icon

Ovulačné testy: Kedy je najvhodnejší čas skúšať?

17. sep 2026

Ahojte 3 mesiace sme tomu nechali "voľný priebeh" zatiaľ neúspešne kamoska mi poradila nech teda skúsim ovulácne testy. Snažíme sa o prvé babo takže to neovládam na 100% a idem si po radu...posledné krvácanie začalo 3.9. , podľa dámskeho kalendara mam mat ovulaciu 18.9 , sex sme mali najbližšie k ovulacii zatiaľ 11.9, 13.9 a 16.9 včera..prikladám aj ovu testy, mne sa však zdá je dnesny je už čiarka slabšia ako včera:/ , mam aj natahovací výtok ako by mal byť, 17-19 by malo byt ešte teda plodné okno, myslite si ze mame ešte skúšať dnes a najbližšie 3 dní? Alebo keď sme mali včera večer stačí zas o 48h? Testy sú všetky robene poobede +- rovnaký čas...ďakujem🙂

Ovulačné testy: Kedy je najvhodnejší čas skúšať?
anonym_8019fd
17. sep 2026

A akože inak by si sex dnes alebo najbližšie 3 dni neplánovala?

anonym_aa0fc8
17. sep 2026

testy su negativne.. čiarka musi byť silnejšia alebo rovnaka ..

autor
17. sep 2026
@anonym_8019fd

A akože inak by si sex dnes alebo najbližšie 3 dni neplánovala?

@anonym_8019fd tak neviem ako vy😄 ale mne sex tak 2x do týždňa stačí za bežných okolností.. takže asi nie...ale aj manžel je tak nastavený že tento mesiac sa skúsime posnažit

autor
17. sep 2026
@anonym_aa0fc8

testy su negativne.. čiarka musi byť silnejšia alebo rovnaka ..

@anonym_aa0fc8 mňa len zarazilo že dnešná čierna mi príde slabšia ako ta včera:/ a test rovnaká znacka

anonym_20a1be
17. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_aa0fc8 mňa len zarazilo že dnešná čierna mi príde slabšia ako ta včera:/ a test rovnaká znacka

@anonym_autor lebo lh klesá, preto

anonym_0a941c
17. sep 2026

asi mas tam zly mesiac :D je 9, nie 10

a dufam ze to nebude zniet nevhodne, ale preboha tak ked sa snazis o dieta, tak trtkajte aj dvakrat denne v oblasti ovulacie

autor
17. sep 2026
@anonym_0a941c

asi mas tam zly mesiac :D je 9, nie 10

a dufam ze to nebude zniet nevhodne, ale preboha tak ked sa snazis o dieta, tak trtkajte aj dvakrat denne v oblasti ovulacie

@anonym_0a941c bože teraz kukám na ten papier 🤣🤣 ano 9 mesiac samozrejme

autor
17. sep 2026
@anonym_20a1be

@anonym_autor lebo lh klesá, preto

@anonym_20a1be ako môže LH klesať keď ovulácia veľmi pravdepodobne ešte neprebrala?

sisska96
17. sep 2026

No tak bez sexu sa ťažko bude dariť . Mimochodom úplne stačí každý 3. deň mať sex, takoľko spermie prežijú niekoľko dní

anonym_06b1a5
17. sep 2026

@anonym_autor chýbajú testy zo 14 a 15. Vtedy mohli byť pozitívne....alebo možno ešte len budú alebo nebudú vôbec.
Odporúčam prvý mesiac robiť ich naozaj každý deň lebo vtedy je to smerodajné, takto môžeš len hádať

anonym_20a1be
17. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_20a1be ako môže LH klesať keď ovulácia veľmi pravdepodobne ešte neprebrala?

@anonym_autor tak už asi prebehla

anonym_995c9d
17. sep 2026

Nemyslim si, ze ti pomozu ovulacne testy, ale dobre no. Nie su spolahlive, to je vyjadrenie mojej lekarky na reprodukcnej klinike. Najspolahlivejsia je folikulometria u gynekologa, ked uz.

anonym_a377f7
17. sep 2026

Ale ovulacny test Ti nepovie, ci ovu prebehla alebo nie. Vobec.
Ja som mala pri poslednom babatku pozitivny ovulacny na 13 dc, sex bol na 8 dc a teda som predpokladala, ze ovu pride 14 alebo 15 dc, lenze ja som otehotnela (nebolo to v plane) a teda bud bola o dost skor, alebo spermie vydrzali tych 5-7 dni...😅
Ak si nemerias bazalnu teplotu, o prebehnutej ovu len hadas, a kludne v case okolo ocakavanej ovu staci sex kazde 3 dni, najlepsie teda zacat hned po ms sa snazit. Ale aj tak to neznamena, ze hned v prvom cykle sa zadari.