icon

Ovu test slabší ako včera

veronikaaa13
28. feb 2023

Ahojte mam pocit ze som úplne mimo ovulky podľa apky by som ju ale mala mat 🤷🏼‍♀️

Ovu test slabší ako včera
floki1994
•
28. feb 2023

@veronikaaa13 apkou by som sa vobec neriadila 🙂 toto su negativne testy...

clori
•
28. feb 2023

@veronikaaa13 v testovani pokracuj dalej. niekedy treba testovat aj tyzden-dva. a ziadnymi aplikaciami a kalendarikmi sa neriad. obvykle kalkulacky nefunguju.

veronikaaa13
autor
•
28. feb 2023

@clori dobre a hlavne mne meskal menštruácia minulý mesiac som bola úplne bez.. Dr kázal brat inofolic premium combi

clori
•
28. feb 2023

ale aby to bolo kompletne, skus napisat, akych bolo tvojich poslednych cyklov. kolko dni mal najkratsi a aky najdlhsi? potom by som ti skusila poradit, kedy zacat s ovulacnymi testami. odporucam sa zasobit vacsim mnozstvom lacnych. bud tu na MK pozri v bazariku alebo z aliexpress vies tiez za velmi dobu cenu najst. tiez sa oplatia livsane z benu ci z dr. max, ked je akcia 2+1/3+1. alebo womansecret 20ks v baleni.

clori
•
28. feb 2023

@veronikaaa13 akekolvek doplnky potrebuju aspon 3-4 mesiace, aby mali cas zaucinkovat. tolko totiz trva zarodku vajicka, kym sa vyvinie az do terminu ovulacie. a mas diagnostikovane PCO/PCOS? alebo si zatial bez akekolvek diagnozy?

janetinka27
•
28. feb 2023

@veronikaaa13 appku vyhod - je vhodna iba pre tych,co vedia viac ako ona.

veronikaaa13
autor
•
28. feb 2023

@clori pco

veronikaaa13
autor
•
28. feb 2023

@clori vieme si napísať cez správu prosím?

clori
•
28. feb 2023

@veronikaaa13 jasne, kludne mi napis 🙂

lucikee
•
1. mar 2023

ja som mala mat podla appky ktora doteraz ukazovala celkom presne ovulaciu 21.2. a test mi vysiel uplne slabucky. Ked uz som sa na to chcela vykaslat, lebo jeden den som mala slabu a na ďalší este slabsiu..som si urobila 24.2. test a ten mi vysiel pozitivny. Ciarky boli obe rovnako silne a a neskor cez den ma mega bolelo podbrusko. Takze ju kľudne mozes mat posunutu ako ja