Ovulačné krvácanie. Ako si to vysvetliť?
Ahojte, uz neviem ako si to vysvetlim....skoncila mi MS pred 8smimi dnami....a teraz uz 3 den slabo krvacam....dnes som zbadala s krvou aj natahujuci sa hlien je mozne ze je to spojene s ovulaciou? snazime sa o babo a teraz neviem ci to mam brat ako nejaku predzvest niecoho zleho ☹ a ci sa snazit aj cez slabe krvacanie alebo cakat...☹
@omnia23 vazne? no na zaciatku som mala to hej, ale som si zvykla a nosim aj vysoke..nie az take na platforme ale tak riadne..vsetko sa da. ja niesom botaskovy typ tak sa nebudem menit,ale na zaciatku co ti poviem mala som pocit, ze len baleriny maximalne ale postupne postupne odpadavali zabrany. aj ked ideme na ples alebo niekde neberiem uplne nizke. a uvas je to ako? on je nizky? ci ty si vysoka? 😀
@omnia23 v poho, dobre bolo u rodicov? mam sa na tri bodky ale snazim sa. bola som u lekara dostala som HAK! ale beriem ju 2 krat denne lebo chce aby mi dosla ms cim skor a potom dalsi evysetrenia a dalsie a tak dale. zajtra mam skusku do skoly neviem nic..a kaslme na to 🙂 a ty co porabas
@lejduska vsak pred skolou....a vidis to bum papuca hned 😀 Ja uz v BA nebudem jazdit autom lebo toto sa neoplati 😅
To je dobre ze ti je lepsie.Ja musim ist po ms k dokymu.Bola som na pohotovosti,ked mi zacinal menzes,take neskutocne bolesti som mala,nevedela som sa ani postavit 😠 Ked skoncia musim ist opat k nemu nech sa na mna zas pozrie,navyse stale ma boli lava strana,ani nie ze boli ale stale citim tlak....obavam sa ze mi endosku potrvdi ☹
@omnia23 vies, ze sa to neoplati. my uz toho roku nechodime ani v presove na aute, lebo sa zakokotime na hodinu ked ideme do skoly a nikde sa neda parkovat..este s malym autom, ale s velkym to uz konec. takze mesacnik to isti 😀 a kolko si dostala za tu papucu???
ale neboj to nemusi byt hned taka diagnoza.mna tiez popobileva alebo nieco v tom zmysle na lavej strane..
vcera som dobrala moju zrychlenu vezriu HAk tak dufam,ze dstanem ms
@lejduska vies co,ja mam znacku GA ako Galanta nie Bratislava.No a prisiel policajt a mi vravi ze:Slecna,ja som z Galanty a ked som uvidel GA znacku tak som vam dal rychlo papucu aby vas kolegovia neodtiahli lebo tych pred vami odtiahli za 110 € 😀 A potom sme prisli na to,ze mame spolocnych znamych takze zo 60 € bolo 10€ 😀 Som mala stastie co? 😝
No ja citim tlak do frasa...neni to dobre 😠 Ale ty pises ze mas podobne tak asi netreba stresovat...
A aka skola?Ty chodis do skoly?
@omnia23 jj s priatelom ale zatial to je take ze namiesto intraku tak sme na byte dvaja v izbe. a vikendy doma..niektore. teraz som bola doma(ako u nasich ) casto kvoli lekarovi lebo to je v inom meste. ale chceli b sme toto leto riesit nieco ine. ja netusim co bude na dalsi rok a co bude po lete..necham sa prekvpait. hej denne studujem, ale aj brigadujem.
hej to poznam, uz ani karticku od teba nepytaju ze 😅 len keby nebolo tolko problemov preco tam chodis

@lejduska no to nie som 😉 len teraz sa stale snazim vyzerat dobre nech si ho udrzim haha vsak to poznas 😉