icon

Ovulácia okolo 20. dňa

lenuska86
29. jan 2022

Ahojte, prosím Vás, môžem mať ovu okolo 20.dna? MS mám takmer pravidelnú 27-28 dní, občas nejaký mierny výkyv. V 3/2021 mi bol robený hormonálny profil, dr. tam žiadny problém nevidela. Ovu testy si robím denne presne o 12ej. Ďakujem

Ovulácia okolo 20. dňa
nevenka
29. jan 2022

@lenuska86 zatial tam nevidim pozitivny ovu test, no mozno ovu nebola, moze ist o anovulacny cyklus alebo si presvihla LH vrchol. Ja som ho mavala okolo 16 poobede, som zistila. Ze o 12 bol negativny test, ale o 16 bol uz pozitivny a vecer uz zas negat. a ovu mi podla bazalnej teploty prebehla na dalsi den. Takze by som Ti poradila robit testy 2x denne a k tomu merat bazalnu teplotu. A ta Ti to potvrdi.
Ale ja som mavala ovu bezne okolo 20.dna, len s tym, ze cykly 34-38 dni.

lenuska86
autor
29. jan 2022

@nevenka ja viem, že pozitívny tam ešte nie je 😕 ale včera a dnes je konečne tá čiarka tmavšia ako predchádzajúce dni... Ak to tento mesiac opäť nevyjde, budúci mesiac idem na preventívku, uvidím, čo povie dr.

raja95
Odpoveď bola odstránená
lenuska86
autor
29. jan 2022

@raja95 uvidíme, aký bude zajtra 🙂 nádej zomiera posledná 🙂

luccija
29. jan 2022

@lenuska86 prečo by nemohla byť neskôr?ja som otehotnela pár dní pred menzesom pri pravidelnom 29 daňovom cykle.Vobec nie je isté, že ovu musí byť v polke cyklu, môžeš ju mať aj 2x, ani raz, posunutú...

zuzanaete
29. jan 2022

@luccija Ak je v cykle ovulacia 2x, tak je s rozostupom par hodin a nie dni. Ak si otehotnela par dni pred menzesom, tak to bol iba predpokladany. Ak by si neotehotnela, tak by si mala ten cyklus dlhsi a menzes by prisiel neskor. Aj pri pravidelnom menzese moze nastat vynimka a jeden cyklus moze byt dlhsi.

lenuska86
autor
29. jan 2022

@luccija tak dúfam, že to bude aj môj prípad 🙂

lenuska86
autor
30. jan 2022

@nevenka dnes takto. Prosím Ťa, myslíš, že ešte len ovu bude? Alebo bola teraz niekedy? Ďakujem

lenuska86
autor
30. jan 2022

Posledné dni takto