Ovu test slabší ako včera
Ahojte mam pocit ze som úplne mimo ovulky podľa apky by som ju ale mala mat 🤷🏼♀️

@veronikaaa13 v testovani pokracuj dalej. niekedy treba testovat aj tyzden-dva. a ziadnymi aplikaciami a kalendarikmi sa neriad. obvykle kalkulacky nefunguju.
@clori dobre a hlavne mne meskal menštruácia minulý mesiac som bola úplne bez.. Dr kázal brat inofolic premium combi
ale aby to bolo kompletne, skus napisat, akych bolo tvojich poslednych cyklov. kolko dni mal najkratsi a aky najdlhsi? potom by som ti skusila poradit, kedy zacat s ovulacnymi testami. odporucam sa zasobit vacsim mnozstvom lacnych. bud tu na MK pozri v bazariku alebo z aliexpress vies tiez za velmi dobu cenu najst. tiez sa oplatia livsane z benu ci z dr. max, ked je akcia 2+1/3+1. alebo womansecret 20ks v baleni.
@veronikaaa13 akekolvek doplnky potrebuju aspon 3-4 mesiace, aby mali cas zaucinkovat. tolko totiz trva zarodku vajicka, kym sa vyvinie az do terminu ovulacie. a mas diagnostikovane PCO/PCOS? alebo si zatial bez akekolvek diagnozy?
@veronikaaa13 appku vyhod - je vhodna iba pre tych,co vedia viac ako ona.
@clori pco
@clori vieme si napísať cez správu prosím?
@veronikaaa13 jasne, kludne mi napis 🙂
ja som mala mat podla appky ktora doteraz ukazovala celkom presne ovulaciu 21.2. a test mi vysiel uplne slabucky. Ked uz som sa na to chcela vykaslat, lebo jeden den som mala slabu a na ďalší este slabsiu..som si urobila 24.2. test a ten mi vysiel pozitivny. Ciarky boli obe rovnako silne a a neskor cez den ma mega bolelo podbrusko. Takze ju kľudne mozes mat posunutu ako ja

@veronikaaa13 apkou by som sa vobec neriadila 🙂 toto su negativne testy...