icon

Ovitrelle testy 7 dní po pichnutí

20. júl 2021

Ahojte. Tie ktore ste testovali par dni po pichnuti ovitrelu/ pregnylu. Ukazte fotky testov + den po pichnuti.... ja som dnes 7 den po pichnuti.

ab727
•
20. júl 2021

Pochybujem,že sa niekto takto testoval a ešte si to fotil keď vedia,že je to zbytočné...

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
20. júl 2021

Tak isto nie som prva.... a prvykrat mi vyprchal dost rychlo z tela..... a urcite som ho nemala 14 dni v tele. Ani 10. Kedze som sa testovala

ab727
•
20. júl 2021

Zbytočne vyhodené peniaze na testy...niektoré ženy ho môžu mať v tele aj 14 dní,ja som mala testovať najskôr na 15ty deň...ale veď testuj kľudne len neviem načo je to dobré

sweat
•
20. júl 2021

Aj také šialené sa nájdu, co testujú len preto, aby zistili, či im injekcia hcg už z tela vyprchala 😁 tu je moja séria, úplne vrchný je 6 deň po pichnuti brevactidu(=pregnyl a pod.), ale ja som ešte dopichavala ďalšiu injekciu tesne pred transferom

autor
•
21. júl 2021

@sweat jeej super, gratulujem, ze sa podarilo 😊😊.... krasne ciarka tmavla.
Len ja som po IUI, takze trosku iny pripad 🙂

frida1990
•
22. júl 2021

@bambulienka25 ja som ovitrelle nemala v tele už po 4 dňoch, zo zvedavosti som otestovala

lalilla
•
22. júl 2021

Testy nemam, ale prva ovitrellka 13 dni, druha 7dni, tretia 11 dni. Teraz mam zajtra piaty den, dopichovala soˇ, testovat budem az dalsi tyzden.