Ovulačné testy One Step
Ahojte baby ma niektorá z vás skúsenosti s týmito ovulačný mi testami? Aké používate vy? Správne som pochopila ze druhá čiarka musí byť silnejšia a vtedy sa snažiť? Ďakujem vám za rady

@petta2787 ahoj aj ja používam tieto🙂 kontrolná čiarka musí byt rovnaká alebo silnejšia a ovu príde od posledného pozitívneho do 48 h.. a pred testovaním nepit necurat cca 2 hodiny a nerobiť z prvého ranného mocu 😁 niekomu silnejú postupne, niekomu nárazovo. Asi som napísala všetko
@ninka99865 aj ty tie používaš? A spokojná? Som zvedavá kedy začne silniet čiarka 😁😁 už si mi to vysvetlila až až si myslím ale ďakujem krásne
@petta2787 ja som vďaka tým testom prišla na to že mám problémy s ovuláciou resp že mám krátku fázu od ovulacie do menzesu, takže na niečo to testovanie bolo dobre 😁 odporúčam aj merať bazalnu teplotu do toho, test ti predpovie kedy bude ovu a teplota potvrdí ze bola

tak je to asi pri všetkých ovulačných testoch, že až keď je testovania čiarka silnejšia ako kontrolná, tak môžeš očakávať ovuláciu. 🙂 takže podľa mňa si to dobre pochopila