Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?
@lenuska20 noo to by bolo super, chcela by som ťa vtedy vidieť 😀 a havovia ako:? ešte niečo máte?
@martina2001 to by bol asi super pohlad 😀 no hej, máme všetky 3 fenky, iba psíkovia šli preč...je zima horšie sa predáva 😖 ale snad pojdu preč aj tie 🙂
@lenuska20 určite len nech sa trochu oteplí, my sme svoje adoptované predávali a október už to bolo kritické. Ale zas máme dobré ohlasy a už objednávku na fenku, len tá naša musí dorásť 😀
@lenuska20 možno to budeš mať lepšie, keď skončíš školu, nebudeš v takom strese ako teraz. Možno by to nebolo pre bábätko dobré... ale zas možno keby sa podarilo, možno by sa to aj s tým stresom okolo školy upravilo, možno by ti to dalo silu a nebolo by to také stresujúce pre teba 🙂
@meduela ja sama neviem...tak asi na to teraz ešte nie je čas
@martina2001 no teda vidíš 🙂 a kolko má fenka? zajtra budú mať 8 týždňov, tak ešte to nie je také strašné, hádam sa nám to čo najskôr podarí
@lenuska20 má necelých 8mesiacov, najskôr na jeseň by sme ju pripustili, ale pravdepodobnosť je až budúcu jar, aby dozrela poriadne. Poraď dáku polohu na posteli 😀 uuž neviem jak mám ľahnúť, ma bolí všetko a to že pomáhajú zdravotné matrace 😀
@lubica69 ahoj,pretoze som sa registrovala na novo.pisala som na vase forum mozno februar-marec 2010 ,potom uz nic a zabudla som svoj nick aj heslo.rok som sa tu neukazala.a nechcelo sa mi patrat po starom tak som to spravila nanovo.nemam dovod si vymyslat.
tak ja som sa až teraz dostala k pc, boli sme si trošku posedieť pri vínku. želám vám krásny víkend kočeny...
@martina2001 a ty máš rizikové a musíš ležať, alebo iba leňošíš?
@lenuska20 to bolo vtipné s tou bakalárkou na wc 🙂
@meduela a ty ako dlho snažilkuješ?
@gabriellka 4 mesiace, zatiaľ je to fajn, ale radšej by som už bola v štvrtom mesiaci, nie len snažilkovať
@meduela no ja viem moja. mne by stačil aj štvrtý týždeň, len nech tam už tá fazulka konečne je 😉
Dobré ránko, ja dnes prvá? 😉
@gabriellka ja mám rizikové a striedam domácu posteľ a nemocničnú, a neverila by si jak ma o ubíja ležať v posteli, nie som ten typ, ale vydržím to, čakáme dieťa po skoro 10rokoch a po rôznych komplikáciach pred otehu. Snažili sme sa o toto mimčo viac ako 2roky intenzívne a ku koncu pod gynekologickým dohľadom pernamentným, a vyšlo to. My sme už boli pevne rozhodnutý že ak nebudem tehu do konca minulého roka pôjdeme do reprodukčného centra, tie počiatočné vyšetrenia sme tam absolvovali ešte minulý rok a nakoniec som otehu na manželové narodeniny a na moje sa to pravdepodobne narodí, budem rodiť sekciou plánovanou, kvôli komplikáciam, som po konizácii a lekárka to uznala za vhodné tak rodiť.
@martina2001 to ti verím že to musí byť hrôza. Je neuveriteľné čo všetko sme schopné urobiť a podstúpiť kôli babatku. Tak to vám všetko pekne vychádza, myslím s tými narodeninami a tak 😉 ...držím silno palčeky aby vám to dobre dopadlo
ahojtee babulky
@martina2001 my sme tiež našu ávali pripúšťať prvý x po roku, ale vtedy sa nám nepodarilo. polohu? fuuuha, skús si oprieť viac vankúšov o rošt, alebo os tenu, aby si bola tak v polosede, skúšala si už? síce ty si už vyskúšala asi všetko, že? 😀 ako sa dnes cítiš?
@gabriellka 😀 a ako sa máš?
@meduela 🙂
inak baby včera bol spln, vraj najplodnejší deň v roku 😉
@lenuska20 myslím že si ho aj využila 😀 ten spln. Tieto polohy poznám, len ma potom bolí chrbát a kríže. Je to strašnééééé 😀 dnes je to super od rána neležím a furt dačo robím, no preistotu si pôjdem ľahnúť na chvíľku, lebo večer chceme ísť k našim
@martina2001 tak noo nie je to poloha na dlho 😖 noo využila 😀 ale na ten spln som zabudla a napadlo ma to až dnes, ked mi sestra hovorila, že v noci nemohla spať 😀 ja som totiž bola celý čas v tom, že včera bolo 19-teho 😅 , najká som pomýlená 😀 ..tak šup si trocha oddychnuť, aby si bola večer v pohode 😉
@lenuska20 do čerta ja som spln prešvihla 🙂 . tak snáď aj deň po splne bude plodný 😀 .
Inak fajn, taká pracovná sobota dnes. A ty? Prišla mrcha?
@gabriellka treba skúsiť, nič za to nedáš 😀 nie nie zatial neprišla 😖 my sme sa práve vrátili z motokár a budeme mať pokrový večer, takže celkom fajn deň 🙂
mne spln vychádza každý mesiac tak, že akurát mám krámy.....
a malo by to asi tak byť, že by mal vychádzať na plodné dni a ovuláciu....
ale keby tam niečo je, tak hádam spln by to mal podporiť 🙂

@martina2001 😀 písala by som na wc-ku 😀