Partner v zahraničí a snaha o dieťa
Ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim 😞 . snazime sa od januara 08 a stale nic..
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim 😞 . snazime sa od januara 08 a stale nic..

•
27. aug 2009OK, takze ostava 21.9. - komu to vyhovuje?alebo pre mna mozme aj hned 5.9. - to nebudem mat muzika domka 😉
0
ja som uz doma, a snazim sa vas citat, vy tu vzdy tolko napisete, ze nestiham 😃 😃 😃 😃 a pani riaditelka pracuje aj doma?? 🙂 , alebo iba cakas na draheho ? popri konikovi 😃
babulky, ja som z vas az hladna ,... musism nieco zjest, take chute ste mi spravili,... asi salama bude stacit na noc
v pondeok, 21. mozem aj ja kedykolvek,..uz od rana sa budem tesit 🙂
Moj muzik si pomysli, ze uz mi naozaj sibe ,... zerem celeho konika. Inak , mam pocit, ze prestavam mysliet na tehotenstvo, ale si uzivam srandu tu s vami.
Moj muzik si pomysli, ze uz mi naozaj sibe ,... zerem celeho konika. Inak , mam pocit, ze prestavam mysliet na tehotenstvo, ale si uzivam srandu tu s vami.
ale ked ja chcem ist ku bylinkarke ,... tak donesiem tortu 🙂 .... a inak, zacina uz Panelak od pondelka, viete o tom?
A Jarulka, neviem ci si sa uz vyjadrila k Tvojej mrche, ale nemam ziadne cerstve info .
A Jarulka, neviem ci si sa uz vyjadrila k Tvojej mrche, ale nemam ziadne cerstve info .
Kto s tym datumom suhlasi??? Ja 😃 😃 a este kto?
inak, teraz som bola s kamoskou , ktora zajtra ide na vyber vajicok IVF ...... a zacina oplodnovanie. Tak mi povedala, ze ma problem, ze spermie spomaluju a umieraju u nej vovnutri,. To je zaujimave, ze maju uz 10 rocneho syna a teraz sa neda. Tak dufam, ze sa jej podari. x-) x-)
inak, teraz som bola s kamoskou , ktora zajtra ide na vyber vajicok IVF ...... a zacina oplodnovanie. Tak mi povedala, ze ma problem, ze spermie spomaluju a umieraju u nej vovnutri,. To je zaujimave, ze maju uz 10 rocneho syna a teraz sa neda. Tak dufam, ze sa jej podari. x-) x-)
a Shandy uz asi stiska svojho draheho medzi dverami, ked tu uz neni 😃 😃 , Nellie, ved bud tu s nami, lebo cez den nestihame .... este ze vecer je iba pre nas.
Jarulka a ty si u rodicov?
Jarulka a ty si u rodicov?
x-) x-) ja viem, ze to nerozoberame,... ale ked si namna zabudla a nic si mi nenapisala ]-( ]-( ,... ale som spokojna,..... pocasie je dobre a vyhovujuce x-) x-) 😃 😃 😃 , slniecko svietit a hlasia aj na dalsie dni x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli