Ovulačný test
Ahojte..ovulaciu som mala mat 15.1., ale mne sa neda Ovu test.. styk sme mali 15.1. a 17.1. ale polemizujem, ci 17.1. uz nebolo neskoro na mozne oplodnenie. Ovu test bol robeny o tretej poobede a dalsi sommsi spravila 16.1. a bol o dost slabši co mi nedava zmysel. Kedy som teda ovulovala? mohlo to byt napr. 16.1. ráno ale na vecer som uz mala negativny test? lebo keby neovulujem toho 15. tak je sanca ze sa podarilo aj toho 17. Dufam ze chapete moje bláboly 🤪 pridavam ovu test z 15.1. a moja otazka je, ci je pozitivny podla vas a ak nie, ked mohla nastat ta ovulacia. dakujem

@00bubka00 veľká vďaka ozaj som neskúsená stým ovu testovaním...no mala by dostať mš o týždeň ...tak že neviem teraz z coho je to ružové krvácanie také slabulinke..si myslíte že plodný deň som mohla mať už pred dvoma dňami sme s priateľom malý pohlavný nechránený styk
@barbori1234 to neviem povedať kedy je ovulacia môže byt aj dnes keď máš tu krv , keď sa vajíčko uvoľní niektoré majú trochu krvi , môže to byt aj uhniezdnovanie v maternici aj vtedy môže byt krv , ale ak máš mat o týždeň ms tak to asi ovu nebude , väčšinou býva fáza od ovulácie do ms okolo 10-14 dni
@00bubka00 ďakujem 🙏❤️ tak že neviem z čoho je tá krv...uvidíme o týždeň...26februara som mala plodné dni
a podľaa apky bola tam stredná šanca otehotnieť
No ak si mala 26 plodne dni čo je ovulacia aj , tak ako si môžeš myslieť že 10 marca máš znovu ovulaciu ? Načo si si vlastne urobila ten test po 12 dňoch ? Testuje sa poväčšine v strede cyklu , aký máš dlhy cyklus vlastne a kedy si mala naposledy ms?
@barbori1234 ak teda si mala ms napr. Cca 16 február , ovulacia mohla byt cca 1 marca čo mohli začať toho 26 plodne dni , a 16 marca máš znovu dostať ms
Test robiť si 10 marca je zbytočne robiť , a vieš ako sa správne robí test ? A ešte ta apka nieje 100 p je to iba čo apka vypočíta , telo inak funguje nieje to stroj naprogramovaný že to tak presne bude
@00bubka00 no veru že hej máte vtom pravdu .mmno test som robila tak ako tehotenský..prvý krát som robila včera nemám stým žiadne skúsenosti ..
@rita0123 môžeš mať skôr ovu takže šanca tam je vždy
Ahojte žienky viete mi poradiť ?16.3.som mala menzes trval 5dni 19.3.sme mali pohlavný stik bez ochrany a 24.3 nastala ovulácia môžem otehotnieť ?ďakujem za odpoveď
@barbori1234 ahoj, toto je negativny test.. Ak je druhý prúžok rovnaký alebo tmavší ako kontrolný prúžok, ovulačný test ukazuje pozitívny výsledok... testovaci pruzok je tam vzdy.. ci sa ukaze aj druhy alebo nie je jedno.. nie je to ako tehotensky 🙂)

@barbori1234 test je negatívny , to znamená že už vrchol lh bol , čiže ovulacia nastáva cca 24 po pozitívnom teste , ak máš krv to môže byt ovulacia teda pozitívny test si mohla mat pred 2 dňami cca , to je vlastne jedna možnosť , druha že ešte iba pozitívny test bude a ta krv to ti neviem , kolky dc si ?