icon

Ovulačné krvácanie. Ako si to vysvetliť?

1valeria1
20. nov 2010

Ahojte, uz neviem ako si to vysvetlim....skoncila mi MS pred 8smimi dnami....a teraz uz 3 den slabo krvacam....dnes som zbadala s krvou aj natahujuci sa hlien je mozne ze je to spojene s ovulaciou? snazime sa o babo a teraz neviem ci to mam brat ako nejaku predzvest niecoho zleho ☹ a ci sa snazit aj cez slabe krvacanie alebo cakat...☹

omnia23
7. máj 2012

@lejduska no to nie som 😉 len teraz sa stale snazim vyzerat dobre nech si ho udrzim haha vsak to poznas 😉

lejduska
7. máj 2012

@omnia23 jasne poznam poznam 🙂 tak to byva v zaciatkoch. ale kazdemu s z casu na cas pritrafi, ze pojde v botaskach noa co. ako ja to nepreferujem hoci by som mala lebo moj je taky vysoky ako ja 🙂 ale sem tam s astane ci do skoly alebo do mesta..sme len ludia 😝

omnia23
7. máj 2012

@lejduska no on je tiez taky maly,nemas blby pocit ked si vyssia?

lejduska
7. máj 2012

@omnia23 vazne? no na zaciatku som mala to hej, ale som si zvykla a nosim aj vysoke..nie az take na platforme ale tak riadne..vsetko sa da. ja niesom botaskovy typ tak sa nebudem menit,ale na zaciatku co ti poviem mala som pocit, ze len baleriny maximalne ale postupne postupne odpadavali zabrany. aj ked ideme na ples alebo niekde neberiem uplne nizke. a uvas je to ako? on je nizky? ci ty si vysoka? 😀

maajka83
7. máj 2012

@lejduska ahoj, dnes som bola u druheho dr. a ten povedal ze ked je to vstrede cyklu tak to je ovulacia, ale zobral mi aj ster, a dal mi nejake cipky (ampicilini). sono bolo v poriadku. tak uvidim o 7 dni ako dopadnu vysledky.
Baby ste sa tu poriadne rozpisali 😉

lejduska
7. máj 2012

@maajka83 a cipky naco? no tak duam,ze to bude ok,najhorsie je na tom asi cakat vsak. ale tu ti pojde rychlo cas sak vidis kolko sme popisali 🙂

omnia23
9. máj 2012

@lejduska cau moja,som tu nebola,bola som u rodicov a na oslave...on je taky vysoky ako ja,o par cm vyssi 😉

Ako sa mas?

maajka83
9. máj 2012

@lejduska ze mozem mat nejaky zapal.

lejduska
10. máj 2012

@omnia23 v poho, dobre bolo u rodicov? mam sa na tri bodky ale snazim sa. bola som u lekara dostala som HAK! ale beriem ju 2 krat denne lebo chce aby mi dosla ms cim skor a potom dalsi evysetrenia a dalsie a tak dale. zajtra mam skusku do skoly neviem nic..a kaslme na to 🙂 a ty co porabas

lejduska
10. máj 2012

@maajka83 ?? uz ani neviem co sme pisali

micak
10. máj 2012

@lejduska ahoj, aky vyznam ma brat hak 2x denne okrem skorsej ms? vdaka 🙂

omnia23
10. máj 2012

@lejduska cau moja.Preco beries HAK dvakrat denne?A aku HAK ti predpisal?Ja som prisla teraz z mesta,zmorena do frasa chyba mi moje auto 😠

lejduska
11. máj 2012

@micak ahoj, no o inom vyzname netusim, ja len potrebujem ms nejak dostat cim skor ato je vraj jediny sposob. skor sa obavam, ze to moze mat vedlajsie ucinky

@omnia23 preto aby som dostala ms cim skor kezde som ju mala 2.3 a nepomohli ani tabletky ani vyvolavacka. a co mas s autickom?

omnia23
17. máj 2012

@lejduska aha a ty si nemala ms? 😠
No mne niekto rozbil zadne sklo,skoda 350 €,sa oplati 😀 Esteze platim aj havarijku 😉
Ako sa mas?

lejduska
18. máj 2012

@omnia23 nie nemala..od 2.3 😒
to nemyslis vazne? aj s policou si to riesila?
ako no urychlene sa mam, stalenieco robim. inac pekna foto

omnia23
18. máj 2012

@lejduska aha tak to preto ti dal hormony,chapem uz.No jasne,ja som to koli poistke musela nahlasit ako vandalizmus tak aj policia prisla na obhliadku.Ale mne sa nejak dari v poslednej dobe,dneska som isla na skusku,vyjdem von a bum,papuca 😅

A dakujem 😀

Citis sa uz lepsie?

