Ovulačné krvácanie. Ako si to vysvetliť?
Ahojte, uz neviem ako si to vysvetlim....skoncila mi MS pred 8smimi dnami....a teraz uz 3 den slabo krvacam....dnes som zbadala s krvou aj natahujuci sa hlien je mozne ze je to spojene s ovulaciou? snazime sa o babo a teraz neviem ci to mam brat ako nejaku predzvest niecoho zleho ☹ a ci sa snazit aj cez slabe krvacanie alebo cakat...☹
@omnia23 no tak slovo chlapa je slovo chlapa tak snad tam bude. 🙂 aha, ze ty tu nie si preto, ze riesis babo.nevadi aj tak sa treba dat dokopy to je hlavne. no my by sme chceli babo, a cim viac problemov sa kopi(gynekologickych) tym skor, neotalat. ale od augusta viem, ze je to takmer nemozne tak treba proti tomu bojovat. hovoroim, ze ked sa z toho vylizem nebudem cakat ani pol minuty, priatel detto. raz som uz tehu bola a dopadlo to zle, potom sa zacali tie veci. skolu mam tiez ale skola nie je prekazka
@omnia23 rozumien, bolo by nerozumne chceit na zaciatku vztahu babo 😅 tak ja som s mojim 3 a pol roka, tiez rieism skolu aj pracu ale od kedy mam tie problemy na skolu sa divam akoze je mi to jedno,nebudem s rozculovatpre dajaku skusku a dajake papiera ci indexy..nech to robia ini ked chcu ja mam co riesit.
nie doki mi to nepovedal, predosly doki tomu nepripisoval taku vaznost, ale ked nemam kramy ani ovu tak je mi jasne, ze babo sa urobit neda. a tento novy doki mi potvrdil len tie veci co som sa docitala po internetoch, a skonstatoval, ze budem tazky oriesok a ze o mojom pripade sa malo pise aj v medicinskych knihach..ale ma take zeny tak verim
@omnia23tak to mame rovnaky pripad..ja som sa tiez rozculovala hoc som vedela, ze su aj dolezitejsie veci..ale teraz uz to neriesim az tak.je to zbytocne.., zas na ten internet s aaz tak nespolieham ale clovek je zvedavy niekedy az moc..nemohla som ostat len tak..a dokonca mi niektore veci lekari potvrdili, ze ked prisli vysledky uz som vedela co ktore hodnoty znamenaju a tak..skor ma na nete zaujimaju pribehy zien s rovnakymi okolnostami
@lejduska ano ja viem co myslim.Ja studujem zdravotnictvo,moj partner(ak ho uz tak mozem nazvat 😉 )je lekar,pracujem v zdravotnictve a cim viac do toho vidim,tym vacsi respekt mam.Aj ja si vela nastudujem,ale v konecnom dosledku nechavam vsetko na lekara.Predtym som vela kafrala do jeho veci,robila som sa zbytocne premudrela,ale ako pisem,cim viac do toho vidim,tym vacsi respekt mam 😉
@omnia23 presne tak. nieje stale dobre vediet vsetko haha. a on je lekar aky? vseobecny ci?
prave rozmyslam nad tym, ze vacsina gynekologov len odstranuje dosledok az ked sa rok snazis o babo neusmesne tak zacne riesit pricinu. preto som rada, ze som isla k novemu ktory chce riesit pricinu od prveho momentu,no a ked sa to nejak nepodari nech mi teda nejak vyvola ovu nech stihnem mat asponjedno babo 🙂
@omnia23 no to neviem ani ja a vobec s anecitimneplodna haha
zatial mi nestanovil liecbu zatial skuma pricinu, ani neviem ako to pojde dalej necham sa prekvapit. mam tolko hormonov v nerovnovahe ze neexistuje aby som brala lieky na upravu kazdeho, jedine zeby existoval nejaky univerzlany liek 😀
@omnia23 dneska je lenivy asi kazdy..ja som vstala skoro a nic som nerobila 😀 akurat som bola povybavovat veci v meste po tom dazdi, a robili sme chlebiky.lebo som doma, co vacsinou len na niektore vikendy ale teraz kvoli lekarom.a mamka ma meniny a narodeniny tak okrem hokeja riesime aj toto 🙂
@omnia23 mali sme ist traja slovaci ale priatela cakaju statnice, a ten druhy ma tiez statnice ale ako ucitel. tak sama na sever polska medzi samych poliakov nepojdem.., ale si to vynahradime dojdeme za nimi niekedy na vikend. len islo o tu svadbu, tradicie a vsetko..bolo by to zaujimave.
akoze co vezmes vonku?? jednoznacne lodicky ale ked su moc stekle tak neviem ..daj foku hahaha 😀

@lejduska mala by som ist na MDD 😉 Len si chcem vybavit Kocha,ak nevybavim,pojdem do Ruzinova,tam moj doky aj ordinuje