Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko super drzim palce 🙂)tesim sa
@gabcca Okie, len ma potom oznac, aby som videla, lebo sem chodim len obcas...
@mokilko je to tam🙂))
@archanjel007 teraz to už vidím aj jaaaaaa 😁😁
@archanjel007 pamätám si ako som ti nedávno takto ja foto upravovala 🙂
@ejuska2586 ok
Žienky prosím poraďte. včera som mala ovu test o 15:00 podľa mňa už pozitívny. Zdala sa mi ta testovacia čiarka už o málo tmavšia ako kontrolná ale reku to ešte nie je úplne vrchol, dnes to bude ešte lepšie a dnes už bola testovacia o 15:45 o dosť bledšia. Doobeda ma pobolievalo v podbrušku a cítila som pravý vaječník... Je možné že doobeda prebehla ovu a na poobednom teste to uz teda vyzeralo oproti včerajšku blede? ☺️ BT som mala včera a dnes rovnakú resp. Posledne 3 rána ju mam rovnakú. Čiže najlepšie budem vedieť asi zajtra ráno ci teplota stupne a ci teda dnes doobeda prebehla ovu? Meriam si BT prvý cyklus a ovu testy som urobila iba dva. Včera a dnes. (foto mi nejde vôbec z mobilu pridávať neviem preco) vďaka za rady
ale moze tio ist aj postupne hore, je to individualne.
Baby podla vás.... je lepšie mat cez plodne obdobie lásku každý deň? Alebo každý druhý, aby rybky boli ,, čerstvé" 😂😉🙊🙈🤔
@mokilko tak moj chlap s tym problem nema, ze by bol vyzmykany 😀 ,aj ked minule cukol a akurat cez tie spravne dni. nejak som to nepochopila, co mu bolo. no o par dni negativne zareagoval na to, ze som sa ponatierala telovym mliekom ( koli ekzemu a suchej kozi ), tak neviem,c i v tomto bol problem. asi mu vadi, ked mam mastnu pokozku.
@kotatko1232 pocuj moja ty si z tt nevieš či je v tt nejaky obchod kde predávaju VMK?
butterfly333 ano som z TT a este co je VMK ? 😅 😅
@butterfly333 uz viem co je ta skratka...
@butterfly333 No nikdy som to nebrala ale tak v Maxe pri stanici je taky obchod kde maju take vecicky a aj pri stanici...mozno tam bdu mat...nebola si tam?
@kotatko1232 aj som na to prave myslela že či v maxe len neviem to naisto a nechce sa mi tam zbytočne íst. No uvidim možno tam behnem.
@butterfly333 v piatok idem do mesta tak ked tam budem mat cestu tak sa mrknem nato.. 🙂
@kotatko1232 super to by som bola velmi rada. Ak nebudu mat tak si ju obj. Dakujeem 😘
@butterfly333 ved ked mam cestu ...rada sa pozriem 🙂
@sofija18
@cvikla12
@ejuska2586 pozri teraz o 18:00
@gabcca Vyzera nadejne. Skus zajtra rano okolo 11tej. Som zvedava, aky bude. Mozno bude fakt pozitivny. Dnes pre istotu manzela "setri" na zajtra 😜
@ejuska2586 takze dnes nemusi byt sexik?lebo manzel.zajtra pride az vecer z prace :(
@gabcca Dnes by som nemala. Ak aj bude zajtra rano pozitivny, ovulka pride najskor do 12 hodin. Cize vecer. Pripadne ak ho mas dnes "po ruke" tak hej a zajtra uz len "poistite". Ja som ale vzdy cakala na pozitivny test a potom pri prvej prilezitosti bol sex. A takto som 2x za sebou otehotnela.
@gabcca no moja vyzerá to sľubne. Zajtra by už mohol byť pozitívny no skoč na polovičku dnes, zajtra nemusíš ak sa nebude dať a v piatok znovu. Moj prípad je taký že sme sa s manželom láskali dva dni pred pozitívnym test no a keď bol pozitívny test tak pre istotu sme sa láskali 5 dní po sebe každý deň.

@gabcca jasné som tu každý deň?