icon

Ovulačné testy - s ktorými ste spokojné?

merii
3. jan 2021

Ahojte...mam problém určite presne deň ovulácie a každý mesiac je to úplne iný deň. Tie ktoré to máte tiež také premenlive chcem sa opýtať s akými ovulacnymi testami ste boli najspokojnejsie?
Alebo teda ktoré sú najcitlivejšie? Ďakujem

zienka21
3. jan 2021

@merii ja som kúpila len jedny Dr max v lekárni klasika a plne spokojná 😊

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
zienka21
3. jan 2021

Chcela by som len podotknúť tiež že možno nie je dôležité koľko značiek vyskúšaš a hľadať aké sú tie a iné ale je treba sa sledovať stále nejaký ten čas zorientovať sa a môže byť dobrý výsledok aj z možno obyčajného testu

merii
autor
3. jan 2021

No tak telesnú teplotu si meram cyclotestom... už viac ako pol roka.... problém je ten že mi teplota tak skáče že aj on mi to každý mesiac ináč vyhodnotí......tak som začala s ovu testami.....minulý mesiac krásne vyšiel..ukázal presne...tento mesiac mám už 24 deň cviklu a zatiaľ stále nič

mattkapd
3. jan 2021

Ja som si kupovala také 20ks snimi som bola spokojná aj cena bola okolo 12e co je super.. No druhé tehotenstvo nedopadlo dobre tak som si teraz objednala nejaké kde je ich 50 plus 5 tehotenských za 15e tak som zvedavá.. Sú tam ovulacne aj tehotenské s citlivosťou 10 toto bude prvý cyklus co bude s tou značkou testovat

mattkapd
3. jan 2021

@merii a ovulácia ešte stále môže prísť.. Ja mam nepravidelný cyklus a tak sa občas stane ze mam ovulaciu na 28DC..

merii
autor
3. jan 2021

@mattkapd ja mám cyklus okolo 35 dni.... tiež skáče hore dole

mattkapd
3. jan 2021

@merii to ja tak cca tiež rovnako.. Nikdy som nemala pravidelny

janka_266
3. jan 2021

@merii ja som kúpila prvé najlacnejšie čo som našla na nete a hneď prvý mesiac poctivého testovania vyšla aj ovulacia aj tehotenstvo

merii
autor
3. jan 2021

Ja už jedno dieťatko mám ale chceli by sme ešte aspoň jedno

milka1988
3. jan 2021

Ja mozem tieto odporúčať 20ks 13€ cca a daju sa aj v inych lekarnach kúpiť nemusis objednávať z pilulky 🙂
https://www.pilulka.sk/woman-secret-right-time-...

mattkapd
4. jan 2021

@milka1988 ja som nasla za 15e 50ks plus 5 tehotenskych

milka1988
4. jan 2021

@mattkapd len ake su spolahlive?

mattkapd
4. jan 2021

@milka1988 vraj sú 10kove ja neviem zatiaľ som ich neskúšala.. Recenzie sú na ne dobre zajtra majú prísť a idem snimi prvý cyklus