Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?
Altalia nezufaj hlavu hore. ja viem , že je to na prd , ale ono nám to vyjde.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak akcia bola celkom prijemna, ale moc sa toho nepredalo co uz 😖 ale nevadi, aspon skusenost.....
ja ak nepride menzes, tak budem testovat v piatok
Josie držím silno palce aby ani náhodou neprišiel 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Viete čo ma tak napadlo? Aby som sa trošku odpútala od mojich depiek, tak som začal hádať, ako sa vlastne voláte pravým menom...... 😕 😕 No čo, nejak to čakanie musím prežiť. Zajtra to už bude lepšie. Dnes som sama doma, mm v práci. Zajtra čaká práca aj mna, deti píšu štvrťročné písomky, takže si budem len tak sedieť.... sem-tam niečo prehovorím. nemám náladu ani na kolegyne v práci, ktoré ma totálne nechápu.Ale mne je to jedno. Snažím sa s nimi nerozprávať...... ženský kolektív ( o pár desiatok rokov starších žien ako ja ) je strašný!!!!!!!!!
fomarik tak sa zahrajme hru a skus hadat 😀 😀
No, tak teba typujem na Jozefínu (????) - podľa nicku. Ale podľa fotky a tvojich nádherných vlasov by som ešte povedala Alexandra? Ja fakt neviem! ale je to sranda
ahoj holky,můžu se k vám přidat? 🙂
Janitchka, no samozrejme!!!!!!!! Vitaj 😉
fomarik díky 😵
Ahoj janitchka vitam ťa. 🙂
Fomarik, dost dobrý 😀 Jsem zvědavá, kolik jmen uhodneš, kromě těch, které jsou zřejmé... 😉 Já mám naštěstí v práci spíše mužský kolektiv... V minulé práci to byly děsné drbny, nesnášela jsem to tam kvůli nim :-/
Josie, hoď mi prosím do IP odkazy na ty Tvoje stránky (a ty nové věcičky, cos vyráběla, tam taky budou??), nemám nervy to tu hledat... Minule jsi psala 2 linky... Díky 😉
Fomarik, jsi Maria? 🙂 😀
Jossie ja ťa tipujem na Juliu heheh asi som sa sekla nie? A teba formarik tebe by pasovala Alica
Jozefína 😀 Ok, moc dobrý nápad to byl, ta hra, ... 😀
ahoj janitschka
fomarik josie nie je podla krstneho mena a alexandra nie som, ale sestre sa to meno dost paci, tak moze byt rada, ze take meno nemam, lebo by to nemohla dat svojmu buducemu dietatu...
a moje meno sa zacina na M....
Tak Michaela.hmn? 🙂
denne nie nie....a ty vyzeras na taku Ivetku 🙂
a amelie je podla mna Janka
Sante tipujem na Sandru. A altaliu na Nataliu 😉 😉 😉 😉 😉
Heh je to vcelku zabavne dobrý napad formarik. Nie ja som na D. Tak jossie M 🙂 onika
Nie som ani maria ani Alica.
Amelie... no, mne nie sú zrejmé žiadne mená 😒 . Ale ty si asi Júlia? alebo amália?
No a denne.... tebe by šlo Lenka
Juj vlastne to bol tvoj napad Jossie prepáč
Formarik hod začiatočne pismenko
Božinku, mám v tom zmätok. Tak ešte raz: Jossie - Monika, Altalia može byť Natalia a Sante- Stanka
H 🙂 🙂 eheh ja som mala byť Vanda, ale niesom.
Moje je L
Jossie tak dalšie písmenko ked to nieje Monika
fomarik je Lucia , denne Hanka a ja nie som Monika, to je moja sestra
prosím, dajte aj vy začiatočné písmenko... ved to je neskutočne ťažké takto tipovať... ale haluz riadna!
Mám ťa Lucia

tento mesiac-dosla MS o dva dni skor, takze pokracujeme v snazeni az po svadbe 😖