icon

Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa

majcika
14. nov 2009

Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?

martina2001
19. sep 2010

@meduela moja ja nič, lebo to nemá zmysel dopredu sa báť ani stresovať. musíš to brať tak že všetko bude dobré. čo ešte vybavujete? o tretej sme mali sobáš a ja som ešte o druhej bola na obede, no mala som už po kaderníčke aj kozmetičke. na sobáš sme čakali, lebo naši svedkovia tam ešte neboli, ale zasmiali sme sa aspoň z oddávajúcim a matrikárkou.

meduela
19. sep 2010

@lenuska20 idem kuk telku 🙂

meduela
19. sep 2010

@lenuska20 mám už viacA menej všetko, už len drobnosti treba doladiť

lenuska20
19. sep 2010

@meduela tak to je super 🙂
a baby ako víkendujete?

lubica69
19. sep 2010

ahojte dievčatá
Ako sa máte?Čo máte nové?
Ja som celý víkend nestíhala V piatok som bola so Sebastiánkom u dokiny lebo tročku soplil Ale nič vážne Zajtra ostáva ešte doma v utorok uvidíme
Mužíka som akurát vypravila do práce Príde nám až 8.10 😢
Idem vás dočítať 😀

lubica69
19. sep 2010

@lenuska20 ešte k tomu DNP Zmenu môžeš po pol roku ale najneskôr v 6-8 tt aby si stihla 26 týždňov z nového teda max VZ do dňa pôrodu
A k listovke ja som ju brala len na predpis

lubica69
19. sep 2010

@lenuska20 som ti chýbala moja??? 😀 😀 😀

lubica69
19. sep 2010

@haninkat ahoj Vitaj 😀
@lenuska20 tak už kočík?Juj ale 1000 ečiek je fakt dosť 😅
čítam postupne dozadu tak reagujem

lubica69
19. sep 2010

a ku kočíku ja som mala vybratý jeden Nový stál 17 000 ešte v SK Ale našla som používaný 4 mesiace za 250 euro Nurse Look 2 Síce som využila len šporťák so SEbastiánom ale mám ho odložený pre druhé 😀

lubica69
19. sep 2010

@mariro a X lander ee 😖 ale Cam je supeeeeer
Inak ja som mala pri Sebastiánovi asi 7 kočíkov 😅 A spokojná som bola s CAm a potom s tým Nurse lebo Cam som mala len šporťák a chcela som 3 kombináciu,že aj pre druhé 😵

lenuska20
19. sep 2010

@lubica69 chýbala 😀 😀 😀 nooo ako mne sa velmi páči ten kočík, ale nekúpila by som si ho už len preto, kolko stojí, je to velmi vela...no ja si zajtra crknem k dokymu, a sa objednám, aby mi ju predpísal...
idem ja zas kuk talenty a potom do hajan, lebo zajtra už idem zasa drať vysokoškolské lavice 😝 😀 😀 tak sa tu zatial pekne majte a užite zajtrajší slnečný teplý deň, má byť babie leto 🙂

lubica69
19. sep 2010

@lenuska20 😀 🙂 😉

martina2001
20. sep 2010

Dobré ránko, čas pre kávu

mariro
20. sep 2010

dobre ranko 😉

martina2001
20. sep 2010

@mariro ako po víkende?

mariro
20. sep 2010

vikend bol paradny a rusny 🙂 ,mala som na navsteve svagrinku s babatkom, tak sme pokecali a popestovala som a vecer sme boli s mm na pizzu a vinecko 🙂 ,chalani boli na jarmoku ,tak sme boli sami.A v nedelu zasa navsteva z Londona,segra z Londona je doma a dosli sem jej znamy a teda boli aj u nas pozriet.Tak sme pokecali kusek,dala som im zajaca ochutnat,lebo to nejedli este...no hiikali ,ze ake paradne jedlo 🙂
Oni pochadzaju z Karibiku, cu cierni,ale veeelmi mili ludia v nasom veku 🙂 .Prijemny vikend bol 🙂

haninkat
20. sep 2010

Dobre ranko 🙂 , ako da dnes dari? pondelky nie su moje najoblubenejsie 😒

haninkat
20. sep 2010

@martina2001 ahoj, no aky bol vikendik?