lejduska
19. máj 2012

@omnia23 no presne preto.
jaaj tak to kde si zaparkovala. ale tak to muselo byt blbe...moj dostal nedavno pokutu v mhd ale klop klop na policajtov uz mame konecne ake take stastie.
no vies co trochu lepsie mi uz je to hej..ako vies?

omnia23
20. máj 2012

@lejduska vsak pred skolou....a vidis to bum papuca hned 😀 Ja uz v BA nebudem jazdit autom lebo toto sa neoplati 😅

To je dobre ze ti je lepsie.Ja musim ist po ms k dokymu.Bola som na pohotovosti,ked mi zacinal menzes,take neskutocne bolesti som mala,nevedela som sa ani postavit 😠 Ked skoncia musim ist opat k nemu nech sa na mna zas pozrie,navyse stale ma boli lava strana,ani nie ze boli ale stale citim tlak....obavam sa ze mi endosku potrvdi ☹

lejduska
20. máj 2012

@omnia23 vies, ze sa to neoplati. my uz toho roku nechodime ani v presove na aute, lebo sa zakokotime na hodinu ked ideme do skoly a nikde sa neda parkovat..este s malym autom, ale s velkym to uz konec. takze mesacnik to isti 😀 a kolko si dostala za tu papucu???
ale neboj to nemusi byt hned taka diagnoza.mna tiez popobileva alebo nieco v tom zmysle na lavej strane..
vcera som dobrala moju zrychlenu vezriu HAk tak dufam,ze dstanem ms

omnia23
20. máj 2012

@lejduska vies co,ja mam znacku GA ako Galanta nie Bratislava.No a prisiel policajt a mi vravi ze:Slecna,ja som z Galanty a ked som uvidel GA znacku tak som vam dal rychlo papucu aby vas kolegovia neodtiahli lebo tych pred vami odtiahli za 110 € 😀 A potom sme prisli na to,ze mame spolocnych znamych takze zo 60 € bolo 10€ 😀 Som mala stastie co? 😝

No ja citim tlak do frasa...neni to dobre 😠 Ale ty pises ze mas podobne tak asi netreba stresovat...

A aka skola?Ty chodis do skoly?

lejduska
20. máj 2012

@omnia23 fuu takt o je dobre..oproti tym blavackym 110 si mala len 10 takze si zaroibla 100 😀
no jasne chodim do skoly..preco ..nieco sa ti nezda? 🙂
no ja neviem posudit akopresne sa ty citis, ale ked ti to neni prijemne a nevyhovuje ti to,urcite to tak nema byt potom..ten stav

omnia23
20. máj 2012

@lejduska a ty zijes s priatelom?Ci si uz vydata?Nie,len som zvedava 😀 Denne studujes?

Ale neviem,isto to nie je normalne,mna neboli nic ale mam pocit tlaku.Ach jo uz som u dokyho ako na klaviri 😀

lejduska
20. máj 2012

@omnia23 jj s priatelom ale zatial to je take ze namiesto intraku tak sme na byte dvaja v izbe. a vikendy doma..niektore. teraz som bola doma(ako u nasich ) casto kvoli lekarovi lebo to je v inom meste. ale chceli b sme toto leto riesit nieco ine. ja netusim co bude na dalsi rok a co bude po lete..necham sa prekvpait. hej denne studujem, ale aj brigadujem.
hej to poznam, uz ani karticku od teba nepytaju ze 😅 len keby nebolo tolko problemov preco tam chodis

omnia23
20. máj 2012

@lejduska aha uz chapem,takze takto to mate 😉 Ja studujem externe,tvrdo pracujem 😎

Karticku no inak pravdu mas minule uz nepytala sestricka 😀

lejduska
20. máj 2012

@omnia23 a co robis aku mas pracu? akoze ja tiez tvrdo 😀 ale len niekolko dni v tyzdni, take 3, 4.
ako uz sme tam ako doma

omnia23
20. máj 2012

@lejduska ja robim v zdravotnej poistovni 😉

lejduska
20. máj 2012

@omnia23 dobra robota ci??? nehovor v ktorejnerob reklamu 😝

omnia23
20. máj 2012

@lejduska ano,dobra praca 🙂

No akurat som prisla z hokeja,idem si lahnut lebo idem na tyzden na sluzobku do KE,tak nech som fit na cestu

lejduska
21. máj 2012

@omnia23 jaj si bola niekde vonku pozerat? skoda, ze sa nezopakvala historia 😅
do KE tak to mas dost cestovania. ja som bola pred tyzdnom zas c BA

omnia23
21. máj 2012

@lejduska hej mam to dost ale zas ja rada soferujem.....

A v kuse citim ten tlak okre noci ked spim.Do fraska ☹