Otehotniem v 2010 - verím tomu. Pridajte sa
Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?
Ahojte,
aj ja by som sa k vám rada pridala ak môžem...
My sa zatiaľ snažíme druhý mesiac...dnes 22DC...
Ahoj holky, dnes už je mi lépe, ráda vidím nově příchozí 🙂 – věřím, že se Vám brzy zadaří a budeme mít vytoužená miminka v bříšku.
Tak během oběda si skočím koupit ten test - sice vím, že tam bude jen jedna - ale budu mít jistotu - dnešní teplota mi stoupla o 0,1 - tak snad ta ovulace byla - jestli tedy nebyla teď někdy 😀 No a proč tak stresuju – no možná kvůli tomu minulému grafu a protože bych chtěla dostat mršku normálně, když už nic jiného… prostě toho moc chci a nic není tak jak chci
Janka – je mi líto, že jen jedna – ale dokud není mrška není nic ztraceno, tak nesmutni – já depčila včera a vím, že to nestojí za to.
ahojte tak ja dnes teplota 37. Kupila som si aj testiky dneska len neviem este kedy ich pouzijem...
simasla
uz dnes je dobra....bola som troska choa koncom roka, tak mozno aj dobre, ze nemam //
Počkáme a dočkáme sa...
ja /
včera som robila test. Ale som v pohode, našla som si svetlý bod, za ktorým pôjdem a viem, že mi pomôže...
Ahojte,tiež by som sa k vám znova chcela pridať 😉 .Som 5 mesiacofv po potrate a verím,že nám január prinesie šťastie 😝 Dnes som 5DC,tak uvidíme,či sa zadarí...Beriem tiež kyselinu listovú už od potratu,tak uvidíme,či tentokrát pomôže...
Ahoj Skippy,tak som tu 🙂 🙂 🙂 Ako sa máš?Dúfam,že ste sa veeeľmi,veeeeľmi snažili 🙂 🙂 🙂 🙂
duratlicka
chcem ist za Ankou Kopacovou (je to o nej diskusia, vcera som ju precitala a nadchla ma)
Ahojte!
Ahoj Vadelka, tak vitaj opat medzi nami 😵 😵 😵
Inak,ked ovu testy ukažu //, tak sa piše, že ovulka ešte len pride, zhruba za 24h.... ten LH hormon je najvyšši tesne pred ovulkou...
a ešte niečo....lutealna faza trva 14dni(plus minus), a ked sa to odpočita od dlžky cyklu, tak vyjde den ovulacie...čiže ak ma niekto cyklus 35dnovy-14=ovulka zhruba 21.DC.....mne to presne sedi.....skuste si to vypočitat,či aj vam, bola by som zvedava....
skippy7
ja si podla tej lutealnej fazy vypocitavam OVU a chcem si to potvrdit najblizsi meaiac aj ovu testami
mne to potvrdila BT, aj ovu testy...podla mojej skusenosti je najlepšie testovat tak okolo 12h + ešte večer okolo 19h
Inak mam dobru knihu o tom : Nejrychleši cesta k prirozenemu početi - tam je všetko dobre rozpisane,od A po Z
BT okolo obeda? a okolo 19?
Ja to vyskusane?
To by som mozno zvladla 🙂
Ja si nemeriam preto, lebo rano nevstavam kazdy den v rovnakom case, nemam rovnaku pracovnu dobu kazdy den.
Jani, nie BT, ale ovu testy 🙂
BT sa musi rano 😒 ....ale ani mne sa to nedari uplne rovnako, mam aj hodinu rozdiel niekedy,neviem, či to vadi alebo nie, ale tiež to nezvladam uplne presne,niekedy pri tom aj zaspim 😅
a robis si aj grafy? Ja by som si mozno iba v exceli, lebo tie cudzojazycne mi niesu po vôli ☹
robim si sama grafy, na FertilityF. sa neviem dostat, neda sa mi tam zaregistrovat 😠 ...kreslim si to na papier-asi som tu jedina takato amaterka 😝 , ale čo už....ale aspon zhruba viem, či bola ovulka a kedy....
Susan, Lusyynko, Vadelko, vítejte! Jste tu dobře, pokud věříte, že leden bude úžasně plodný! 🙂
Duratlicka - gratuluju k ovulce 🙂
Pokud jde o můj raketový vzestup, to jsou u mě normální teploty po ovulaci, no ale kdyby se tentokrát udržely poněkud delší dobu, budu potěšena 😉 Jinak nic nevypadá nijak, 3 DPO... Ale koukám pořád na FF na grafy s podobným rozložením snažilkování, samozřejmě na ty TĚHOTENSKÉ 😀 a dodávám si optimismus 🙂
Simasla: Tak jak to dopadlo? Ten graf se mi nezdá vůbec nijak tragický...
(Holky, stala jsem se závislou na FF grafech 😀 😀)
Ahoj holky, taky jsem na FertilitFriend, podle me jsou to genialni stranky. Aktualizuju si graf i primo z mobilu, hned jak se probudim.
Ovulaci jsem mela z nedele na pondeli. Byla jsem v pondeli shodou okolnosti rano u doktora, a ten mi potvrdil, ze mam ovulaci. Na UZV byl jasne videt praskly folikul. Jsem 2.DPO, mam hroznou zizen a divnou, horkou chut v puse, a trochu prujem (normalne na ne netrpim), ale pry je blbost citit to takhle brzy. Ach jo, musim cekat dal.
skippy7
a ovu si si potvrdzovala BT, Ovu testami a aj odpocitanim lue.fazy? A sedi?
Jani...sedi ,ale nemusi byt ovulka každy mesiac v ten isty den...1-2 dni hore dole, u mna je to zhruba ten 10DC
Martina_79...to je ešte VELMI skoro,aby si niečo citila, je to psychika, lebo vajičko sa zahniezduje až taky 6.DPO...a najskor taky 10.DPO vidiet niečo aj na tehu teste....takže- trpezlivost ruže prinaša 😵 , aj ja čakam, ten čas ale pomaly beži čo? 😅

Ahojte baby,
môžem sa pridať? My sa tiež snažíme od októbra 09 a zatiaľ nič. HAK som vysadila ešte v novembri 08. Ale nezúfam a verím, že január bude "plodný". Dnes 10 DC a tiež beriem kyselinu listovú. Držte palce...