icon

Ovulácia po podaní Gonasi

12. sep 2025

Ahojte, kedy ste mali ovulaciu po pichnuti Gonasi? Ja som mala rano folikuly velke uz 22 mm a 24 mm. Po pichnuti do par hodin bolesti a na obed pozitivny clear blue test. Ovulacia nema byt az o 36 hodin?dakujem

anonym_4e2465
12. sep 2025

@anonym_autor ja som na 13dc mala 13mm folikul, to bol štvrtok, v sobotu som pichla gonasi a v pondelok iui. Už som nemala kontrolné sono či dorástol folikul a treba pichnúť gonasi. Ovulacia mala byt v pondelok a ani som necítila že by prebehla žiadne bolesti. Ovulacny hlien som mala od asi piatku do nedele obeda, potom som už mala sucho v nedeľu večer aj pondelok a vraj ovulacia ešte v pondelok ešte nebola keď robili iui. Ten hlien má zneistil keď sa už vytratil tak ci ovulacia mohla prebehnúť v pondelok až keďže hlien už nebol

dixitka
12. sep 2025

@anonym_autor ja síce nemám skúsenosť s Gonasi, ale pozitívny ovulačný test neznamená, že ovulácia práve prebieha, ale že príde cca o 12 až 48 h (s tým, že test môže byť pozitívny i 2 dni po sebe, v takom prípade sa ten časový interval 12-48 h ráta od toho posledného pozitívneho testu). Takže to by sedelo.

A bolesti tiež nie sú typické iba počas ovulácie, ale aj niekoľko dní pred ňou.