Ovulačné testy: Kedy je najvhodnejší čas skúšať?
Ahojte 3 mesiace sme tomu nechali "voľný priebeh" zatiaľ neúspešne kamoska mi poradila nech teda skúsim ovulácne testy. Snažíme sa o prvé babo takže to neovládam na 100% a idem si po radu...posledné krvácanie začalo 3.9. , podľa dámskeho kalendara mam mat ovulaciu 18.9 , sex sme mali najbližšie k ovulacii zatiaľ 11.9, 13.9 a 16.9 včera..prikladám aj ovu testy, mne sa však zdá je dnesny je už čiarka slabšia ako včera:/ , mam aj natahovací výtok ako by mal byť, 17-19 by malo byt ešte teda plodné okno, myslite si ze mame ešte skúšať dnes a najbližšie 3 dní? Alebo keď sme mali včera večer stačí zas o 48h? Testy sú všetky robene poobede +- rovnaký čas...ďakujem🙂
testy su negativne.. čiarka musi byť silnejšia alebo rovnaka ..
A akože inak by si sex dnes alebo najbližšie 3 dni neplánovala?
@anonym_8019fd tak neviem ako vy😄 ale mne sex tak 2x do týždňa stačí za bežných okolností.. takže asi nie...ale aj manžel je tak nastavený že tento mesiac sa skúsime posnažit
testy su negativne.. čiarka musi byť silnejšia alebo rovnaka ..
@anonym_aa0fc8 mňa len zarazilo že dnešná čierna mi príde slabšia ako ta včera:/ a test rovnaká znacka
@anonym_aa0fc8 mňa len zarazilo že dnešná čierna mi príde slabšia ako ta včera:/ a test rovnaká znacka
@anonym_autor lebo lh klesá, preto
asi mas tam zly mesiac :D je 9, nie 10
a dufam ze to nebude zniet nevhodne, ale preboha tak ked sa snazis o dieta, tak trtkajte aj dvakrat denne v oblasti ovulacie
asi mas tam zly mesiac :D je 9, nie 10
a dufam ze to nebude zniet nevhodne, ale preboha tak ked sa snazis o dieta, tak trtkajte aj dvakrat denne v oblasti ovulacie
@anonym_0a941c bože teraz kukám na ten papier 🤣🤣 ano 9 mesiac samozrejme
@anonym_autor lebo lh klesá, preto
@anonym_20a1be ako môže LH klesať keď ovulácia veľmi pravdepodobne ešte neprebrala?
No tak bez sexu sa ťažko bude dariť . Mimochodom úplne stačí každý 3. deň mať sex, takoľko spermie prežijú niekoľko dní
@anonym_autor chýbajú testy zo 14 a 15. Vtedy mohli byť pozitívne....alebo možno ešte len budú alebo nebudú vôbec.
Odporúčam prvý mesiac robiť ich naozaj každý deň lebo vtedy je to smerodajné, takto môžeš len hádať
@anonym_20a1be ako môže LH klesať keď ovulácia veľmi pravdepodobne ešte neprebrala?
@anonym_autor tak už asi prebehla
Nemyslim si, ze ti pomozu ovulacne testy, ale dobre no. Nie su spolahlive, to je vyjadrenie mojej lekarky na reprodukcnej klinike. Najspolahlivejsia je folikulometria u gynekologa, ked uz.
Ale ovulacny test Ti nepovie, ci ovu prebehla alebo nie. Vobec.
Ja som mala pri poslednom babatku pozitivny ovulacny na 13 dc, sex bol na 8 dc a teda som predpokladala, ze ovu pride 14 alebo 15 dc, lenze ja som otehotnela (nebolo to v plane) a teda bud bola o dost skor, alebo spermie vydrzali tych 5-7 dni...😅
Ak si nemerias bazalnu teplotu, o prebehnutej ovu len hadas, a kludne v case okolo ocakavanej ovu staci sex kazde 3 dni, najlepsie teda zacat hned po ms sa snazit. Ale aj tak to neznamena, ze hned v prvom cykle sa zadari.

A akože inak by si sex dnes alebo najbližšie 3 dni neplánovala?