icon

Ovulačný verzus tehotenský test

diaszoky
2. júl 2022

Baby ak mi ovu test nesilné postupne iba jednorazovo, bude to tak aj tehu testom?

diaszoky
autor
2. júl 2022
babovka2321
2. júl 2022

@diaszoky aky medzi tym prosim ta vidis suvis?

diaszoky
autor
2. júl 2022

@babovka2321 taky aky som napisala ak sa cudujes nekomentuj dalsi prosim

babovka2321
2. júl 2022

@diaszoky 🤦

janai1
2. júl 2022

@diaszoky čudujeme sa všetci nad tvojou úvahou...
Ovu a tehu test sú dve odlišné veci. Rob si test keď ti bude meškať MS a tiež ti nič nebude silnie postupne

radanna11
2. júl 2022

Ani ja absolútne neviem čo splietas 🤷‍♀️

diaszoky
autor
2. júl 2022

@radanna11 ani ja co ty riesis nevies odpovedat nepis

barus26
2. júl 2022

@diaszoky veď ovu test zachytáva hladinu hormónu LH a tehu test HCG. prečo by mali silnieť alebo nesilniet rovnako? veď sa pýtaš úplnú volovinu a ešte si nahnevana, že to nápisu že nechápu čo splietas. To nechápe nikto

radanna11
2. júl 2022

Veď ale ovulacny test nemá nič spoločne s tehotenským ako sa môžeš pýtať takú somarinu🤷‍♀️

diaszoky
autor
2. júl 2022

@barus26 ale kazem ti odpovedat? Laskavo sa spravaj slusne tiez som sa slusne opytala

diaszoky
autor
2. júl 2022

@radanna11 somarinu? Ja sa slusne opytam otazku tak aj ty odpovedaj slusne ak nie nereaguj

sense
2. júl 2022

Nie ,ak si tehotna test bude silniet postupne pripadne obden tal ako sa zvysujw hladina hcg.
Ovulacny test silniez postupne nemusi pretoze nie kazdej zene rastie hladina lh postupne, ra moze pred ovulaciou "vyskocit" narazovo. Ak ta toto zaujima resp toto si svojou otazkou myslela

V kazdom pripade moze sa stat ze ti pred ms zosilnie ciarka na ovu teste, ale len zosilnie nebudw pozitivny ,ale to neznamena ze si tehotna... kedze lh hormon ma zena v tele po cely cyklus

diaszoky
autor
2. júl 2022

@sense dakujem za normalnu odpoved😇

diaszoky
autor
2. júl 2022

@sense ano to