Ovulácia na 12 deň?
Mozes mat aj 12 den...a ta ciarka nemusi byt ze uuuplne rovnako silna...ja som mala vzdy slabsiu ciarku a ovulaciu som mala...a aj som ostala tehotna...ja som po skonceni menstrulacie mala sex kazdy druhy den az do zaciatku zas novej menstruacie...takto mi ta ovulacia neusla...
@bejby21
@lilyianka
@tatisna
@veronika4495 baby toto uz bude ovulka? Test robeny asi pred pol hodinou
Akurat som chcela napisat ci si dalej testovala.. Ja mavam cykly 32-36a ovulu 20-21dc takze pravdepodne teraz bude
@zesaw tie na 12dc nemas pozitivne alebo si presvihla vrchol ale skor ju mas az teraz
Ajoj ja mam 28 dnovy cyklus a hned po menstruacii asi na 10den mam ovulaciu.Dokonca som vtedy aj otehu pred 9 rokmi
@zesaw ahoj, ja som pouzivala tieto iste ovulacne testy a mne tiez takto slabo ta druha ciarka ukazovala (ja mam 28dnovi cyklus a ovulka zacala pri 12dni ) a bola to isto ona pretoze o 2tyzdne uz boli aj dve ciarky na tehotenskom teste☺☺
ja mam tak 30-dnové cykly a vždy som si merala ovulaciu neskoro - prešvihla som to.nikdy mi nevyšiel pozitívny test.... A tak som začala merať hned po menštruácii a zistila som, že mam ovulaciu už na 12.den. Teda plodné obdobie mi začína hned po menštruácii...

@zesaw Ahoj. Myslím, že zatiaľ ovulka ešte nebola.Testovacia čiarka musí byť rovnako výrazná, alebo silnejšia ako je tá kontrolná. Je možné, že ovulka ešte iba bude 😊.