icon

Otehotnenie pri nízkom progesteróne

1. máj 2025

Zdravim, podarilo sa niektorej otehotniet pri nizsom progesterone?napr pri hodnote 25nmol/l, duphaston som brala aj tak sa nezvysil...Prve dieta sa podarilo hned, hormonalne profily mi robene neboli...Teraz sa snazime o druhe 8 mesiacov...

littledaisy
1. máj 2025

Skúšali ste Utrogestan? Je na prírodnej báze a vkladá sa zdola. Inak ja skúsenosť nemám,len čo som počula, že ho predpisujú tí lekári, ktorí riešia viac neplodnosť prirodzenou cestou. Ešte by som odporučila knihu Plodnosť, cykly a výživa a neviem či máte skúsenosť so symptotermalnou metódou ale aj to by mohlo pomôcť. Stránka: lpp.sk

iveta57
9. júl 2025
@littledaisy

Skúšali ste Utrogestan? Je na prírodnej báze a vkladá sa zdola. Inak ja skúsenosť nemám,len čo som počula, že ho predpisujú tí lekári, ktorí riešia viac neplodnosť prirodzenou cestou. Ešte by som odporučila knihu Plodnosť, cykly a výživa a neviem či máte skúsenosť so symptotermalnou metódou ale aj to by mohlo pomôcť. Stránka: lpp.sk

@littledaisy ultrogestan je na predpis? Je to ucinnejsie ako duphaston? Ja mam tiez problem s nizkym progesteronom

littledaisy
14. júl 2025
@iveta57

@littledaisy ultrogestan je na predpis? Je to ucinnejsie ako duphaston? Ja mam tiez problem s nizkym progesteronom

@iveta57 pokiaľ viem,tak na predpis. Je tam menej nežiaducich účinkov a tým, že sa vkladá zdola tak pôsobí priamo na mieste. Myslím si, že je to lepšie riešenie ako duphaston. Ale nie som odborník, len čo som počula odporúčania, viem, že ho odporúča aj Liga pár páru 🙂

littledaisy
14. júl 2025
@iveta57

@iveta57 tiež mi napadlo pomôcť si úpravou stravy a nejakými vylepšeniami typu mať úplnú tmu v miestnosti kde spíte a pod - viac je toho popisaneho v knihe Plodnosť,cykly, výživa od M.Shannon

iveta57
14. júl 2025
@littledaisy

@iveta57 tiež mi napadlo pomôcť si úpravou stravy a nejakými vylepšeniami typu mať úplnú tmu v miestnosti kde spíte a pod - viac je toho popisaneho v knihe Plodnosť,cykly, výživa od M.Shannon

@littledaisy uz vselico citam..odporucania..beriem vitamin D, objednala som si vceliu kasicku len aby sa podarilo...