Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😃 a vy ako?
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😃 a vy ako?

•
25. mar 2010Larmimi, neviem, kolko mas rokov, ale jeden vynechany mesiac Ta nezabije, kludne si urob pauzu ako chces🙂 Uvidis, ze to dobre padne.
0
No poviem vam od rana som hladala na nete a predstavte si ze neni mozne zohnat v marci nejake ubytko ani v taliansku ani nikde inde. Najsor mali od zaciatku mája. Vsade pisali, ze skor neprenajimaju. Neviem preco. Ale nakoniec sa mi podarilo cez jednu anglicku stranku, kde maju same hotely rezervovat pekne pri mori hotelik zrekonstruovany, je tam pozicovna bicyklov, ranajky v cene. A od nas by mala byt cesta iba nieco okolo 6 hodin autom.
larmi, nie obsadene oni tam tie apartmany maju proste zavrete a otvaraju az cez sezonu. A pritom my sme uz boli napriklad vo Francuzku v Nice krásne pri pori pred 2 rokmi vo februari a bolo tam super, taky relax, zmena prostredia, vypnes mobily. A neni to ani take drahe.
Ja robim dlhy - kratky tyzden. A práve mam dlhy, takze volno som mala vcera a dnes. Mam u nas v meste maly obchodik.
Ja robim dlhy - kratky tyzden. A práve mam dlhy, takze volno som mala vcera a dnes. Mam u nas v meste maly obchodik.
ten mikroskopík funguje tak, že sa "nanesie" slina, nechá sa zaschnúť a potom sa proti slnku alebo jednoducho do svetla pozrie a tak sa dá zistiť ovu. Ak je ovu, ukazuje akoby "papradie", ak ovu nie je, tam sú kadejaké guľôčky - skrátka tam nie je papradie 🙂
larmimi, mne je jedno, kedy by som rodila, najlepšie o 9 mesiacov 😃
larmimi, mne je jedno, kedy by som rodila, najlepšie o 9 mesiacov 😃
tu je link na ten mikroskopík:
http://www.tehotenske-testy.net/ovulacny-test.html
Ja som ho kúpila v lekárni asi za cca 200 SK pred 3 rokmi, ale inú značku.
http://www.tehotenske-testy.net/ovulacny-test.html
Ja som ho kúpila v lekárni asi za cca 200 SK pred 3 rokmi, ale inú značku.
skolka u nas prebehla bez problemov...tak ucitelky na nich davaju stale pozor, v skole su cez prestavku same a robia si zle..mame aj druzinu...no neviem neviem...
ja som zo skolky chodila vzdy sama a mala som kluc na krku a moja kamoska mala doma mamu a navareny obed, tak som jej vzdy zaaaaaavidela, teraz by som to chcela ja svojim detom dopriat 🙂
vsetko si prenasame z detstva...
ja som zo skolky chodila vzdy sama a mala som kluc na krku a moja kamoska mala doma mamu a navareny obed, tak som jej vzdy zaaaaaavidela, teraz by som to chcela ja svojim detom dopriat 🙂
vsetko si prenasame z detstva...
Začni písať odpoveď...

Odošli