Ovitrelle - skúsenosti
Ahojte , mám 19 , so snúbencom sa snažíme o babo už deviaty cyklus a stále to nejde , sledovala som sa už asi každým jedným spôsobom čo existoval , preto rozmýšľam nad ovitrelle , Máte s tým niektorá realne skúsenosti ? Koľko ste platili ? 🙂, ako sa objednať ?
@petkasaurus áno o tom som čítala , len neviem co mam povedať gynekológovi keď mu zavolám , že chcem folikulometriu , a potom sa dohodneme na ovitrelle ? 🙂
to ti musí on sám predpísať.. ja mám anovulačné cykly, takže mi predpísali hormonálnu stimuláciu a keď je dominantný folikul dostatočne veľký (nad 16 mm)), pichám si ovitrelle.. všetko pod dohľadom lekárov, aby praskol v pravý čas.. no zatiaľ sa mi ani s ním nepodarilo otehotnieť..
Mne tiez nepomohol a vsetko mam ukazkove.. Hej, dohodni sa s nim, v ktorý den cyklu mas prist na folikulometriu, ze sa vam nedari a tam sa dohodnete na ovitrelle.
Veru,veru,tak ako píšu baby,Ovitrelle ešte nie je zárukou, že po nej zostanes tehotná ☹️
@luciador JOJ baby toto je nekonečný boj, človek by ani nepovedal že to je take ťažké ..
Áno, tiež som si tým prešla, všetkým možným aj nemožným, a az po dlhých predlhych 11-tich rokoch sme sa dočkali... 🙂

Ahoj, to je len na predpis a az ked si odsledovana na folikulometrii, aby sa liek nacasoval.