na cukor a štítnu žľazuOtehotnenie pri liečbe na cukor a štítnu žľazuOtehotnenie pri liečbe na cukor a štítnu žľazuOtehotnenie pri liečbe na cukor a štítnu žľazu
vevesh
26. dec 2022

Ak mas spravne nastavenu liecbu, tak nic nebrani otehotneniu. A za aky cas, tak to je v rukach bozich- kazdy rozne, ale ked to ma prist, tak to pride.

anazuz20
autor
26. dec 2022

@vevesh preto sa pýtam že či niektorá to mala tak ako ja

vevesh
26. dec 2022

@anazuz20 ano, ja. Ale mam este k tomu ine veci, ale ako som vyssie pisala, ak je liecba okay, otehotniet nie je problem.