icon

Ovulačný test a výtok

ivver
15. mar 2021

Ahojte, je to pozitívne?
Mám aj výtok, ktorý by mal byť pri OVU 😊

sisabe
15. mar 2021

@ivver u mňa nikdy neukázal pozityvny a u doktora na folikulometrii úvod potvrdil aj keď bral krv že prebehla .Ja som sa riadila hlien + bolest a vtedy bola ovu .

ivver
autor
15. mar 2021

@sisabe totižto som po spontannom potrate.. A doteraz som vedela kedy OVU prebiehala, teraz mam ale hlien ukážkový.. Tak neviem, preto som skúsila test..

sisabe
15. mar 2021

@ivver ja som hneď otehotnela ako som vedela že mám ovu, no 2.12.2019 som potratila .Od vtedy to nešlo ani ovu som si nevedela žiadne bolesti ani hlien ako predtým. Telo sa dávalo asi do kopy.No doktor odsledoval všetko a nakoniec ako som si povedala ze kašlem nato veď to príde v ten mesiac som otehu.Nudrm začínať 4 m.Na tvojom mieste ak máš odsledovane tak skusajte aj pred aj v deň aj po a kedykoľvek je chuť. Všetko je ozaj v hlave a o psychike. Držím ti palce aby ti to vyšlo ✊🍀

ivver
autor
15. mar 2021

@sisabe viešco ja som na tom teraz tak, že to vôbec nesilim, keď to príde tak to príde 😊

tayluska
15. mar 2021

Podla mna nie je pozitivny

ladybug138
15. mar 2021

Mne nikdy nevysiel taky pozitivny ako tu baby postuju alebo ako je v navode...snazila som sa testovat pravidelne a ked bol proste najsilnejsi, aspon mne tak pripadal, tak som usudila, ze asi to je ono...a vyslo to 😆

rsimoneees
16. mar 2021

Ešte nie je pozit🙂

lenka262626
16. mar 2021

Ahojte, tiež by som sa chcela opýtať, nakoľko ovulacne testy robím prvýkrát, avšak neviem, ktorý test bol pozitívny či dnes (14dc) alebo už včera (13dc) dakujem za radu.