Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 dakujem..cakam na vysledky,pred 9tou by mali byt..🙂
@alilka tak moooc držim palceky moja. Ja snaženie dnešnym dnom končím kašlem už na všetko aj na cele snaženie.😡
@butterfly333 joooj,to mi je luto..ale este ms nedosla ze??..fakt si nerozmyslala skusit tu insiminaciu??nieje to ani zlozity ani bolestivy zakrok,.stoji okolo 50e a viem ze vela zenam to pomohlo..ved nic za to nedas ak to skusis..🙂 obdivujem ta ze to dokazes tak dlho?to snazenie..🙂
@alilka nie ms az v stredu pride. No rozmyšlam nad tym no len ma odradza ta dialka cestovat do nas do blavy viem nieje to až tak daleko no vlakom chodime do ba ja autom si netrufam a to hore dole do blavy.😐
@butterfly333 tak vies,bud budes trpiet kazdy mesiac ze sa nezadarilo,alebo potrpis jeden mesiac behanim do BA a budes tehulka..:D
@alilka ved uvidim čo mm na to.
je mozne ze aj ked mam negativne testy, ovulacia prebieha? tento mesiac som brala clostilbegyt a od 16DC mam brat duphaston, no nemal by sa brat, kym neprebehne ovu. tak testujem a zatial ziadny nebol pozitivny, aj ked je pravda ze mam "cas" do piatka.
Tak som sa rozhodla ze to sem napisem: uz druhy den moja oblubena prvotriedna kava chuti ako podradna melta !!! Rano som dokonca sprdla mojho mm ze co mi to za hnus uvaril. Povedzte mi prosim ze niesom vadna....
@mokilko ahoj.to je v pohode aj ja mam niekedy taky den...kaca mi nechuti a som podrazdenaaa.😉 neboj niesi vadna.
a inak MS kedy ma dorazit??
uz si si robila testik
@kotatko1232 zlatko som 8dpo. Takze ja mam este casu dooost na testik 🙂
Kocky spinim. Sa bojim :( Krcok je konecne dolu a tvrdy. Co to?
@mokilko tak neviem kolko si dpo nechodim tu uz tolko.ja ovulka zatial nic ...cize preto..a spinis asi preto ze ti prichadza MS...
@kotatko1232 zlatko som len 8dpo preto som sa zlakla. Keby spinim pred ms ako vzdy tak nevystrajam. Ty ovu testy stale neg?
@mokilko no vtedy nic a teraz uz nemam testiky ale hlien ziaden...a tak mozno dojde skor.mne tak zvykne
@mokilko no ms to urcite nebude.su 2 moznosti bud je to uhniezdovanie alebo hormonalna nerovnovaha co mize byt pretoze aj tie ovu testy si zacala mat hrozne rychlo pozityvne a na to aby ukazovali tehotenstvo bolo este velmi skoro.ale jasne ze verim a drzim palce abybto bolo to uhniezdovanie🙂
@kotatko1232 treba keksik ked je chut a mozno sa zadari aj bez ovu testu 🙂 drzim palceky ❤
@mokilko no podla apky ak by dosla zase na 38den ms tak o cca 2 dni by mala byt ovulka..ci bude hlien uvidime.stale mam husty biely
@cvikla12 moja vobec nie vela, len pri utreti som nasla na papieri tmavoruzove... a ako hovoris, aj mierne bolesti mam. Tak snad to nebude nieco s hormonmi rozrobene ako lala hovorila.. mam celkom strach :( nezvyknem vobec spinit takto. Iba ms mi takto zacina. Ale to je este casu kopec. 7-8 dni este

@alilka mojko no ako dnes? Myslím na teba 😘😘😘