Ovulačné testy Dr. Max
Ahojte,
myslíte, že som už prešvihla ovu? Robila som testy ráno a večer. Už začínajú slabnúť. Ja si myslím, že k pozitívnemu sa blíži ten 4-tý odspodu. To bol 10.DC, hlien bol dnes -12. DC. Minulý cyklus som merala inými testami - intime a tam bol test pekne silný, aj bolo vidno vzostup, že čiarka silnela. Tieto sa mi nezdajú veľmi kvalitné. Ešte uvidím, čo ukáže BT.
Ďakujem za názor.

@julkakratka
Ale držím 🤞možno si ozaj tehu uvidíš za pár dní skús znovu tehu test 🍀
@engiii Ďakujem veľmi pekne uvidíme 😘
@julkakratka A prečo si si nekúpila tehotenský test?
Bola som dnes na preventívke na gyn. povedala som jej čo je vo veci tak nevahala a zobrala mi krv na HCG zajtra mám výsledky
Zbytočne vyhodené € za ovu mohla si si radšej tehu test kúpiť .. ,ale držím 🤞na výsledky
Ahojte, skôr ako sa rozpíšem prosím nekomentovať tu môj príspevok typu "urob si tehotenský, načo ovu atď" ďakujem 🩷......toto sú moje ovu testy robené tri dni za sebou. MS mi mešká 19 dní, keď nemám ovu tak mi neukáže ani náznakom tú druhú čiarku. Teraz mi postupne silnie. Nemala by som "obavy" , že som tehu..ALE presne takto na ovu testoch som zistila aj pred dvoma rokmi moje tehotenstvo, že čiarka silnela a silnela a silnela a zrazu som tehu. Má nejaká z vás rovnakú alebo podobnú skúsenosť? Čo na to hovoríte ? 🥰🥰

@julkakratka veľa mamičiek tu písalo ,že im pred ms vychadzaju ovu testy silné je to bežné ..tiež som si to hľadala a pýtala sa na to pretože som si myslela .že ovu mi vychádza počas menštruacie lebo mavam silné testy počas ms .. a ovulaciu som mala posledné 3 mesiace odsledovane aj bazalnu teplotu a testy ovu na 14 DC ..
Ja som čítala ,že lh stúpa keď je žlté teliesko pripravené na oplodnenie a keď sa neoplodni teliesko sa vyplavuje s MS von takže niečo na Tom bude