icon

Ovitrelle - skúsenosti

13. sep 2021

Ahojte , mám 19 , so snúbencom sa snažíme o babo už deviaty cyklus a stále to nejde , sledovala som sa už asi každým jedným spôsobom čo existoval , preto rozmýšľam nad ovitrelle , Máte s tým niektorá realne skúsenosti ? Koľko ste platili ? 🙂, ako sa objednať ?

petkasaurus
13. sep 2021

Ahoj, to je len na predpis a az ked si odsledovana na folikulometrii, aby sa liek nacasoval.

autor
13. sep 2021

@petkasaurus áno o tom som čítala , len neviem co mam povedať gynekológovi keď mu zavolám , že chcem folikulometriu , a potom sa dohodneme na ovitrelle ? 🙂

7lenka11
13. sep 2021

to ti musí on sám predpísať.. ja mám anovulačné cykly, takže mi predpísali hormonálnu stimuláciu a keď je dominantný folikul dostatočne veľký (nad 16 mm)), pichám si ovitrelle.. všetko pod dohľadom lekárov, aby praskol v pravý čas.. no zatiaľ sa mi ani s ním nepodarilo otehotnieť..

petkasaurus
13. sep 2021

Mne tiez nepomohol a vsetko mam ukazkove.. Hej, dohodni sa s nim, v ktorý den cyklu mas prist na folikulometriu, ze sa vam nedari a tam sa dohodnete na ovitrelle.

luciador
13. sep 2021

Veru,veru,tak ako píšu baby,Ovitrelle ešte nie je zárukou, že po nej zostanes tehotná ☹️

autor
13. sep 2021

@luciador JOJ baby toto je nekonečný boj, človek by ani nepovedal že to je take ťažké ..

luciador
13. sep 2021

Áno, tiež som si tým prešla, všetkým možným aj nemožným, a az po dlhých predlhych 11-tich rokoch sme sa dočkali... 🙂