Ovulácia a vplyv Progestanelle
Pekný podvečer zelam chcela by som len radu podla príznakov ovu som už mala mat ...keďže testy so robila zbytočne lebo brala som progestanelle tak ukazoval negatívne takže žiaden spolah som nemala priznaky ako hlien chuť na sex bolesti podbrusku som mala.......prepáčte za slovo ale hlienu som.mala vážne dosť keď som sedela cítila.som ako vo až buble.....proste mala som.ho.....lenže neviem ci vôbec som mala pvulaciu idem na ma preventívku a dohodnúť sa na folikulometrii.....ale pred 3 dňami som si len tak spravila ovu test bol úplne biely a na ďalší den čierna silnejšia ale nie ako kontrolná...15.10 mam mat menzes
Lenze mohlo sa stat ze sa posunula.alebo progestanelle ju neoplivnil .....ze testy nezaznamenali

@velkanika progesteron blokuje ovuláciu. Treba počkať na ovuláciu, robyt za deň 2x ovulacne testy a keď vyzerá ze je pozitívny hneď druhý deň ísť ku gyn aby potvrdil na sono, a ak je potvrdený začať užívať progesteron až potom. Užívať 10 dní potom keď ma prísť ms spraviť test ak negatívny vysadiť progesterone, aby ms nabehla. To ze máš veľa hlienu ešte nie je 100%ze si mala ovulku. Môžeš ju mat aj úplne suchu. Ja napr viem, ze ovulku vždy mám posunutý na 17,18,19, 20.den cyklu. A vždy nato 14 dní mi príde menzes. Vždy som robila ovulacne testy od 13ho dňa cyklu. Veľa šťastia 🤞
@velkanika progesteron blokuje ovuláciu. Treba počkať na ovuláciu, robyt za deň 2x ovulacne testy a keď vyzerá ze je pozitívny hneď druhý deň ísť ku gyn aby potvrdil na sono, a ak je potvrdený začať užívať progesteron až potom. Užívať 10 dní potom keď ma prísť ms spraviť test ak negatívny vysadiť progesterone, aby ms nabehla. To ze máš veľa hlienu ešte nie je 100%ze si mala ovulku. Môžeš ju mat aj úplne suchu. Ja napr viem, ze ovulku vždy mám posunutý na 17,18,19, 20.den cyklu. A vždy nato 14 dní mi príde menzes. Vždy som robila ovulacne testy od 13ho dňa cyklu. Veľa šťastia 🤞
@babi2345 veľmi pekne ďakujem za rady keby mi toto povedala doktorka tak nemusím byť v strese robiť to ako mam ďakujem veľmi ste mi pomohla aj iné baby😊
@babi2345 veľmi pekne ďakujem za rady keby mi toto povedala doktorka tak nemusím byť v strese robiť to ako mam ďakujem veľmi ste mi pomohla aj iné baby😊
@velkanika testy so robila zbytočne lebo brala som progestanelle - progesterón neovplyvňuje ovulacne testy nijako. Ale ovplyvňuje ovuláciu, ako ti tu už napísali. Počas jeho pôsobenia ovulácia nenastane, musí sa brať až po ovulácii.
@babi2345 toto mi doktorka nepovedala ...len ze podla príznakov co som jej popísala a dátumy povedala ze šlo o ovu a ze tie lieky .mi dobre nastavila spravila mi sono 2 dní pred menzesom povedala ze ovu prebehla tak isto v septembri som.bola prixnaky sa zhodujú aj dátumy povedala ze to bola ovu čiže už vážne neviem presunula mi preventivku dovtedy si mam písať prixnaky kedy aký mám.hlien merať teplotu atď....
@babi2345 vážne už nemám na to nervy som ma začiatky plánovania baba a už nervy hovorila som jej nech ma odsleduje sonom nech viem ale nie ze podla príznakov co som jej povedala ze je to ovu ...takže už vážne neviem ci keď budem na preventívne znova o to požiadať alebo viete mi.poradot co ešte skúsiť testy ôk q ďalej bazalnu merať q ďalej
@babi2345 keďže som nemala ničím potvrdenú ovu a k doktorke som šla až dva dni pred MS tak som tento mesiac nebrala progesteron lenže mi už 4 dní meska ms posledny rok q pol prišla Vzdy presne minulý mesiac meskala dva dni to je nič ale hneď som začala krvácať teraz nie ..4 dni nič až dnes jemne hnedé špinenie nechapem už žiadne bolesti podrbuska nemám absolútne nič
@babi2345 keďže som nemala ničím potvrdenú ovu a k doktorke som šla až dva dni pred MS tak som tento mesiac nebrala progesteron lenže mi už 4 dní meska ms posledny rok q pol prišla Vzdy presne minulý mesiac meskala dva dni to je nič ale hneď som začala krvácať teraz nie ..4 dni nič až dnes jemne hnedé špinenie nechapem už žiadne bolesti podrbuska nemám absolútne nič
@velkanika tak skúšajte po 2,3 dní. Netreba sa stresovať. Medzi tým môžete robyt ovulacne testy a aj podľa toho byt spolu.
@velkanika tak skúšajte po 2,3 dní. Netreba sa stresovať. Medzi tým môžete robyt ovulacne testy a aj podľa toho byt spolu.
@babi2345 styk mame každé dva dni občas tri keď jenoriatel na nočnej užívame si to aj o aj ja ...ale svojmu telu nevhapem vážne trtaz neviem uz nič ci sa oneskorila len ms ale je to len spinenie nie klasická moja ms alebo sa posunula.ovu tým.padom aj menzes alebo ja neviem.uz vážne uvidí ďalšie dni co bude
@velkanika test je úplne negatívny, tá slabá čiarka nie je určujúca. Chystáš sa na preventívku, na tej ti najlepšie povedia, či si mala ovulaciu. Ak som teda správne pochopila, že toto chces vedieť (ťažko sa tvoj príspevok číta, bolo by fajn pouzivat bodky, čiarky 🙂)
@nikolani prepáčte za písanie,ale som bola pohoršena a po sebe ani nečítam....

@velkanika test je úplne negatívny, tá slabá čiarka nie je určujúca. Chystáš sa na preventívku, na tej ti najlepšie povedia, či si mala ovulaciu. Ak som teda správne pochopila, že toto chces vedieť (ťažko sa tvoj príspevok číta, bolo by fajn pouzivat bodky, čiarky 🙂)