icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

shandy
7. aug 2009

😀 😀 😀 ja som to vedela, ze aj ten padne za obet 🙂
ja mozem tiez skor take horalky a tak, ale ked nic ine... 😀 😀

jarulai
7. aug 2009

no čo ma zabiješ - poznáš ma 😉 😀 😀 😀
no keby mali len horalky, tak samoška, že sa natlačím tým. ale ked máš takýto výber - no nechaj to tam, ked to volá: zjedz ma 😀

shandy
10. aug 2009

dobre ranko bambulky,
jarulka no ani omylom, preco by som ta zabijala 😀 😀
no nie, to by bolo plytvanie keby si to tam nechala 😀 😝
je tu dnes niekto? matusik je este na dovolenke? 🙂

moncika15
autor
10. aug 2009

ahojte ☹
prajem aspon vam pekny den, ked uz som ho ja zacala zo zufalym placom a hadkou s manzelom.
na dned sme boli objednany do GYNFIVu na vysetrenie ale moj nastupuje do novej roboty na SR a nexcu ho pustit.mal ist o 12 na spg a o 17tej na urolog. vysetrenie.
okrem toho sme si xcely spravit pekny den v BA.a co ma najviac nastvalo ze sme mali ist cez vykend na IUI a koli tomu spg sme nemohli ist.keby som vedela ako to dnes popadne mohli sme mohla som mat aspon po IUI ☹

moncika15
autor
10. aug 2009

babky, kde ste? ☹ nexali ste ma tu samu?

nellie_
10. aug 2009

ahojte..

Moni joj to je blbe toto... ☹ ☹ ☹ to ako na jed...to fakt ho nepustia???

shandy
10. aug 2009

jaaaj monulka, to je mi luto...mal povedat, ze sa neciti dobre a hotovo 😔 😔 ☹
to v prdeli, ze nemozu jeden den prezit bez neho, ved co by sa stalo... 😔

nellie_
10. aug 2009

presne tak mohol to hodit na nejaku srajdu, ved teraz su brusne chripky vsade... a hotovo....

moncika15
autor
10. aug 2009

.predtym sa xodil len zaucat na par hodin ale dnes nastupil naostro a hned sa ma vyhovarat na dr. a ze mu je zle?! 😒 no nepreziju to tam bez neho lebo je kuxar a bez neho by mohli dnes zavriet kuxynu 😅

jarulai
10. aug 2009

ahojte spolubojovníčky 🙂

moncurik ☹ to ti verím, že ti je to lúto, normálne by som plakal za teba ☹

moncika15
autor
10. aug 2009

ahoj jaru, ved ty si tu castejsie ako predtym 😀

jarulai
10. aug 2009

😀 😀 😀 no vyžen ma 😀 😀 😀 dnes mám pol dna dovku - takú viac-menej nanútenú, tak som za vami skočila 😉 no zabima, že mi chýbate

nellie_
10. aug 2009

jarulka ved my sme take rady ze sem chodis 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ja poznam ten deficit 😉 ked tu na konovi sa tak dobre kvaka 😀 😀 😀

moncika15
autor
10. aug 2009

a to ta v praci pustia na net? ci si u vasix

jarulai
10. aug 2009

ja som už u našich - moncika, nedávaš pozor, ved vravím, že mám pol dna dovky 😉
no ved to dúfam, že ste rady 😉

nellie_
10. aug 2009

jarulka jasne ze sme 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

a ako to vydrzis v robote bez netu???? ja by som asi umrela 😅 😅 😅
u nas to dost kontroluju ale nastiastie mame super IT-áka ktory je môj kamos a tak ma nebonzne 😀

jarulai
10. aug 2009

no nellie, veru mám čo robiť - ved vidíš, že si to chodím kompenzovať každý den k našim 😀 😀 😀

jarulai
10. aug 2009

a tu už nik ☹

shandy
10. aug 2009

no aha koho tu mame 😀 😀 😀

jarulai
10. aug 2009

aha, koho 😀 😀 😀

moncika15
autor
10. aug 2009

jaru, som v strehu len mi bolo divne ze by si xodila kazdy den k vasim na net 😀 preto ta otazka.
babulky, muzikovi sa podarilo vymenit si par hodin s kolegom tak ide aspon na url. vysetrenie. na spg sa preobjedna. dufam ze mu na to neprijde sefka 😨

jarulai
10. aug 2009

moncika - no vidíš, čo pre vás neurobím 😉 lebo viem, že vy tu inak za mnou celý čas plačete nad klávesnicou, preto je tu potom tak mrtvo 😀 😀 😀
no aspon že tak

moncika15
autor
10. aug 2009

no ja som nejako nastelovana tak ze ked nevidim ze sem pises tak ani ja nepisem,len citam 😅
to je zvyk este ked sme si tu pisali len mi dve 😀

jarulai
10. aug 2009

jéééééj, to je pocta 😵 dakujem 😉
a už išiel mužík k tomu urologovi? nech mu to dobre dopadne

jarulai
10. aug 2009

babulky, nejako ma tu ukladá, asi pojdem domkov a hodím chvílu šlofíka 😉
tak sa mi tu majte krásne, pekný zvyšok dna 😉 zajtra tu nebudem, ale pokúsim sa stredu sem skočiť, ak sa bude dať 😉
pa-pa

moncika15
autor
10. aug 2009

baby, ci ma netrafi slak 🙄
tak sme sa konecne vybrali do BA k urologovi na 17tu hodinu...dialnica zastavena a usmernene ryxlosti az po BA a v Blave zapxa nahovado. k dr. sme prisli 17:40 a ten nam len povedal ze "Doviiii"
takze zajtra sa mus preobjednat a cakat zas bohvie kolko na volny termin 😔
a najvacsi goool ze po ceste domov sme na dialnici nasli penazenku 😅 skoda ze sme moc poctivy ( 😨 ) ale dufame v nalezne 😵

moncika15
autor
11. aug 2009

ahojte 🙂
tak to tu dnes rozbieham ja, aby si jarulka nenamyslala 😀

kokso co sa nam dnes zas stalo 😕
nad ranom o 5,nikde nihoko,vsade txo,vsetci spali, nam zacala vyhravat hracia skrinka co sme dostali ako svadobny dar 😕 a nie a nie ju vypnut. samozrejme obaja sme sa vyplasili a uz sme ani nezaspali. som sama doma a normalnesa tu bojim 😅

moncika15
autor
11. aug 2009

jaru, tieto nepodarene baby tu na mna kaslu 😢

moncika15
autor
12. aug 2009

je to mozne toto?! 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

shandy
12. aug 2009

ahojte bambulky, teda mna tolko zavalili pracou, ze som sa vobec nestihla zastavit 😔 😔
ale uz som tuuuuuu 😀 😀 😀
moncika teda to je smola s tym urologom. a kedy to budete teraz realizovat? neboj, my sme na tom podobne, folikulometriu tento mesiac sice stihneme, ale dalsia vyzera na istotu az v decembri 😀 😔 🙄 , takymto stylom budem skor v prechode ako tehu 😀 😀 😀