martina2001
20. sep 2010

@mariro jáj tak si mala pestré aj my sme včera mali kámošku čo má farmu a konečne si našla čas aj ona vybehnúť mimo nej tak sme pokecali a ináč jak som sa tešila na oddychový víkend som sobotu zavárala ale inak super aspoň nepršalo.
@haninkat ja pondelky už môžem už teraz čo nepracujem aspoň si upratám po mojich dvoch neporiadnikoch

haninkat
20. sep 2010

@martina2001 no veru, aj ja by som pondelky mohla keby som nemusela byt v praci 😀 a navyse dnes su tu prazdniny len par spolocnosti je otvorenych takze to bude nesmierne dlhy den ☹ ale nejako to prezijeme 🙂

martina2001
20. sep 2010

@haninkat no my prázdniny nemáme našťastie 😀 môj syn je veľmi hyperaktívny poslednú dobu

haninkat
20. sep 2010

@lubica69 Dakujem 🙂

haninkat
20. sep 2010

@martina2001 kolko ma rokov? mojej sesternici syn bol tiez taky velmi zivy, ani minutku v klude ale teraz sa mu blizi k tretiemu roku sa nam zda ze sa trosku ukludnil comu su jeho rodicia dost radi 🙂

martina2001
20. sep 2010

@haninkat no môj má zaraz 9rokov a je to riadne šidlo, dokiaľ bol menší bolo ok, ale čím je starší tým je živší. chceli sme ho dať na dáky šport aby vybil energiu ale o tom nechce ani počuť a nútiť ho nebudem.

haninkat
20. sep 2010

@martina2001 no to je skoda, ze nechce chodit na ziadny sport, nejake karate by bolo uplne perfektne, uci to disciplinu a tam by ho unavili 😉 ... skoda ze nechce lebo stavim sa keby skusil tak by sa mu nejaky sport zapacil ale ako hovoris, nutit deti nema zmysel..

martina2001
20. sep 2010

@haninkat asi nie pred 3rokmi bol hit tu na sídlisku judo, tak sme ho prihlásili, ale vydržalo mu to len 4 mesiaca a včera sme sa ho pýtali s tým že tam chodí jeden jeho kámoš, bratranec aj druhý bratranec tak sme sa dočkali odpovede že si rozmyslí. je síce pravda, že u týchto nadaných detí šport nie je moc hitom, skôr sa venujú čítaniu, to nás upozornila psychologička pri testoch pred nástupom do školy. má síce iné krúžky ako je hudobná, výtvarná a dramatický, ale to sú sedavé. chcel na plávanie, ale ešte neotvorili kurz, tak máme smolu

haninkat
20. sep 2010

no tak ked povedal ze si to rozmysli tak je tam nadej 😉 , snad otvoria ten kurz plavania skoro lebo to je tiez super pre deti 😉 ..je dobre aby dieta malo nejaky kruzok, my sme mali s brachom obidvaja tanecnu a hudobnu a bracha mal ked bol mensi aj karate tak sme si mali kde vybyt energiu radsej nez doma 😉

martina2001
20. sep 2010

@haninkat on má toho dosť sedavého 4poobedia v týždni zapratané, ale jemu to nestačí. uvidíme či otvoria, lebo plaváreň majú rekonštruovať do polky októbra tuším

martina2001
20. sep 2010

@haninkat a ty sa pochváľ ako bolo cez víkend

lubica69
20. sep 2010

Ahojteee 😀
Kto to tu varí kávu?Aj ja prosím jednu jeden cukor a smotanka 😀 😀 😀
@martina2001 veď to Ja tiež ako nerobím ani veľmi nevidím rozdiel medzi týžd%nom a víkendom Jedine to,že mm chodí domov len na víkend Takže teraz mám týždeň do 8.10 😅
Juj a čo sa týka @haninkat tej energy Aj môj je veľmi veľmi živý Je od piatku doma a už nevie čo so sebou Ale zajtra už do škôlky 😀
@mariro jej tak ste mali veselo A segra žije v Londýne?Ja som tam žila skoro 3 roky Ale doma je doma
a @lenuska20 sa nám dnes učí či poľuje na bocianiky???Tie už hádam aj odišli v takejto zime Ale nám to samozrejme nevadí,však?! 😀
U nás dnes pekne svieti slniečko 😎 tak pôjdem s malým aspoň na dvor 🙂